Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News : AF va prezinta primul duel in premiera intre Kyo si Yuki. Va asteptam pe toti sa votati si sa incurajam aprecierea amv-urilor pe AnimeFan December 02, 2007, 12:35:36 PM
AnimeFan | Sectiunea Principala | Discutii Generale | Topic: Discutii si mai generale
  voltaire and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages 1 ... 277 278 279 280 281
Author
Topic: Discutii si mai generale  (Read 18574 times)
andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 509

Nici prea personal...

« Reply #4170 on: December 01, 2007, 02:28:41 PM »

nu erau mercedes?

hmmmmmmmm posibil , k nu ma pricep la sigle de masini , stiu cum arata aia a lu dacia si a lu skoda , si honda k la astea am facut promoti k altfel nu stiam

ok deci la brad diseara , eu ,ioni, alerra , volt ,cris....... andemoane vii?
pai aci imi zici...mess nu ai?
iish...normal k vin k doar nu sunt molie sa stau numa in casa....ne gasim noi...

he0ky
Fanclub Dragon Ball
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 51

Jabberwock

« Reply #4171 on: December 01, 2007, 03:06:18 PM »

aoleuuuuuuu    am uitat sa ii zic lu ioni k mergem diseara la brad ,cee sa stau pe mess ,nu se poate ,de pe la ora 1 tot zic sa las manga , da nu pot e foarte captivanta  ,ma mir k am intrat acuma pe forum , hai k dak e ceva dami un mesaj dak ai credit ,offff fie o sa intru pe mess da inca un capitol 

Aleera
Fanclub Yu-Gi-Oh!
Hidden-nin

Chakra: 49

Shut up

« Reply #4172 on: December 01, 2007, 04:00:11 PM »

deci tocmai venit d ela parada( tot am fost) priveslistea... minunata numai capete de oameni am vazut si un sfert din tancuri, bun acuma tre sa ma duc s aimi iau bateriile de la incarcat si sa ma pregatesc sa plec spre brad( macar sa prind loc bun sa filmez) ne vedem pe la uniri he0ky te sun eu sa te intreb unde esti ca venim cu metriyl( me, my coleg and some friends)

he0ky
Fanclub Dragon Ball

Chakra: 51

Jabberwock

« Reply #4173 on: December 01, 2007, 04:19:55 PM »

ok tre sa mai si respir mam mancat undeva sa intru pe mess k am ametit cu cata lume am vb , din ce am stabilit , si nu ma punetyzi sa calculez da vreo 60 de anime fani o sa fie la brad tot asa eu vin dar mai vin cu nustiu cine , si dak e sa ne strangem toti intrun grup ne facem 60 poate si mai multi , orcum o sa fie full

Brolly_AF
the First Kage and the Akatsuki Fan Club Leader !!!
Kage

Chakra: 1667

Tobi the Akatsuki Mastermind !!!

« Reply #4174 on: December 01, 2007, 05:15:29 PM »

Distractie placuta la toti care merg acolo
 Nu uitati sa faceti poze

jupy
Fanclub Digimon
Hidden-nin

Chakra: 159

- may the rock be with you -

« Reply #4175 on: December 01, 2007, 05:46:59 PM »

brolly miai luat cuivintele din gura!!! 

have fun!

dark_leon
AS rulez!!!
Advertising Staff

Chakra: 193

if you just want run away, I drive you anywere

« Reply #4176 on: December 01, 2007, 08:24:14 PM »

exact, nu uitati sa faceti poze k si eu vreau sa vad
Brolly ai vazut focul de artificii din parcul 1 decembrie?A fost super tare... pacat k nu am avut aparatul sa filmez  dar ma duc maine seara sa fac poza la luminile care s-au pus pe acolo si la bradul din fata casei de cultura k sunt frumoase

andemon
A N B U

Nici prea personal...

« Reply #4177 on: December 01, 2007, 09:36:47 PM »

cred k sunt primu de pe forum din buc kre a fost la brad, a supravietuit si a ajuns sa posteze...
ce sa zic...spectacolul kiar a fost misto...ce a fost dupa a fost de nedescris!

Cr1571n4
Punk's not dead!
Fanclub Yaoi
Tensai nin (B-rank mission)

Chakra: 3

My hat is sooo cool...XD

« Reply #4178 on: December 01, 2007, 09:45:59 PM »

Ce pot sa spun, ma ashteptam la ceea ce a fost, da' nici chiar asha...Anyway, bradul a fost prea galben fara nici un pic de verde pe el (cum ar fi fost normal) iar graul ala nu prea ishi avea locul acolo...Mi-au placut mai mult artificiile...

Eh, a fost o zi de neuitat...Da' shi cea mai interesanta din viatza mea...Aproape ca mi-am vazut moartea cu ochii...Nu-mi vine sa cred ca sunt acasa
Frate, ce oameni inconshtientzi au fost aia care au adus copii mici cand shtiau ca o sa fie trei sferturi din Bucureshti la brad...
Da' a fost tare, am auzit numai anuntzuri de genu' Xulescu s-a pierdut de Yulescu shi sa vina nu shtiu unde sa-l recupereze

P.S: he0, Andemon, am ajuns acasa, sunt bine, nu va facetzi griji...
« Last Edit: December 01, 2007, 09:54:16 PM by Cr1571n4 » Logged

dark_leon
AS rulez!!!
Advertising Staff

Chakra: 193

if you just want run away, I drive you anywere

« Reply #4179 on: December 01, 2007, 09:46:00 PM »

de ce? ce a fost? s-a imbulzit lumea sa ajunga acasa.. va-ti calcat pe picioare?  ce s-a intamplat?

