Title: Naruto comments ! Post by: adicrst on July 09, 2007, 01:44:19 AM De-acum in colo doar aici vor vorbi despre episodadele nou-aparute (la fel ca la bleach)
tocmai am vazut episodul 19 si sunt foarte incantat ca a inceput lupta si imi aduce aminte de super episoadele din prima serie naruto unde simteai cum te iau fiorii ...faine vremuri Nu stiu daca ati remarcat, daca nu va spun eu : a aparut o noua melodie, si asta este cand a inceput lupta celor din Gay Team. Personal chiar imi place, dar nu stiu cum se numeste inca. Referitor la noul ending, ce pot sa spun decat ca este o copie dupa bleach, care isi imbraca tot timpul personajele in haine cool. Naspa sa-l vad pe kakashi cum pantaloni cu bretele :| Oricum...HAIDETI ODATA CU ACTIUNEA...vreau sa o vad pe bunica in actiune. Sunt convins ca are niste trikuri super Title: Re: Naruto comments ! Post by: smasher on July 09, 2007, 10:05:56 AM mie nu imi place k apar episoadele din 2 in 2 sapt ... o sa uit pana sapt viitoare ce s-a intamplat :lol:
Title: Re: Naruto comments ! Post by: he0ky on July 11, 2007, 11:10:44 AM cel mai tare topic , nu de alta dar nu cred k o sa il vizitez acuma k stiu despre ce este vb , am tras cu ochiu un pic la continuare si e boring manga ,mai bine astept 2 sapt
ce mam uitat pe primele capitole si am vazut k e mai bloody , si notitzele autorului sunt funny rau Title: Re: Naruto comments ! Post by: sungoddess on July 11, 2007, 06:09:04 PM Manga..plicitsitor.??.. :lol:....n-ai vazut shippuden...
Title: Re: Naruto comments ! Post by: smasher on July 11, 2007, 06:13:17 PM Manga..plicitsitor.??.. :lol:....n-ai vazut shippuden... da' dupa cum am scris si m-ai sus pe langa k pun cate un episod la un secol ... episodu ala atat il largesc o.0 ... si-au facut fanii acu doar sa isi scoata banii mai trebuie :D si in plus ... nah g3g3 asteptam urmatoru anime care vrea sa isi castige fani XDTitle: Re: Naruto comments ! Post by: sungoddess on July 12, 2007, 10:21:40 AM Hei....e parerea ta...insa...eu ma bucur ca e asa..fiindca eu nu ma plictisesc niciodata.Chiar daca episodul se intinde,eu cred ca e interesant.La naruto....cu cat mai mult cu atat mai bine..asa zic eu.
Title: Re: Naruto comments ! Post by: ank_noh_minowara on July 12, 2007, 12:58:37 PM E stresant!!!!N-am avut net cam o luna si ma asteptam sa vad cam 100 de episoade noi acum...si de fapt doar 2.This so sucks.
Title: Re: Naruto comments ! Post by: adicrst on July 14, 2007, 02:51:10 AM La naruto....cu cat mai mult cu atat mai bine..asa zic eu. din ziua 1 am fost de aceeasi parere..nici la filere nu m-am plictisit :) Title: Re: Naruto comments ! Post by: eurunik on July 14, 2007, 01:47:37 PM eu adoram filere cand aparea Hinata :> deabia astept sa o vad pe hinata in shippuuden ^.^
P.S. ..cand apare urm epi? Title: Re: Naruto comments ! Post by: adicrst on August 03, 2007, 11:15:45 PM tocmai am vazut naruto special (ep 22-23) si chiar mi-a plcut. Eu credeam ca termina deja batalia si asta-basta, dar vad ca inca mai continua povestea. Oricum am un subiect mai mare de discutat , asa ca am sa fac un topic separat.
Este vorba de luptele pe care le duc Echipa Gay Title: Re: Naruto comments ! Post by: Archangel on August 24, 2007, 04:00:38 AM In sfarshit un episod care m-a tinut in suspans de la inceput pana la sfarsit.
Trebuie sa ii dau un plus pt calitatea excelenta a acestui episod. Deci, ce am vazut astazi? Pai am observat k in acest episod creatorii si-au dat arama pe fata si ne-au aratat cat de obsedati sunt de Power Rangers,Star Wars sau Transformers, deoarece a fost "so last century" faza cu Sasori coming back to life over and over again. Am vazut o Sakura olimpica la Handball cu aruncarea ei necrutatoare cu stop din alergare si mai presus de toate am vazut k are shi o dorintza impetuoasa de a muri.Sper k i se va indeplini dorinta in episoadele ce vor urma. Intrebari? Da! Cum va mai obtine Sakura informatiile despre Orocimaru avand in vedere k doreste sa ii scoata bateriile lui Sasori? Asta dovedeste ca nu prea gandeste la manie...doesn't that sound familiar? In orice caz, dupa atata monotonie in ultimele 10 episoade acesta a venit la tzanc. Title: Re: Naruto comments ! Post by: adicrst on September 02, 2007, 01:56:43 AM insfarsit kakashi si-a aratat noul sharingan...chiar am fost entuziasmat ...kakashi :kh Abia astept sa vad cum il foloseste....am ce imagini sa-mi scot acum din anime si sa-mi fac semnaturi :D
Title: Re: Naruto comments ! Post by: Death_Angel_Apocalipse on September 10, 2007, 07:52:00 PM Cand exact apare Shippuuden 28,ca nu mai am rabdare.Plus ca vreau sa stiu daca urmeaza sfatul vulpii de la inceputul seriei sa deschida sigiliul(personal asta as face dupa care mas duce sa-l aranjez pe Orochimaru),si sa vad cat de repede va obosi cu Kaleidoscope Sharingan Kakashi.
