he0ky
Fanclub Dragon Ball
Hidden-nin
Chakra: 25
Jabberwock
|
|
« Reply #75 on: October 10, 2007, 05:10:50 PM » |
|
mie mia mers , dar nu imi place k nu pot sa il joc pe joystick normal , trebui dala cu alea doua manete ca la ps , sincer nu asi da bani pe un nou joystik ca sa joc dmc , ce impresie mia facut slab , foarte slab , pana sa imi dati cu ceva in cap vreu sa precizez k in ultimi 4 ani nu am jucat altceva decat sims , nu prea imi place genul asta ma plimb si imi sare monstrul in fatza ma speri ( off topic : k miam amintit , singurul in genul asta care mia placut a fost igi2 , la ala decat sa o iau prin baza sa ma omor cu sutele de soldatzei sa trec podu sa ajung in alta baza si intrunsfarsit trec stagiul , mai bine ocolesc baza la pod trec pe jos prin rau si cu 3 gloantze am terminat primul stagiu , aaaaa superb jocul incercam si incercam sa gasesc o cale sa termin stagiul folosind cat mai putzina munitie si un contact cu inamici cat mai mic) on topic , primele 3 nivele la dmc au fost ceva de genu jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj pana mia amortit mana sa tot apas tasta j (sabie) singur se duce catre aia deci nu trebuie sa ma obosesc decat sa il fac sa dea cu sabia ca disperatul in stanga si in dreapta , serati putzine , grafica ma asteptam sa fie super tare da chear mi se pare slaba , in orce caz imi plac melodiile care canta cand te bati cu aia la filmuletze nu ma uit k nu am vazut seria ca detest spoilarele , cu toate ca cika nu ar fi spolare ,fie tot nu le vizionez , camera nu se roteste sa apara in fatza adversarul , cateodata nici nu imi vad personajul dapai din ce directie ma ataca , lam testat la mediagalaxi , k au ps2 expus cu dmc 3 sa joci pt proba , alt ceva , camera se misca calumea , poti sa faci si speciale , mie la tastatura nu imi ies de loc , grafica tot e slaba , da tot e altceva , sincer siu k am scris mult, inca un rand si gata , jocul e tare , dar e genul pt ps nu pc , poate dak vreo data asi avea bani sa imi cumpar ps ,atuncia da
|