mi-a dat un prieten o poza din parc si o pun.. cred k asta o fost cel mai tare artificiu

Aleera
Fanclub Yu-Gi-Oh!
Hidden-nin

Chakra: 49

Shut up

« Reply #4180 on: December 01, 2007, 10:12:34 PM »

deci sa recapitulam, am ajuns acolo pe la vreo 5 30, bun sta si ingheata acolo pana la 7 cand ii da drumul, suporta inghesuielile si prostia tuturor din jur, omg cat de cretini pot fi uni oameni
2 a fost frumos cu artifici si cu tot
3 doamne deci mai rau ca acolo nu cred ca putea fi, nici iadul nu cred ca e atata de rau ca acolo, pur si simplu tu stateai intr-un loc si te trezeai in altul , te lua cu totul oameni aia, sa nu zic ca se impigeau de zici ca era mai rau ca la revolutie pe bune, cred ca fost juma de tzara acolo pe bune
si acuma pentru ce am suportat eu( si inca nu stiu cate mii de persoane) inghet, inghesuiala si alte minunati de ale naturi si prostiei
http://www.youtube.com/watch?v=avvOkxAg950
« Last Edit: December 01, 2007, 11:02:40 PM by Aleera » Logged

voltaire
I see dead ppl...
Hidden-nin

Chakra: 100

Is it power you seek?....

« Reply #4181 on: Today at 12:19:59 AM »

noi (eu si iubi) am fost inghititi de maree , bine ca am iesit intregi de acolo, soc total de la metrou pana la plecare. gizas. o sa pun maine poze, abia acum am ajuns aksa, pizza bere etc . data viitoare cand se va anunta "brad" o sa stau frumusel acasa sa ma uit la realitatea, si o sa-mi impodobesc o creanga

aleera, am vazut unghiul de unde ai filmat, cred ca eram la cativa oameni distanta :)))))
« Last Edit: Today at 12:21:42 AM by voltaire » Logged

To see a world in a grain of sand,
And a heaven in a wild flower,
Hold infinity in the palm of your hand,
And eternity in an hour.

(\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(")_(") signature to help him gain world domination.

Brolly_AF
the First Kage and the Akatsuki Fan Club Leader !!!
Kage

Chakra: 1667

Tobi the Akatsuki Mastermind !!!

« Reply #4182 on: Today at 12:36:47 AM »

Au aratat fain Artificile la fel si Bradul !!!

andemon
A N B U

Nici prea personal...

« Reply #4183 on: Today at 12:55:46 AM »

noi (eu si iubi) am fost inghititi de maree , bine ca am iesit intregi de acolo, soc total de la metrou pana la plecare. gizas. o sa pun maine poze, abia acum am ajuns aksa, pizza bere etc . data viitoare cand se va anunta "brad" o sa stau frumusel acasa sa ma uit la realitatea, si o sa-mi impodobesc o creanga

aleera, am vazut unghiul de unde ai filmat, cred ca eram la cativa oameni distanta :)))))

deci sa recapitulam, am ajuns acolo pe la vreo 5 30, bun sta si ingheata acolo pana la 7 cand ii da drumul, suporta inghesuielile si prostia tuturor din jur, omg cat de cretini pot fi uni oameni
2 a fost frumos cu artifici si cu tot
3 doamne deci mai rau ca acolo nu cred ca putea fi, nici iadul nu cred ca e atata de rau ca acolo, pur si simplu tu stateai intr-un loc si te trezeai in altul , te lua cu totul oameni aia, sa nu zic ca se impigeau de zici ca era mai rau ca la revolutie pe bune, cred ca fost juma de tzara acolo pe bune
si acuma pentru ce am suportat eu( si inca nu stiu cate mii de persoane) inghet, inghesuiala si alte minunati de ale naturi si prostiei
http://www.youtube.com/watch?v=avvOkxAg950

Ce pot sa spun, ma ashteptam la ceea ce a fost, da' nici chiar asha...Anyway, bradul a fost prea galben fara nici un pic de verde pe el (cum ar fi fost normal) iar graul ala nu prea ishi avea locul acolo...Mi-au placut mai mult artificiile...

Eh, a fost o zi de neuitat...Da' shi cea mai interesanta din viatza mea...Aproape ca mi-am vazut moartea cu ochii...Nu-mi vine sa cred ca sunt acasa
Frate, ce oameni inconshtientzi au fost aia care au adus copii mici cand shtiau ca o sa fie trei sferturi din Bucureshti la brad...
Da' a fost tare, am auzit numai anuntzuri de genu' Xulescu s-a pierdut de Yulescu shi sa vina nu shtiu unde sa-l recupereze

3 marturii...aceeasi concluzie...crima!

ioni220
Chuunin (C-rank mission)

Chakra: 25

« Reply #4184 on: Today at 02:23:18 AM »

I SURVIVED TO !!!! god damn it ce nebunie a fost frateee!!!  Sincer nu prea sa meritat copacu ala pt ce am suportat dupa !!! Jumate de bucuresti cred ca sa strans pe acolo

Pages 1 ... 277 278 279 280 281
AnimeFan | Sectiunea Principala | Discutii Generale | Topic: Discutii si mai generale « previous next »
Jump to:  

Director Web Romania - Utilis.ro - Voteaza-ne