Title: Re: Naruto comments ! Post by: adicrst on September 12, 2007, 03:06:57 PM Cand exact apare Shippuuden 28,ca nu mai am rabdare.Plus ca vreau sa stiu daca urmeaza sfatul vulpii de la inceputul seriei sa deschida sigiliul(personal asta as face dupa care mas duce sa-l aranjez pe Orochimaru),si sa vad cat de repede va obosi cu Kaleidoscope Sharingan Kakashi. habar-n-an sincer de ce vorbesti acolo, cine este vulpea ? aniway...saptamana asta trebuie sa apara Title: Re: Naruto comments ! Post by: Death_Angel_Apocalipse on September 12, 2007, 09:24:46 PM E cea care la salvat pe Naruto de atatea ori;cea cu noua cozi.Stii cand o vede Sasuke cu Sharingan la inceputul seriei,cand ii spune lu Naruto sa deshida sigiliul si ii da toata puterea.
Title: Re: Naruto comments ! Post by: sungoddess on September 12, 2007, 09:32:06 PM Se refera la Bijuu... :lol:..si..''sfatul vulpii'' se refera la inceput cand ii cere sa deschida sigiliul..at..cand ne ofera cateva minute din ep mai indepartate...scena aia..inca nu a ajuns in anime..atat de departe e... :roll: oho..mai avem oameni buni..mataku..
Title: Re: Naruto comments ! Post by: Death_Angel_Apocalipse on September 14, 2007, 09:55:25 AM In sfarsit am apucat ziua sa apara ep 28 din Shippuuden;punetiva pe descarcat,eu asa fac.
Title: Re: Naruto comments ! Post by: adicrst on September 14, 2007, 07:35:14 PM ooo da, tare de tot episodu 28. Chiar mi-au placut luptele si am vazut ca neji are niste trucuri noi in maneca :kk Ma can enerveaza ca prea le intinde si cum apare tot la 2 saptamanai, o sa ajunga un fel de tanar si nelinistit ca dureaza de 13 ani. Ce ma incanta este faptul ca urmatorul episod este special (1 ora :D )
Title: Re: Naruto comments ! Post by: sungoddess on September 14, 2007, 09:04:50 PM Ep 28 vazut..in sfarsit..SPOILER...in sfarsit..urmatorul episod marcheaza sfarsitul arcului..trecem mai departe... :lol: mijto episod...mi-a placut..desi puteau sa nu o lungeasca atata..cum zice si adi..devine enervant..
Title: Re: Naruto comments ! Post by: Death_Angel_Apocalipse on September 14, 2007, 09:25:47 PM Daca e la fel de lung ca prima serie atunci o sa mai dureze cu mult peste un an ca sa apara tot
Title: Re: Naruto comments ! Post by: sungoddess on September 14, 2007, 09:29:55 PM Din nefericire..ma tem ca tot atata va dura..daca n umai mult..in pasul in care merg astia.. :(
Title: Re: Naruto comments ! Post by: Death_Angel_Apocalipse on September 14, 2007, 10:18:33 PM Eu am avut norocul ca m-am apucat sa vad Naruto pe calculator foarte recent asa ca am vazut primele 220 de ep si primele 3 filme asa cursiv.Plus ma urmarit norocul si am vazut la rand si primele 27 Shippuuden la rand,deci asteptarea lu ep 28 a fost agonizanta.
Title: Re: Naruto comments ! Post by: adicrst on September 15, 2007, 12:06:49 AM Daca e la fel de lung ca prima serie atunci o sa mai dureze cu mult peste un an ca sa apara tot pai vreau sa te informez a 2007-2003(an aparitie)= 4 ani de cand ruleaza prima serie asa ca daca primim naruto la 2 saptamani acum inloc de una => 4*2=8 ani :wink: Title: Re: Naruto comments ! Post by: Death_Angel_Apocalipse on September 15, 2007, 09:24:02 AM Eu nu inteleg de ce dureaza asa mult,e chiar atat de greu sa le faci sau sunt doar lenesi?
Mie nu mi se par mai lungi ca primele 220 de ep. Title: Re: Naruto comments ! Post by: Aquarius on September 15, 2007, 07:52:31 PM pai ca lungime sunt tot de 22-23 de minute.
dar ele apar in fiecare saptamana in japonia la tv. ei de acolo le iau. Title: Re: Naruto comments ! Post by: Death_Angel_Apocalipse on September 15, 2007, 08:08:48 PM Asta nu face asteptarea mai placuta,mai ales ca vreau sa vad ce va incerca Kakashi cu noul Sharingan
Title: Re: Naruto comments ! Post by: Aquarius on September 15, 2007, 08:14:20 PM nu o face mai placuta, dar te tine in priza. :cool:
Title: Re: Naruto comments ! Post by: Death_Angel_Apocalipse on September 15, 2007, 08:18:14 PM Vreau sa vad ce se intampla daca il prinde in genjutsu-ul ala super ca Itachi,sa vad cat de crud poate fi Kakashi.
