Title: pokemon Post by: jupy on September 08, 2007, 02:42:32 PM sunt doua jocuri trading cards :e un joc vechi, si unul mai nou....sunt misto amandoua!! bine...pentru mine :D tot caut unu din ele dar nu le gasesc, le caut de cativa ani... cine stie de unde pot sa il iau cu download direct sau cu torrent va rog scrieti aici sau pm me cum vreti voi!!
EDIT: pai, am aflat ca sunt mai multe jocuri pokemon, dar vreau doar pt pc, ca am toate jocurile de gameboy. HELP!!!!! please!!!!!!!!!!!!!! P.S. : o sa modific postul asta ca sa va zic de ce jocuri am facut rost, anyway acum vreau suuuuper mult trading cards, dar orice joc pokemon pt pc mi'ar place :wink: Title: Re: pokemon treading card Post by: Archangel on September 08, 2007, 02:53:18 PM http://gba-rom-news.org/
Gaseshti si emulatoru de care ai nevoie pt a le juca eu m-am jucat pe toate pana acum xD f faine Title: Re: pokemon treading card Post by: jupy on September 08, 2007, 08:42:56 PM thanxz arch...anyway am toate jocurile de gameboy pokemon existente...oricum, e super folositor sit'u' si thanxz. Chestia e ca exista pokemon treading card pentu pc.
intre timp, am descoperit ca sunt mai multe jocuri pokemon, si vreau sa gasesc cat mai mult, deci va rog: HELP!!! o sa modific si titlul topicului si primul post. Title: Re: pokemon Post by: Jiraya on September 09, 2007, 01:47:00 AM e joc emu? adik game boy advance sau ce
Title: Re: pokemon Post by: andemon on September 09, 2007, 11:42:09 AM deci.
jocurile: red, blue, silver, gold,crystal, saphire, ruby, emerald, leaf green, fire red, water blue...sunt toate pt GBA. acolo ai un party de 6 pokemoni, fiec q lvl si miscarile lui. eu le-am terminat pe toate...aproape. crystal a fost cel unde i-am prins p entei, raikou, suicune, ho-oh si lugia. deci aveam party imba. primul a fost saphire...acolo adusesem vreo 2 la lvl 100, dar incepusem deja sa complez colectia...metagross mai avea putin si ajungea si el 90. dak aveti intrebari puneti, k va raspund. mai sunt si jocuri de PS, cum ar fi Colosseum, adik un fel de SAphire 3d...da nu l-am jucat inca. Title: Re: pokemon Post by: Jiraya on September 09, 2007, 01:29:34 PM da ma stiu care pt ce e... eu ma refeream la Poke TCG
Title: Re: pokemon Post by: andemon on September 09, 2007, 02:24:17 PM lool..ala nu am jucat...prea pasiv.
e atat electronic, pt pc, cat si real...cam k yu gi oh. Title: Re: pokemon Post by: jupy on September 09, 2007, 04:42:54 PM TCG e si emu si pt pc. varianta emu o am dar il vreau pt pc, e mai misto.
