adicrst
.::Fondator AF::.
Legendary Sannin
Elite Jounin (S-rank mission)
Chakra: 299
Don't make me use the eye !
|
|
« Reply #105 on: November 11, 2007, 09:10:07 PM » |
|
good good, welcome back
|
|
|
|
Cr1571n4
Punk's not dead!
Fanclub Yaoi
Jounin (B-rank mission)
Chakra: 8
My hat is sooo cool...XD
|
|
« Reply #106 on: November 29, 2007, 12:02:22 AM » |
|
Well, I'm back after a damn long time shi am vazut nishte MARI schimbari...Cum ar fi sectziunea Hentai... Anyway, mi-a fost dor de AnimeFan shi de voi totzi...
|
|
« Last Edit: November 29, 2007, 12:05:28 AM by Cr1571n4 »
|
|
|
|
|
voltaire
I see dead ppl...
Hidden-nin
Chakra: 102
Is it power you seek?....
|
|
« Reply #107 on: November 29, 2007, 12:10:07 AM » |
|
he0!!!! ti-a venit conationalul
welcome back
|
To see a world in a grain of sand, And a heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour.
(\__/) (='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination.
|
|
|
andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Chakra: 502
Nici prea personal...
|
|
« Reply #108 on: November 29, 2007, 12:23:47 AM » |
|
super coma avataru tau! multam pt portia de ras!
|
|
|
|
Cr1571n4
Punk's not dead!
Fanclub Yaoi
Jounin (B-rank mission)
Chakra: 8
My hat is sooo cool...XD
|
|
« Reply #109 on: November 29, 2007, 12:28:15 AM » |
|
Ma bucur ca-tzi place:P:P
Thx for your welcome, Voltaire
|
|
|
|
Kyo
You Must Unite What Has Been Set Asunder
A N B U
Chakra: 135
Gamehamster
|
|
« Reply #110 on: November 29, 2007, 10:10:36 AM » |
|
welcome back yaoi fan .... another one -_-
|
|
|
|
blueobelix
Anime-Fan
Tensai nin (B-rank mission)
Chakra: 6
|
|
« Reply #111 on: December 13, 2007, 12:46:19 PM » |
|
Leving: Kyo:Daca nu ai activitate aici nu mai posta Eu:Prefer sa nu mai postez deloc chiar si in timpu pe care il am ala mic de 1-2 ore si sa parasesc locu asta pentu o vreme ca doar... nu am activitate nu? ;) Mai vb . Ciao!
|
|
|
|
Jiraya
Heil Stalin
Hunter-nin (A-rank mission)
Chakra: 76
Cand o sa fiu mare, vreau sa fiu Michael Scofield!
|
|
« Reply #112 on: December 13, 2007, 10:57:56 PM » |
|
Eu:Prefer sa nu mai postez deloc chiar si in timpu pe care il am ala mic de 1-2 ore si sa parasesc locu asta pentu o vreme ca doar... nu am activitate nu? ;) Mai vb . Ciao!
seriously dude.. nobody really gives a crap that you left.
|
uaaau... tocmai ai dat dovada ca esti un retardat...
Ba tu vrei sa il vezi pe dracu'?
|
|
|
blueobelix
Anime-Fan
Tensai nin (B-rank mission)
Chakra: 6
|
|
« Reply #113 on: Today at 02:12:31 PM » |
|
BaBai voi chiar nu va dati seama ca cu figurile astea de 'useri vechi si cu experienta' gonniti toti userii noi?? De ca crezi ca la rubrica introduceri nu exista decat un buna si dupaia pleaca si nu mai vine niciodata? ca vede scandalu asta de ... de peaici. auzi:" nobody is not giving you a crap for what you'ved done" da ce? tre sa fac ceva special ca sa ma vrea cineva? tre sa exagerez cu numaru de posturi? tre sa fac pe "useru vechi?" tre sa am tupeu? tre sa fiu ca voi? aha... deci asta a iesit din toata nebunia de la inceput... 5 useri care posteaza si useri care vin si pleaca numai citiind un post din forumu asta. Parca toti erau bine veniti! Motu-ul site-ului :" 4 all anime fans" ! Care toti? Care? Stii ce? tre sa imi pese mie ce zice jiraya si kyo care au figuri de moderatori??? LOOL LOOL LOOL. ce sa zic. Pentru ca adminii nu au timp de site aveti voi grija.... si nu sunteti .... persoanele potrivite ... pentru niciun site. Cel putin asa zic eu. Am insultat? scuze am fost si eu insultat.Nu va convine ce zic? nici mie nu imi convine ce ziceti. Locul asta a devenit loc pentru oamenii expulsi din comunitatile serioase de Anime din Romania. Doamne maica... nici acum nu imi vine sa cred: "nobody..... .. ..." X_X Nu mai vreau sa fiu prezent in balamucu asta. Scuze pt cuvant Adrian C. dar trebuia sa o zic. De ce credeti ca multi useri immportanmti .. cum vreti sa le spuneti voi ca Nefertiti daca nu ma insel si altii au plecat? Din cauza ca nu le placea forumu sau site-ul ? NU! Penmtru ca nu le placeau continutu forumului spamul si mai ales userii. Multa sanatate , fericire si La multi ani la toti desi multi nu m-ai placut dintr-un motiv sau altul. Ciao.
|
|
« Last Edit: Today at 02:19:34 PM by blueobelix »
|
|
|
|
|
andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Chakra: 502
Nici prea personal...
|
|
« Reply #114 on: Today at 02:23:48 PM » |
|
nu iti sterg postul pt k vreau doar sa zic atat: k sa fi un user experimentat treb totusi sa stii cum sa te comporti...tu nu ai dat dovada nici de un mod inteligent sau macar amuzant de a discuta pe forum, nici de cine stie ce receptivitate fata de membrii de aici. si de aceea nimeni nu te baga in seama...cu totii am fost useri noi...si unii dintre noi ne-am integrat in comunitate...altii, k tine nu. nu ai de ce sa te plangi, mai ales dupa ce ai facut
|
|
|
|
|