Title: Re: Naruto comments ! Post by: purple_angel on September 22, 2007, 06:55:40 PM Eu vreau sa vad urmatorul ep: 29!!! Gaara!Gaara! si Deidara pare sa faca BOOM :shock: =P~ :d/ can't wait :!:
Title: Re: Naruto comments ! Post by: Death_Angel_Apocalipse on September 26, 2007, 05:37:42 PM De fapt cand apare next episode
Ca m-am saturat sa astept I relly mean it,nu mai pot astepta Title: Re: Naruto comments ! Post by: sungoddess on September 26, 2007, 05:41:13 PM Joia aceasta... :D iar ne-au facut sa asteptam 2 saptamani... :-x those..Mo***r F*****s....srry de limbaj..insa...cam asta ajungi sA spui dupa c astepti atata la Naruto..
Title: Re: Naruto comments ! Post by: Death_Angel_Apocalipse on September 26, 2007, 05:49:05 PM Adik maine nu,ca daca te referi la sapt viitoare ma duc la aia si ii bat pana imi dau episodul
Title: Re: Naruto comments ! Post by: sungoddess on September 26, 2007, 05:59:42 PM Da..maine..sau maine spre poimaine..depinde cat le ia sa-l traduca aia de la dattbayo..insa..stiu ca pe 27..adik maine..deja au trecut 2 saptamani...I HOUR SPECIAL..si apoi...SPOILER..Incepe Sai arc..apare Sai..hehe..o zice lumea ca e gay..dar mie mi se pare funny..si sasuke..yep..very intreresting arc ppl
Title: Re: Naruto comments ! Post by: smasher on September 26, 2007, 06:03:22 PM sai cel putzin din manga pare un personaj interesant si de urmarit ... in manga mi-a placut ^^ ... genu de caracter ideal :) ff greu de atins
Title: Re: Naruto comments ! Post by: Death_Angel_Apocalipse on September 28, 2007, 04:33:55 PM Inca na aparut noul episod,simt ca innebunesc
Title: Re: Naruto comments ! Post by: sungoddess on September 28, 2007, 05:02:31 PM Ehe...veste proasta..am intrat pe dattebayo..sa vad de naruto ep 29..si era acolo un anuntz datat ptr ziua de azi..adik 28.09.2024 cum ca dattebayo nu va lansa ep 29..din nuj c motive...nu stiu daca il vor lansa in alta zii sau nu-l vor mai lansa deloc...zice ca urm ep este datat sa fie lansat abia pe 18.10.2007.....wtf? :shock: :-x
Title: Re: Naruto comments ! Post by: Death_Angel_Apocalipse on September 28, 2007, 05:13:14 PM in cazul asta cum mai vad episodu
Title: Re: Naruto comments ! Post by: sasuke on September 28, 2007, 07:47:48 PM episodul nou o aparut de aseara cred ca eu l-am vazut dar poate ca or uitat sa-l puna si pe af
Title: Re: Naruto comments ! Post by: Death_Angel_Apocalipse on September 29, 2007, 05:18:23 PM Acum incep vizionarea,finaly!!!!!!!!!!!!!! :roll:
Din pacate nu e tradus,va tre sa astept altu ~X( :-t :-t :-t :-t Postati ceva ca sa nu fac spam cand postez acu Title: Re: Naruto comments ! Post by: sungoddess on September 29, 2007, 08:15:40 PM Incearca pe dattebayo..il au..si il iei de acolo.. :D
Title: Re: Naruto comments ! Post by: Death_Angel_Apocalipse on September 29, 2007, 08:20:41 PM l-am luat de pe bitcomet tradus si e super ep,imi pare rau ca sa bagat Kakashi ca musca-n lapte si la oprit pe Naruto. :cry:
Title: Re: Naruto comments ! Post by: sungoddess on September 30, 2007, 11:42:13 AM Ce vorbesti?U stii ce se intampla daca nu-l oprea?? :shock: Nu o sa spun insa pentru ca este un spoiler foarte mare....evident ca nu e de bine...se vedea clar...insa..mi-a placut enorm episodul...sfarsitul a fost foarte emotionant dupa mine...Mangekyou Sharingan rocks :cool: dar mor cand ma gandesc ca tre sa asteptam aproape 3 saptamani sa apara 31...ce mah..pana pe 18 octombrie..astia chiar isi bat joc de noi. :-x
Title: Re: Naruto comments ! Post by: Death_Angel_Apocalipse on September 30, 2007, 02:05:27 PM Nu stiu daca ai obs dar mie imi face placere cand castiga ala rau,sau devine ala bun rau.Sincer as fi vrut sa vad ce sar fi intamplat daca astepta sa apara toate cele noua cozi(crek il omora pe Kakashi si pe echipa Gay si pe toti din calea lui).