Title: Re: pokemon Post by: andemon on September 09, 2007, 04:45:38 PM off: nice dratini avi
on: e vreun joc unde ai reusit sa ii prinzi pe toti? la mine a fo chin q entei, raikou si suicune....asta la crystal. astia erau unici si de aia. dar nu am putut sa obtin un scizzor xce as fi incercat. Title: Re: pokemon Post by: Archangel on September 09, 2007, 04:50:08 PM xD aia 5 i-am avut eu in Gold...prea fain jocu ala l-am jucat pe GBC nu pe calc...restu am jucat pe calc...acum joc Diamond de Nintendo DS...dar ma dispera noii pokemoni si faptul k nu-l pot juca la viteza normala merge la vro 70-80%
Title: Re: pokemon Post by: jupy on September 09, 2007, 04:56:54 PM off: nice dratini avi on: e vreun joc unde ai reusit sa ii prinzi pe toti? la mine a fo chin q entei, raikou si suicune....asta la crystal. astia erau unici si de aia. dar nu am putut sa obtin un scizzor xce as fi incercat. nu pre prind pokemoni, k eu ma bazez doar pe cel din start, si doar cu el lupt... xD aia 5 i-am avut eu in Gold...prea fain jocu ala l-am jucat pe GBC nu pe calc...restu am jucat pe calc...acum joc Diamond de Nintendo DS...dar ma dispera noii pokemoni si faptul k nu-l pot juca la viteza normala merge la vro 70-80% eu mam apucat de joc, da' mie imi merge cu 50 60%... Title: Re: pokemon Post by: andemon on September 09, 2007, 05:05:51 PM in gold te bateai q ho-oh..in crystal q suicune si in silver q lugia,
jupy...dak ai doar unu e greu sa ii bati pe aia 6 ai masterului advers....e bine sa ii ai pe elemente: water pt fire, elec pt ice, ghost/dark pt psychic...si tot asa. Title: Re: pokemon Post by: Jiraya on September 09, 2007, 05:09:23 PM de regula imi placea sa il aleg pe Totodile... era preferatu meu, mai ales in Crystal cand erau animati ^^
hmm... crek ma reapuc de el, mi'ati facut un chef... Title: Re: pokemon Post by: jupy on September 09, 2007, 05:13:47 PM :D si mie mi sa facut chief de joc acuma ca tot am vorbit despre pokemon...
Title: Re: pokemon Post by: andemon on September 09, 2007, 05:23:06 PM as vrea sa putem sa il jucam online...eu q party meu din saphire...metagross ar fi de ajuns sa ii rupa pe aia ghost si ground si rock.
Title: Re: pokemon Post by: jupy on September 09, 2007, 06:08:12 PM Doamne...iti place sa ai multi pokemoni nu? eu nu inteleg cum poti sa te ocupi de toti ...
Title: Re: pokemon Post by: andemon on September 09, 2007, 06:58:57 PM well...sa zicem k prinzi un catterpie.
el e de iarba. asa k e bine sa il antrenezi intr-o zona unde sunt multi pokemoni rock k sa isi faca lvl repede. si la fel q toti. plus mai e un item, exp share, kre permite unui pokemon de lvl mare sa dea juma din xp unuia mai mic....sa vezi ce rpd ii creste lvl atuni. Title: Re: pokemon Post by: Archangel on September 09, 2007, 07:12:33 PM si mai este si Rare Candy care creshte un lvl la un pokemon...l-am dus pe lugia la lvl 91 si i-am mai dat rare candy pana la 99 xD
Title: Re: pokemon Post by: jupy on September 09, 2007, 07:20:26 PM ce chestie... mersi amandurora pt ajutor, ma apuc si eu de mai multi :-* pt andemon si :-* pt arch. cine poate sa faca rost de o lista cu itemurile din jocuri si inca una cu " care element bate care element" ?? o sa mai caut si eu. multumesc mult guys !!
