voltaire
I see dead ppl...
Hunter-nin (A-rank mission)
Chakra: 136
113.00 ryo
View Inventory
Send Money to voltaire
Ma indoiesc de Univers :\
|
|
« Reply #5400 on: January 18, 2008, 06:36:37 PM » |
|
@ioni marti, club fire, it's a date
|
|
|
|
andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Sennin
Chakra: 1003
10.00 ryo
View Inventory
Send Money to andemon
Nici prea personal...
|
|
« Reply #5401 on: January 18, 2008, 06:37:49 PM » |
|
bla...marti am exam si joi inca unu...bine macar k nu stiu ce pierd.
|
|
|
|
he0ky
Fanclub Dragon Ball
Special Jounin (S-rank mission)
Chakra: 242
46.00 ryo
View Inventory
Send Money to he0ky
---
|
|
« Reply #5402 on: January 18, 2008, 06:49:39 PM » |
|
ioni a trebuit as se duca azi sa faca o camera de la o sala de la uniri , a mai fost la sala aia de mai multe ori , cu toate acestea cand a iesit din metrou a luato in directia opusa si ia luat 30 de min sa o gaseasca , eu il las , dar imi e mila de el k iar lua o saptamana sa gaseasca clubul
|
|
|
|
Kyo
You Must Unite What Has Been Set Asunder
A N B U
Elite Jounin (S-rank mission)
Chakra: 191
105.00 ryo
View Inventory
Send Money to Kyo
Gamehamster
|
|
« Reply #5403 on: January 18, 2008, 10:38:23 PM » |
|
ba nu de alta, da' nusht de ce eram sigur ca tocmai dania o sa faca similitudinea asta....deh am ajuns sa o cunosc... de acum pun raid warn inainte de posting ;))
|
(\__/) (='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your (")_(") signature to help him gain world dom
|
|
|
anarazell
ho know i have boobz??
Hidden-nin
Chakra: 105
OfflineFlag:
13.00 ryo
View Inventory
Send Money to anarazell
i like candy ^_^
|
|
« Reply #5404 on: January 18, 2008, 11:22:17 PM » |
|
hello lume miera dor d voi:X:X:X:*:*:* vad k ati cam inceput sa prindeti iar viata><
|
|
|
|
andemon
A N B U
Sennin
10.00 ryo
View Inventory
Send Money to andemon
Nici prea personal...
|
|
« Reply #5405 on: January 18, 2008, 11:25:27 PM » |
|
ba nu de alta, da' nusht de ce eram sigur ca tocmai dania o sa faca similitudinea asta....deh am ajuns sa o cunosc... de acum pun raid warn inainte de posting ;))
si pe tine te-a mancat k pe rozica...k dak incep astia sa faca glume cu bujii, iar o sa sara dania sa zica k e cheaturi, dom-le!
|
|
|
|
he0ky
Fanclub Dragon Ball
46.00 ryo
View Inventory
Send Money to he0ky
---
|
|
« Reply #5406 on: January 19, 2008, 11:25:35 AM » |
|
haide ma .....sa credeti voi k nu am gandit deloc am luato k aqua e in arad cu facultatea, labinea ..... aaa ,e scris gresit si ai vrut sa zici lavinia , asa o cheama pe sakura k si ea tot din arad e si il cunoaste pe aqua,asa k am crezut k a chemat-o la party , cu toate k ea de ce nu a zis nimic k a fost la party cu el , hmmm dar ia zis lu bujie , orcum de ce iar fi zis lu bujie in loc sa imi zica mie , eu sunt fata el baiat , cred k am vb mai mult cu ea decat el , hmmm sau poate ma insel , ok sakura se intzelege mai bine cu bujie decat cu mine ,volt a zis niste nume de fete (non existente) si bujie "doood, si labinia unde e? " dovada k stia de sakura k a fost prezenta si intreba ce sa intamplat cu ea iar "palmela si manuela ii astepta acolo" in gandirea mea era " daaa si te mai asteptau si niste fete acolo"
nu mai trecut prin cap k e vb k o dau pe l*ba concluzie baieti se gandesc doar la sex , iar eu recunosc am gandit mult si inutil in cazul asta
|
|
|
|
Aquarius
ANBU doesn't forgive nor forget... Watch your back
A N B U
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 829
104.00 ryo
View Inventory
Send Money to Aquarius
When the night comes that's when i'll come for you
|
|
« Reply #5407 on: January 19, 2008, 11:39:16 AM » |
|
mah sakura n-o fost. or fost fete din camin.