Title: Re: Naruto comments ! Post by: adicrst on October 04, 2007, 08:01:16 PM pai cum zicea si Gai
Quote Asa cum era de asteptat de la rivalul meu deci imi pare rau sa te dezamagesc dar nu avea niciosansa sa omoare elita din konoha :kh Title: Re: Naruto comments ! Post by: Brolly_AF on October 05, 2007, 06:30:28 AM Sincer as fi vrut sa vad ce sar fi intamplat daca astepta sa apara toate cele noua cozi(crek il omora pe Kakashi si pe echipa Gay si pe toti din calea lui). Mai mult de 4 cozi nu cred ca va avea Naruto !!!Title: Re: Naruto comments ! Post by: Death_Angel_Apocalipse on October 05, 2007, 05:55:48 PM Eu chiar vreau sa vad ce face Kakashi in fata lu Naruto cu 9 cozi,crek o ia la fuga sa-i previna pe ceilanti,sau lupta si sigur moare.Adik nu prea are sanse sa castige,pt ca nu poate sa-l copie ,puterea lui n-ar face 2 bani in fata adevaratei bestii din Naruto,deci adio,dak nu il salveaza cineva suficient de destep sa fuga.
Title: Re: Naruto comments ! Post by: sungoddess on October 05, 2007, 06:25:19 PM Off topic..nu prea iti place de kakashi nu? :lol:
On topic...Nu cred nici eu ca va ajunge la toate cele noua cozi..explicatia se gaseste la un mom dat in manga..si va avertizez..nu e prea placut.. Title: Re: Naruto comments ! Post by: adicrst on October 06, 2007, 07:32:00 PM a fi puterninc nu inseama a avea niste muschi, i cum ii folosesti. Si sunt sigur ca nu va ajunge la cele 9 cozi pt ca kakashi este destept si o sa-i aplice sigiliul pe frunte la de inceput..PEACE :KK
Title: Re: Naruto comments ! Post by: Death_Angel_Apocalipse on October 07, 2007, 10:44:27 AM Si dak nu-i de fata atunci,bye bye Konoha sigur va incerca s-o distruga pentru a se razbuna(kyubiki)
Title: Re: Naruto comments ! Post by: he0ky on October 08, 2007, 01:32:37 PM in comparatie cu prima serie , a doua e schimbata mult, totul e asa serios si dramatic , muzica de pe fundal , intamplarile (cat ii duc lipsa lu sasuke , tragedia cu garaa , povestea lu sasuori , acuma baba se sacrifica isi da viatza ) drama si iar drama , macar o chestie buna e , toi sunt superi puternici deja e evident k luptele se tin la alt nivel , sakura e wowwwwww cat a putut sa se schimbe ,noua tehnica a lu kakashi cu dimensiunile e super tare deabea astept ce tehnica a dezvoltat sasuke , si sa se bata calumea naruto cu cineva
lucrul care ma deranjeaza pe mine e aparitzia episoadelor , cand am aflat k apare e 18 octombrie am zis k nu e adevarat , k astia sunt nebuni , iam facut toate culorile , turbam fiinca de dinainte sa se termine anu scolar trecut , un tampit (doar stiti parerea mea) a inceput sa imi zica k las k la batut pe garaa da sa vezi ca moare , la care am zis k il omor pe cretin , si ala sa se apere mia zis sa stau fara griji k il invie (prostu crede k scapa dak imi zice nu un spoilar ,doua , oameni retarzi :-x), de atuncea sa fie 5 luni , cred ca si mai multe tot astept momentul invieri lu garaa , deci la mine nu e faza k astept de 2 sapt de cateva luni , firar ele sa fie de spoilare Title: Re: Naruto comments ! Post by: smasher on October 08, 2007, 02:39:10 PM eu nu vad drama lol =))
sasuke a dezvoltat raikiri :D + orochimaru's jutsu Title: Re: Naruto comments ! Post by: Death_Angel_Apocalipse on October 08, 2007, 07:34:42 PM inca 10 zile pana lanoul ep,chiar is asa de lenesi de nu pot sa-l dea mai repede
Title: Re: Naruto comments ! Post by: Kyo on October 09, 2007, 11:27:14 AM HE0KY NU MAI FACE POSTURI D'ASTEA SI NU MAI TRECE PE LA THREADU ASTA STIIND CA SE FACE SPOILER! DACA AI INTRAT SI AI CITIT ASTA NU MAI FACE AMENINTARI DE GENUL, DEOARECE TOT VINA TA A FOST K AI INTRAT AICI!
drept urmare post-ul de deasupra mea a fost sters ca fiind considerat spam. HE0KY SPER K AI INTELES Title: Re: Naruto comments ! Post by: Death_Angel_Apocalipse on October 09, 2007, 09:47:39 PM urmatoru-i ep normal nu? :(
Title: Re: Naruto comments ! Post by: adicrst on October 11, 2007, 06:04:27 PM urmatoru-i ep normal nu? :( da, urmatorul episod este de aprox 30 minute Title: Re: Naruto comments ! Post by: Death_Angel_Apocalipse on October 11, 2007, 08:59:40 PM Puuuuuuuuutin ~X(
Le vreau pe toate deodata,cum a fost pana acu. Nar trebui sa fi aparut ep 31?????????///// Title: Re: Naruto comments ! Post by: sasuke on October 20, 2007, 12:30:02 PM O aparut l-am gasit pe veh in vurand ma uit si eu la el
Title: Re: Naruto comments ! Post by: Death_Angel_Apocalipse on October 20, 2007, 12:55:53 PM Unde?