EDIT: am facut rost de un cd cu cateva jocuri pokemon pt pc . daca le vreti dati'mi idul vostru. pe al unora il am, dar pe al altora nu. si mai am un fel de program. e cam ca un creator de imagini pokemon, misto oricum. eu am red version, dar stiu ca exista si blue version de care vreau sa fac rost. pm me cu idul vostru daca nu'l am si vreti jocurile sau programul! Title: Re: pokemon Post by: sasuke on September 09, 2007, 09:55:48 PM uite aici jupy un joc de pokemon online
http://www.pokemoncrater.com/login.php?session_expired cine vrea poate sa intre sa-l joace Title: Re: pokemon Post by: jupy on September 10, 2007, 01:21:21 PM yeah....ce misto e jocu' miam facut partyu' si mai modific...am luat 3 insigne pan' acum...mai am mult, e super misto jocu' are si legendary pokemons, super belea...thanxz sasuke
Title: Re: pokemon Post by: Jiraya on September 10, 2007, 01:28:59 PM l'am jucat acu nush cat timp cand era primu server, si il prinsesem pe mew
azi cand se juca he0ky am intrat si eu pentru a vedea marea surpriza: Mi'au sters contu ca nu am fost activ 30 de zile... smf Title: Re: pokemon Post by: sasuke on September 10, 2007, 01:58:07 PM yeah....ce misto e jocu' miam facut partyu' si mai modific...am luat 3 insigne pan' acum...mai am mult, e super misto jocu' are si legendary pokemons, super belea...thanxz sasuke cu placere jupy as fi pus mai devreme linkul da no mers linkul probabil din cauza ca o pus varianta noua su jiraya nu ti-o sters linkul incearca sa-l scrii si sa intri pe el sa vezi daca ti l-o sters asa mi-o aparut si mie da nu mi l-o sters Title: Re: pokemon Post by: andemon on September 10, 2007, 07:35:20 PM elemente:
water bate fire, rock si ground fire bate grass, ice, insect, steel grass bate rock, ground steel rock bate ground fight bate rock, dark, ground dark bate psychic psychic bate poison, ghost, insect mana mea isi bate capul... reluam ghost bate insect si psychic ice bate dragon, ground elec bate fly si ice ground bate elec, rock, steel steel bate rock, ground poison parca batea insect..nu mai stiu..si grass bate rock, ground. dragon bate mai orice fiind atacuri q massive damage. dak am gresit corectati...adik tu, arch. Title: Re: pokemon Post by: sasuke on September 10, 2007, 07:52:24 PM ai uitat sa spui cine bate apa sau n-am vazut eu bine
Title: Re: pokemon Post by: andemon on September 10, 2007, 07:53:57 PM asa e...elec bate apa.
da sigur nu e complet...eu astea le-am descoperit din joc si am scris ce mai stiam si io de acu 3 ani.... Title: Re: pokemon Post by: sasuke on September 10, 2007, 08:16:40 PM mersi de informatie andemon ca am nevoie de aceste informatii oricum care mai stie un joc online cu pokemon sa scrie aici ca sa nu se mai faca alt topic cu acest subiect si ai mai uitat elctric de la cine ia bataie
Title: Re: pokemon Post by: andemon on September 10, 2007, 08:33:44 PM amintirile...
elec ia bataie de la ground. Title: Re: pokemon Post by: jupy on September 10, 2007, 09:49:52 PM you're za man andemon...thanxz a lot :-*
Title: Re: pokemon Post by: andemon on September 11, 2007, 06:33:10 PM mama...imi aduc aminte k dupa ce bateam ligile in crystal mai dadeam o tura pe la battle castle...ma rog...acolo unde te bati q aia la rand in f de lvl kre il alegi.
Title: Re: pokemon Post by: sasuke on February 26, 2008, 02:25:14 PM http://www.pokemonindigo.com/pokemon_center.php -uitwe aici inca un joc pe care-l joc acuma
Title: Re: pokemon Post by: Brolly_AF on February 26, 2008, 02:37:03 PM Ce username ai ???
Title: Re: pokemon Post by: sasuke on February 26, 2008, 02:51:06 PM koganei-il joci cumva si tu?
Title: Re: pokemon Post by: Brolly_AF on February 26, 2008, 06:51:53 PM Acuma da...
Am mai jucat cateva de genul asta... Dar tot cele de GameBoy si Nintendo is mai faine !!! Title: Re: pokemon Post by: sasuke on February 26, 2008, 07:16:05 PM si ce nick ai la joc?
Title: Re: pokemon Post by: Brolly_AF on February 26, 2008, 11:11:28 PM Brolly_AF ii la toate !!!
Title: Re: pokemon Post by: sasuke on February 29, 2008, 10:32:18 PM ce pokemoni ai?
|