Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News : De-acum puteti urmari AMV-uri online pe siteul animefan. Vizionare placuta ! October 14, 2007, 09:30:35 AM
AnimeFan | Jocuri | Jocuri | Topic: Devil May Cry
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages 1 ... 4 5 6
Author
Topic: Devil May Cry  (Read 300 times)
he0ky
Fanclub Dragon Ball
Hidden-nin

Chakra: 25

Jabberwock

« Reply #75 on: October 10, 2007, 05:10:50 PM »

mie mia mers , dar nu imi place k nu pot sa il joc pe joystick normal , trebui dala cu alea doua manete ca la ps , sincer nu asi da bani pe un nou joystik ca sa joc dmc , ce impresie mia facut slab , foarte slab , pana sa imi dati cu ceva in cap vreu sa precizez k in ultimi 4 ani nu am jucat altceva decat sims , nu prea imi place genul asta ma plimb si imi sare monstrul in fatza ma speri ( off topic : k miam amintit , singurul in genul asta care mia placut a fost igi2 , la ala decat sa o iau prin baza sa ma omor cu sutele de soldatzei sa trec podu sa ajung in alta baza si intrunsfarsit trec stagiul , mai bine ocolesc baza la pod trec pe jos prin rau si cu 3 gloantze am terminat primul stagiu , aaaaa superb jocul incercam si incercam sa gasesc o cale sa termin stagiul folosind cat mai putzina munitie si un contact cu inamici cat mai mic) on topic , primele 3 nivele la dmc au fost ceva de genu jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj pana mia amortit mana sa tot apas tasta j (sabie) singur se duce catre aia deci nu trebuie sa ma obosesc decat sa il fac sa dea cu sabia ca disperatul in stanga si in dreapta , serati putzine , grafica ma asteptam sa fie super tare da chear mi se pare slaba , in orce caz imi plac melodiile care canta cand te bati cu aia la filmuletze nu ma uit k nu am vazut seria ca detest spoilarele , cu toate ca cika nu ar fi spolare ,fie tot nu le vizionez , camera nu se roteste sa apara in fatza adversarul , cateodata nici nu imi vad personajul dapai din ce directie ma ataca , lam testat la mediagalaxi , k au ps2 expus cu dmc 3 sa joci pt proba , alt ceva , camera se misca calumea , poti sa faci si speciale , mie la tastatura nu imi ies de loc , grafica tot e slaba , da tot e altceva , sincer siu k am scris mult, inca un rand si gata , jocul e tare , dar e genul pt ps nu pc , poate dak vreo data asi avea bani sa imi cumpar ps ,atuncia da 
« Last Edit: October 10, 2007, 05:11:22 PM by he0ky » Logged

andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Special Jounin (S-rank mission)

Chakra: 527

Nici prea personal...

« Reply #76 on: October 10, 2007, 07:21:27 PM »

ce sa zici si tu...
1. pun pariu k ai jucat la easy
2. grafica era buna la momentul ala...tu cunosti oameni cu ps2...asa k profita!
3. ti-am mai zis k poti sa te uiti la filme...altfel ai juca doar pt gameplay, dar la jjjjjjj -ul tau nu cred k e cazul
4. sa imi dai ocazia sa iti arat ce poate jocul si iti garantez k iti schimba parerea...

sungoddess
just me..nobody special..it's you're business if you notice me or not..
Fanclub Kakashi
Hidden-nin

Chakra: 268

''even a devil may cry if he loses a loved one''

« Reply #77 on: October 10, 2007, 08:19:13 PM »

Sincer he0ky...nu sunt de acord deloc cu ce spui..unul..nu apar monstrii de nicaieri si te baga in sperietzi...doi...mie sincer mi s-a parut buna grafica..sincer...3..asa e prima data cand joci..ti-o spun eu...faptul ca tii mana pe jjj in continuu nu e vina jocului..ci a ta..fiindca poti sa si sari si sa evitzi loviturile..nu doar sa dai cu jjj..dar depinde..daca ai jucat pe easy ar trebui din..hmm..sa zicem..3 lovituri sa-i termini pe aia normali...deci..daca ai apasat de mai multe ori inseamna ca ai jucat pe normal...(consider eu)...dupa mine..jocul acesta este la categoria lui unul bun..hack and slash action...(ca si multi altii care au apreciat jocul )..dar modul cum scrii mi se pare ca nici macar n-ai stat sa vezi filmuletzele dintre lnivele..ca sa observi ca este si cu o poveste foarte interesanta..nu numai lupta lupta lupta..si..hmm..nu e spoiler..defapt...animeul..este dupa jocuri si n uare nicio legatura cu jocurile..defapt..inceputul devil may cry este cu acest joc..deci daca ai fi vazut filmuletzele nu ar fi fost spoiler..ptr ca este exact inceputul povestii..si este o poveste foarte interesanta..sugerez..sa te uiti la filumuletze inainte sa iti faci idei preconcepute...seria n-are aproape nicio legatura cu jocurile...iar dmc3 este inceputul..deci n-ai cum sa vezi spoiler....ca sa fiu sincera...eu am vrut sa joc jocul dupa ce am vazut filmuletzele si mi-au placut foarte foarte mult..io zic sa mai incerci o data..ptr ca analiza de mai sus a ta este scrisa mai mult la graba..fiindca n-ai avut rabdare sa urmaresti jocul...

Kyo
You Must Unite What Has Been Set Asunder
A N B U

Chakra: 170

Gamehamster

« Reply #78 on: October 11, 2007, 11:33:14 PM »

e parerea ei... desigur, legata de prejudecatile ei virgine, sau mai degrab obsesie: "FARA SPOLIERE CA MOR!!!". eh, macar acum moare majora

andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U

Chakra: 527

Nici prea personal...

« Reply #79 on: October 12, 2007, 10:46:46 AM »

yo..vezi ce zici...eu stiu k nu ai intentii rele cu replicile tale, da ea poate nu stie...
ideea e heoky k ai reusit imposibilul...sa nu iti placa dmc3!

jupy
Fanclub Digimon
Hidden-nin

Chakra: 154

- i'm so ugly, but that's ok -

« Reply #80 on: October 13, 2007, 07:52:09 PM »

fuckin' nu merge sa'l instalez...o sa dldez alta varianta... intr'o zi...

Pages 1 ... 4 5 6
AnimeFan | Jocuri | Jocuri | Topic: Devil May Cry « previous next »
Jump to:  

Director Web Romania - Utilis.ro - Voteaza-ne