N-am reusit sa-l vad Title: Re: Naruto comments ! Post by: Kyo on October 20, 2007, 01:08:24 PM try demonoid.com or dattebayo.com :|
Title: Re: Naruto comments ! Post by: Death_Angel_Apocalipse on October 20, 2007, 01:15:19 PM Nu merge
are health 0% Title: Re: Naruto comments ! Post by: voltaire on October 20, 2007, 01:17:20 PM iall direct de pe dattebayo
http://www.dattebayo.com/t/ Title: Re: Naruto comments ! Post by: Death_Angel_Apocalipse on October 20, 2007, 01:19:46 PM merge acu,oarecum cu 30 de Kb/s
Title: Re: Naruto comments ! Post by: sasuke on October 20, 2007, 01:25:20 PM incearca veoh, ce fain o fost episodul si pacat ca batrana o murit dar l-o salvat pe Gaara transferandu-i viata lui
Title: Re: Naruto comments ! Post by: sungoddess on October 20, 2007, 01:29:35 PM SUper tare episod...intr-adevar..foarte bun.. :D iar de la urmatorul episod..incepe sai si sasuke arc..hehe..yupiii..sai.. :lol:
Title: Re: Naruto comments ! Post by: voltaire on October 20, 2007, 01:30:15 PM cel mai frumos episod :tearonthecheek:
Title: Re: Naruto comments ! Post by: Death_Angel_Apocalipse on October 20, 2007, 02:16:32 PM Pe cat de frumos peata de scurt parca a durat doua minute.
Cand apare urmatoru? Title: Re: Naruto comments ! Post by: sasuke on October 20, 2007, 02:18:09 PM o durat 23 de minute ce ai vazut tu acolo death_angel? abia astept urmatorul
Title: Re: Naruto comments ! Post by: Death_Angel_Apocalipse on October 20, 2007, 02:21:42 PM stiu da a trecut extrem de repede.
Eu is obisnuit sa vad incontinuu vreo 7 ore,numa atunci sunt multumit. Title: Re: Naruto comments ! Post by: adicrst on October 20, 2007, 03:21:52 PM episodul asta a fost chiar bun. A fost tare faza cand toti shinobi erau acolo cand gaara s-a trezit. Ce nu mi-a placut a fost openingul. Parca ar fi facut de un copil de la gradinita in paint :|
M-a facut si pe mine curios faza cu shizume cand a spus ca este putin ingrijorata de ceva. Ce ar mai putea fi acum :-? Title: Re: Naruto comments ! Post by: Death_Angel_Apocalipse on October 20, 2007, 03:59:04 PM Stie careva cand apare noul episod?
Title: Re: Naruto comments ! Post by: adicrst on October 20, 2007, 05:59:34 PM peste 2 saptamani
Title: Re: Naruto comments ! Post by: sasuke on October 20, 2007, 06:24:29 PM Si trebuie sa astept doua saptamani pana sa vad un nou episod off doamne de ce nu apare din sapamana in saptamana
Title: Re: Naruto comments ! Post by: adicrst on October 20, 2007, 06:49:32 PM pai asa a fost de ani de zile pana acum 2 luni.
Title: Re: Naruto comments ! Post by: he0ky on October 20, 2007, 10:02:37 PM am plans la ep asta .
Title: Re: Naruto comments ! Post by: Death_Angel_Apocalipse on October 21, 2007, 09:32:15 AM Eu nu zic ca na fost un ep fain da na avut nicio scena de bataie si de asta nu poate fi printre favoritele mele.
Title: Re: Naruto comments ! Post by: he0ky on October 21, 2007, 09:46:41 AM ep la cap actiune a fost de cacao ,adika stiai din ep trecut k il va invia pe gara k ai vazut k babutza incepuse sa faca tehnica , si k naruto o ajuta (alea 5 secunde cu segventze din next ep) adika era evident k despre asta va fi vb dar nu a fost mare lucru , numai k vazandul pe naruto si pe restu bucuranduse de invierea lu garaa ,ma luat un pic plansul ,avand in vedere k isi daduse viatza babutza pt el
cum am mai zis eu , noua serie are multa drama , fiti fratilor atenti la coloana sonora din timpul animeului ,si o sa auzici mel de zic k a murit cineva , si dak nu sunt amintiri din trecut sau scene dramatice sunt lupte aduse la alt nivel (ex: evolutia lu sakura , noua tehnica a lu kakashi) numi place noul inceput si sfarsit al serialului Title: Re: Naruto comments ! Post by: sasuke on October 26, 2007, 02:28:58 PM apropo azi trebuie sa apara epsodul 33 parca din naruto?
Title: Re: Naruto comments ! Post by: sungoddess on October 26, 2007, 03:36:12 PM lol..episodul 32 a fost de coma.. :lol: frate..in sfarsit am vazut cum ii face Gai lu kakashi piggyback ride..moama..c fatza a facut kakashi..haha..si apoi..lee cu neji..si neji...''forget it'' =)) =)) =)) =))
Title: Re: Naruto comments ! Post by: Brolly_AF on October 26, 2007, 03:52:33 PM Deabea astept sal vad pe Sai si pe Yamato !!!
Title: Re: Naruto comments ! Post by: sasuke on October 26, 2007, 09:28:32 PM o fost super episodul abia astept sa vad ce poate sai
Title: Re: Naruto comments ! Post by: Death_Angel_Apocalipse on October 27, 2007, 09:47:47 PM da cum a aparut asa repede noul episod?