|
|
|
|
andemon
A N B U
Sennin
10.00 ryo
View Inventory
Send Money to andemon
Nici prea personal...
|
|
« Reply #5408 on: January 19, 2008, 11:50:38 AM » |
|
haide ma .....sa credeti voi k nu am gandit deloc
concluzie baieti se gandesc doar la sex , iar eu recunosc am gandit mult si inutil in cazul asta
ai dat-o in stil death note deja...faza a fost amuzanta ce sa mai...XD nu e greseala...xcum a prins bine portia de ras XD kay, ma duc sa vad ce rezolv cu comertu ma-sii...oi intra mai incolo. aqua, ai grija de forum cat tocesc eu XD
|
|
|
|
he0ky
Fanclub Dragon Ball
46.00 ryo
View Inventory
Send Money to he0ky
---
|
|
« Reply #5409 on: January 19, 2008, 12:02:37 PM » |
|
ai dat-o in stil death note deja...
am citito acum 2 ani ,orcum de cu dimineatza sunt pe manga mpd psycho
|
|
|
|
Kyo
A N B U
105.00 ryo
View Inventory
Send Money to Kyo
Gamehamster
|
|
« Reply #5410 on: January 19, 2008, 01:56:43 PM » |
|
am luato k aqua e in arad cu facultatea, labinea ..... aaa ,e scris gresit si ai vrut sa zici lavinia , asa o cheama pe sakura k si ea tot din arad e si il cunoaste pe aqua,asa k am crezut k a chemat-o la party , cu toate k ea de ce nu a zis nimic k a fost la party cu el
omagad ce conexiuni si similitudini poti face.... nu kre k eu as putea face asa ceva . respect
|
(\__/) (='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your (")_(") signature to help him gain world dom
|
|
|
andemon
A N B U
Sennin
10.00 ryo
View Inventory
Send Money to andemon
Nici prea personal...
|
|
« Reply #5411 on: January 19, 2008, 03:45:19 PM » |
|
am luato k aqua e in arad cu facultatea, labinea ..... aaa ,e scris gresit si ai vrut sa zici lavinia , asa o cheama pe sakura k si ea tot din arad e si il cunoaste pe aqua,asa k am crezut k a chemat-o la party , cu toate k ea de ce nu a zis nimic k a fost la party cu el
omagad ce conexiuni si similitudini poti face.... nu kre k eu as putea face asa ceva . respect eu nu cred k ai vrea...XD da la urma urmei e un scenariu plauzibil.
|
|
|
|
sakura
Image is not important! so don't u STARE!
A N B U
Chakra: 129
69.00 ryo
View Inventory
Send Money to sakura
|
|
« Reply #5412 on: January 19, 2008, 06:18:47 PM » |
|
mda ... da si eu ink mor de ras ... apropos ... oricum nu pot sa merg la party-uri ... so ... daca se mai face vreun party prin arad ... i will be absent as always
|
"Taina existentei umane nu sta in a trai, ci a sti pentru ce traiesti." Nicolae Iorga "yami ni madoi shi aware na kage yo... hito wo kizutsuke toshimetem tsumi ni obore shigyou no tamashii... ippen shin de miru?" - Enma Ai
|
|
|
Kyo
A N B U
105.00 ryo
View Inventory
Send Money to Kyo
Gamehamster
|
|
« Reply #5413 on: January 19, 2008, 06:44:34 PM » |
|
party = grupare de 2 sau mai multe caractere in scopul castigarii mai usoare de experienta intr'un rpg [nwn, wow, icewind dale, diablo, etc.]
|
|
|
|
sakura
Image is not important! so don't u STARE!
A N B U
Chakra: 129
69.00 ryo
View Inventory
Send Money to sakura
|
|
« Reply #5414 on: January 19, 2008, 06:54:25 PM » |
|
kay ... kay ... dar asta e un alt meaning al party-ului ... dupa def aia ai putea spune k fac deja parte dintr-un party Akatsuki (aliantza pe travian ^^ facuta cu vecinii ... ideea a fost a mea ... dar altcineva e fondatorul ... i'm his right hand ^^ ma ocup de recrutari ... anyone interested ^^?)
|
"Taina existentei umane nu sta in a trai, ci a sti pentru ce traiesti." Nicolae Iorga "yami ni madoi shi aware na kage yo... hito wo kizutsuke toshimetem tsumi ni obore shigyou no tamashii... ippen shin de miru?" - Enma Ai
|
|
|
|