Title: Re: Naruto comments ! Post by: adicrst on October 27, 2007, 11:49:19 PM habar-n-am dar ma bucur. L-am vazut deja
Title: Re: Naruto comments ! Post by: smasher on October 28, 2007, 09:19:39 AM poi teoretic ar trebui sa apara din sapt in sapt ... :roll:
Title: Re: Naruto comments ! Post by: Death_Angel_Apocalipse on October 28, 2007, 11:05:36 AM cand apare urmatoru pls [-O<
totusi faza aceea cand il vede pe Gai cum fuge cu Kakashi si Lee isi ia pozitie in fata lu neji a fost mortala =)) =)) =)) =)) Title: Re: Naruto comments ! Post by: sungoddess on October 28, 2007, 06:05:39 PM 33-ul cand apare???
Title: Re: Naruto comments ! Post by: smasher on October 28, 2007, 06:53:12 PM 33-ul cand apare??? probabil sambata :D Title: Re: Naruto comments ! Post by: adicrst on October 29, 2007, 02:41:18 AM Nu stiu daca ati observat dat in openingul asta nou, cand arata personajul care seamana cu nidaime (al 2-lea hokage) fix in spatele lui apare Kakashi ca si ANBU. Asta este pt prima data in seria Naruto cand il arata pe kakashi astfel (si aici se exclude primul film) Sun curios care este legatura.
Vroiam sa fac un topic despre asta, dar nu a iesit print screenul si am renuntat. Poate voi reveni la subiectul asta mai tarziu Title: Re: Naruto comments ! Post by: tatakai on October 29, 2007, 05:49:37 AM eu am aflat ca apare pe 1 deci joi na si a doua zi apare sub pe net,iar 34 apare pe 8 noiembrie Title: Re: Naruto comments ! Post by: Death_Angel_Apocalipse on October 29, 2007, 11:35:26 AM ar fi bine sa fie asa
EDIT:cand apare noul ep? Title: Re: Naruto comments ! Post by: sasuke on November 09, 2007, 01:09:35 PM lume lume o aparut episode 33 din shippuden!!!!!!!!!!!!!! ce scupai hinata abia astept sa vad cum lupta in SP nu-i corect tocmai cand se batea cu Sai s-o gatat mama ce putere ai Sai
Title: Re: Naruto comments ! Post by: voltaire on November 09, 2007, 02:33:21 PM cam plinuta hinata =))
great episode Title: Re: Naruto comments ! Post by: smasher on November 09, 2007, 05:34:40 PM mda... mai klumea era desenata hinata inainte...
hmm.. nu pot sa intzeleg nu a mai aparut manga de 2 sapt ... WTF?! Title: Re: Naruto comments ! Post by: Brolly_AF on November 09, 2007, 05:35:57 PM In ce data apare episodul 34 ???
Title: Re: Naruto comments ! Post by: voltaire on November 09, 2007, 10:35:54 PM probabil 2 sapt
Title: Re: Naruto comments ! Post by: adicrst on November 10, 2007, 01:32:32 AM ok, insfarsit apare si noul personaj in actiune. Si la fel cum suntem obisnuiti, Naruto trebuie sa se ia la palme cu cei noi pt a se imprieteni mai tarziu. Sper sa nu dureze prea mult si sa treaca direct peste partea asta ca vreau sa-i mai vad cu astia de la akatsuki si cu orochimaru.
Anyway, kakashi iar este in spital, asa cum zicea si el "so i'm here again" si acuma avea cearsaful pe fata :lol: .Mi-a placut fata lui naruto cand incerca sa-i fata chipul, mi-a amintit de episodul acela in care ei incercau sa ii vada fata lui kakashi si pana la urma or aflat ce se afla sub masca :D Cand l-am vazut pe kakashi iar cu ceva pe fata, chiar daca masca era data jos m-a bufnit rasu' . Oricum, asta este singurul episod in care s-a vazut fata lui cel mai mult Title: Re: Naruto comments ! Post by: purple_angel on November 10, 2007, 01:59:49 AM Am vz si eu episodul...faina faza cu Kakashi in spital =)) pacat ca Naruto nu a reusit sa vada *damn*
Apropo de Sai...wai da ce palid ii!adik...nu stiu care ii faza cu toate personajele aste...adica si Sasuke ...parca o stat toata viata inchis in casa si in fata televizorului !!putina culoare!!! End-songul e stupid... Title: Re: Naruto comments ! Post by: adicrst on November 10, 2007, 02:35:09 AM pai din ce am inteles eu din episodul trecut chiar a stat toata viata inchis.
Title: Re: Naruto comments ! Post by: voltaire on November 10, 2007, 09:19:51 AM nu stiu de voi dar mie imi aduce mai mult a orochimaru decat a sasuke
Title: Re: Naruto comments ! Post by: purple_angel on November 10, 2007, 03:46:13 PM Sai...dupa parerea mea seamana cu Sasuke...si se imbraca cam la fel...adik...care e faza cu burta dezgolita? ...asta e un mod de atrage fane sau ce?
Title: Re: Naruto comments ! Post by: Death_Angel_Apocalipse on November 10, 2007, 05:01:38 PM va trebui sa asteptam pana la urmatorul ep ca sa aflam
Ps. chiar mia placut faza cum ca Lee a ajuns al treilea dupa Kakashi Title: Re: Naruto comments ! Post by: smasher on November 10, 2007, 05:06:49 PM Sai...dupa parerea mea seamana cu Sasuke...si se imbraca cam la fel...adik...care e faza cu burta dezgolita? ...asta e un mod de atrage fane sau ce? tocmai sa arate k e special ... ai sa vezi ca e special si la caracter ... e super tare creat sai :PTitle: Re: Naruto comments ! Post by: sungoddess on November 10, 2007, 05:42:06 PM Si mie imi place sai..mai ales cum isi bate joc el de naruto si apoi de sakura...( do you even have a *****? ) :lol: de fiecare data mor cand citesc faza la endingul mel...app..melodia de OP e pur si simplu...OMG :| e urata...rau de tot..si..scary la un mom dat..yuck..
Title: Re: Naruto comments ! Post by: purple_angel on November 10, 2007, 08:56:36 PM End-songul e (YUP) naspa!!! si finalul ,cand Sakura si Naruto alearga si alearga si alearga...iar Sai ramane in urma si zice ceva dar nimeni nu il baga in seama....and then la final ramane in urma ALL ALONE...nu ma asteptam la asa ceva...credeam ca o sa bage ceva tipic "NARUTO" !! ca se va intoarce dupa el si va face ceva "buddy-buddy" stuff :| s e c
Title: Re: Naruto comments ! Post by: sasuke on November 10, 2007, 09:05:25 PM mie-mi place deoarece cred ca vor sa zica ca naruto-sakura alearga dupa sasuke si sai ramane in urma deoarece nu-l intereseaza chestiile astea
Title: Re: Naruto comments ! Post by: sungoddess on November 10, 2007, 09:42:42 PM Ideea e cam proasta..ptr ca Sai defapt ajunge sa inteleaga si sa decida sa-i ajute legat de sasuke mai incolo...so...nu e asta ideea...cn stie?chiar n-am inteles...
Title: Re: Naruto comments ! Post by: purple_angel on November 10, 2007, 11:38:21 PM Eh...cred ca e o kestie aici...adik..."daca te porti urat cu cei din jur ,in final o sa ajungi singur si parasit" ... :?:
Title: Re: Naruto comments ! Post by: sakura on November 10, 2007, 11:57:04 PM off topic: indiferent k te porti frumos sau urat ... tot acolo poti ajunge ... oamenii sunt mereu nemultumiti, egoisti, si mare majoritate ignoranta, formalista, superficiala asa k nu ii poti multumi si intotdeauna vor gasi un motiv sa fie nemultumiti si chiar sa iti intoarca spatele dak nu mai le esti de folos fara nici o remuscare ... prietenia e o utopie singura certitudine e ... "fiecare pe cont propriu" ...
on topic: interesant ... abia astept urmatorul episod ... interesanta tehnica lui sai ... imi place (*falls in love*) si ce rau mi-a parut k nu se vede fatza lui kakashi ... asteptam cu sufletul la gura ... k doara ... doara ... se vede finally ... da m-a si amuzat rau faza aia ... la fel si lee ajuns al 3-lea chiar nu ma asteptam ... reintalnirile cu shino, kiba, hinata, shikamaru, chouji Title: Re: Naruto comments ! Post by: Death_Angel_Apocalipse on November 16, 2007, 10:01:26 AM da totusi cand apare noul ep?
Title: Re: Naruto comments ! Post by: sasuke on November 16, 2007, 08:43:51 PM loome loome tocai o aparut episodul 34 din shipuden
Title: Re: Naruto comments ! Post by: Death_Angel_Apocalipse on November 17, 2007, 02:18:55 PM da stiu acu l-am vazut.Nu a fost rau da mi s-a parut c-am de umplutura
Title: Re: Naruto comments ! Post by: sungoddess on November 17, 2007, 06:08:44 PM Mijto episodul...insa se lungesc mult....mi-a placut de zambetul ala retard si gay al lui sai...sai so funny man.. :lol:
Title: Re: Naruto comments ! Post by: Death_Angel_Apocalipse on November 22, 2007, 07:05:33 PM cand apare urmatoru episod?
Title: Re: Naruto comments ! Post by: Brolly_AF on November 22, 2007, 09:45:47 PM 22/11/07 Episode 035: "Making an Unnecessary Addition" Astazi probabil manie apare cu subtitrare !!!29/11/07 Episode 036: "A Fake Smile" Title: Re: Naruto comments ! Post by: Death_Angel_Apocalipse on November 22, 2007, 09:52:16 PM I can't wait :lol:Sper sa fie un ep mai reusit decat ultimu cu mai putina umplutura.
Title: Re: Naruto comments ! Post by: Brolly_AF on November 22, 2007, 10:31:38 PM Nam de unde sa stiu ca nu mam uitat la ultimile 4 episoade inca
Momentan fac pauza si las sa se adune episoadele !!! Title: Re: Naruto comments ! Post by: Death_Angel_Apocalipse on November 23, 2007, 10:38:39 AM Tocmkai am vazut ep 35 si a fost destul de interesant, tot a avut multe momente care au fost cam pierdere de timp dar a fost mai bun decat ultimu.Mia placut atunci cand a zis Jiraya ca a fost in prag de moarte doar de doua ori:cand a vrut sa se uite pe furis la fete cand era la izvoarele fierbinti si Tsunade la batut mar;Si cand ia aparut lu Naruto patru cozi de chakra .Asta cam spune tot de puterea lu Naruto dak il bate si pe Jiraya doar la 4 cozi!!!
Title: Re: Naruto comments ! Post by: he0ky on November 26, 2007, 12:29:14 AM dap si ep viitor e editie speciala :lol:
Title: Re: Naruto comments ! Post by: Death_Angel_Apocalipse on November 30, 2007, 11:26:13 AM tocmai am vazut urmatorul ep si tot cred ca a avut o gramada de uplutura,in rest nu-i prea rau da tre sa asteptam pana pe 6 dec pt urmatoru :(
EDIT:a ap ep 38 sper sa aiba mai putina umplutura ca celelante pana acum. Title: Re: Naruto comments ! Post by: sasuke on December 14, 2007, 12:37:50 PM ce ma enerveaza cand sa arate lupta de pe pod dintre echipa kakashi si orochimaru si kabuto so terminat episodul
Title: Re: Naruto comments ! Post by: Death_Angel_Apocalipse on December 14, 2007, 12:45:08 PM si pe mine ma enerveaza,tre sa astept pana saptamana viitoare ca sa vad ce se intampla.Totusi a fost un ep destul de bn.
Title: Re: Naruto comments ! Post by: adicrst on December 21, 2007, 12:44:22 PM no, fuck it...o fost 1 ora de prostii si spatii goale. Ma asteptam la mai mult [-( like wtf arata cate 10 minute fiecare personaj. Acum trebuie sa astept pana in 10 Ianuarie sa vad ce ar fi trebuit sa vedem acum...
Title: Re: Naruto comments ! Post by: voltaire on December 27, 2007, 01:51:34 PM t'was a crappy episode, l-am vazut si eu aseara; ma luase somnul, ii arata pe aia cate ciuspe minute la fata, bine macar ca a aratat cum i se duce pielea lui naruto, asta nu era in manga. sper sa scoata ceva mai bun data viitoare
Title: Re: Naruto comments ! Post by: adicrst on December 27, 2007, 02:18:32 PM pai aia-i, ca data viitoare ii partea interesanta de trebuia sa fie si o asteptam acuma....numa ca data viitoare ii in freaking 10 ianuarie ~X( ](*,)
Title: Re: Naruto comments ! Post by: voltaire on December 27, 2007, 02:21:16 PM am rezistat la zeci de fillere, nu murim 2 sapt
Title: Re: Naruto comments ! Post by: Death_Angel_Apocalipse on December 27, 2007, 05:48:45 PM eu chiar mor dak nu vad ce imbatabil a devenit Naruto :D
Title: Re: Naruto comments ! Post by: Death_Angel_Apocalipse on January 11, 2008, 10:23:19 AM tocmai am vazut episodu si a fost super,cam multe filere da batalia a fost super poate pana la urma va aparea si a cincea coada.
Totusi imi poate spune careva cand apare urmatoru? [-O< Title: Re: Naruto comments ! Post by: Brolly_AF on January 11, 2008, 10:30:05 AM Cand apare urmatorul episod sau a cincea coada ???
Title: Re: Naruto comments ! Post by: Death_Angel_Apocalipse on January 11, 2008, 10:38:24 AM episod clar.Dupa cum se vede il va opri sakura din rampage,ce pacat :(
Title: Re: Naruto comments ! Post by: voltaire on January 11, 2008, 11:10:56 AM Finally, un episod demn de vizionat...more than once :D
hint: sakura NU va reusi sa-l opreasca Title: Re: Naruto comments ! Post by: Brolly_AF on January 11, 2008, 12:02:53 PM Spoiler NO NO NO.........(http://i41.photobucket.com/albums/e286/Brolly_AF/Smili/thonion-head24.gif)
Title: Re: Naruto comments ! Post by: Death_Angel_Apocalipse on January 12, 2008, 05:45:14 PM imi poate spune careva cand ii urmatoru ep va rog?
Eu chiar m-as bucura sa esueze sakura :twisted: Title: Re: Naruto comments ! Post by: sasuke on January 12, 2008, 07:06:09 PM death_angel chiar esueaza sakura -asta a fost off topic
si cred ca pe 17 ianuarie Title: Re: Naruto comments ! Post by: adicrst on January 13, 2008, 03:27:06 PM bine ar fi sa nu-l poata opri. Asa mai vedem si nou actiune. Oricum doar Yamato o sa-l poate opri...
Title: Re: Naruto comments ! Post by: Death_Angel_Apocalipse on January 14, 2008, 11:58:00 AM poate ca da, doar ca dupa asta o sa aiba o frumoasa cicatrice ca a lui Jiraya sau mai rau :twisted:
Title: Re: Naruto comments ! Post by: adicrst on January 19, 2008, 12:30:30 AM hehe..se pare ca lui orochimaru nu-i este prea bine. Corpul incepe sa-l respinga si are nevoie sa gaseasca alt container pt el :D
Title: Re: Naruto comments ! Post by: voltaire on January 19, 2008, 12:38:02 AM pai de ce sa gaseasca altul, nu-l are pe sasuke?
bine macar ca am scapat de Sai, annoying bastard... Title: Re: Naruto comments ! Post by: adicrst on January 19, 2008, 12:40:49 AM nu stiu daca o scapat de sai asa repede..si pe sasuke..sigur nu o sa-l aiba. Sasuke de cand s-o dus la el era interesat doar sa devina puternic sa-l omoare pe Itachi si nu avea de gand sa-l lase pe Orochimaru sa ii ia corpul
|