LaDy_D3viL
Pr!ntzesa C!up3rcutzel0r o_0
Hidden-nin
Chakra: 20
50.00 ryo
View Inventory
Send Money to LaDy_D3viL
-_-
|
|
« Reply #5040 on: January 03, 2008, 01:36:23 PM » |
|
La mine e un soare... cand am deschis geamul, s-a reflectat in el si mi-a venit in ochi...deabia mai disting ceva...
Imprimanta mai merge? intreb si eu
|
|
|
|
he0ky
Kenkyuu break
Fanclub Dragon Ball
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 190
251.00 ryo
View Inventory
Send Money to he0ky
Jabberwock
|
|
« Reply #5041 on: January 03, 2008, 01:39:09 PM » |
|
ce k eram in vara la o promotie la masini intr-o intersectie foarte aglomerata , unde cedasera semafoarele , au venit baieti ,bla bla bla , au frecat menta nau facut nimic timp de 2 ore si ceva , ba chear au mancat si vb intre ei cu berea in mana , a venit un grasan intr-o masina cu un semafor desenat pe el , iam vazut pe aia k se agita, il saluta , ala nustiu ce vb cu ei , brusc oameni aveau treaba si in max 10 min lea dat drumu , plec cu ioni la cumparaturi si erau niste muncitori de la aia cu parcuri , cika sa stranga frunzele cazute , termin shopingul , la intoarcele aia tot in parc pe banca naveau nici un stres , mai stau la ioni cat mai stau cateva ore si cand plec deabea atunci isi faceau si ei treaba nu dealata dar era o femeie imbracata mai bine in juru careea se stransesera aia , k altfel ....... adika sistemul e mult mai complicat pana ajunge reclamatia la urechile unuia din functie , pana da ala ordinul , pana se apuca muncitori aia de treaba care dak ar fi dupa ei nu misca nici un deget pana in momentul controlului , si controlu vine in cateva ore k aia din functie nau chef sa se deplaseze prea curand
|
adanc in sufletul tau e un fan yaoi , hai recunoste your checking out kakashi
|
|
|
Jiraya
Heil Stalin
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 40
175.00 ryo
View Inventory
Send Money to Jiraya
Cand o sa fiu mare, vreau sa fiu Michael Scofield!
|
|
« Reply #5042 on: January 03, 2008, 01:40:02 PM » |
|
sunt niste lenesi grasi care dorm in post.
*ahem* fara discriminare la categoria greutatii te rog. *ahem* si nu.. imprimanta nu mai merge de mult timp.. scoate paginile, dar sunt de o calitate foarte joasa.
|
They call me Craazy Looop Gotta be Craazy Looop Gotta get a LIFE
|
|
|
he0ky
Kenkyuu break
Fanclub Dragon Ball
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 190
251.00 ryo
View Inventory
Send Money to he0ky
Jabberwock
|
|
« Reply #5043 on: January 03, 2008, 04:50:16 PM » |
|
postez de ceva zile pe un forum spaniol si ma simt cam ciudat , pe forum fani yaoi sunt doar baieti si mai toate fetele sunt fane yuri , adika e un forum pt fani anime homosexuali si lezbiene , eu zicand k sunt fata si postand doar la yaoi ,chestia asta nu ma face lezbi , asa k tot am cautat pana acum numai chesti legate de yuri :sick: , care e faza sunt unele sectiuni la care nu ai aces decat dupa ce iti da voie un moderator , si pe ala nul intereseaza dak ai sute de posturi ,tre sa fi k ei ,asa k tre sa ma prefac k imi plac fetele si yuri , aaa cata bataie de cap pt a pune mana pe niste doujinuri si poze yaoi
|
|
« Last Edit: January 03, 2008, 04:51:50 PM by he0ky »
|
|
adanc in sufletul tau e un fan yaoi , hai recunoste your checking out kakashi
|
|
|
anarazell
Become Hidden-nin
Chakra: 45
15.00 ryo
View Inventory
Send Money to anarazell
|
|
« Reply #5044 on: January 03, 2008, 08:41:03 PM » |
|
postez de ceva zile pe un forum spaniol si ma simt cam ciudat , pe forum fani yaoi sunt doar baieti si mai toate fetele sunt fane yuri , adika e un forum pt fani anime homosexuali si lezbiene , eu zicand k sunt fata si postand doar la yaoi ,chestia asta nu ma face lezbi , asa k tot am cautat pana acum numai chesti legate de yuri :sick: , care e faza sunt unele sectiuni la care nu ai aces decat dupa ce iti da voie un moderator , si pe ala nul intereseaza dak ai sute de posturi ,tre sa fi k ei ,asa k tre sa ma prefac k imi plac fetele si yuri , aaa cata bataie de cap pt a pune mana pe niste doujinuri si poze yaoi
puiule da un nume d baiat nuti puneai k nau aia sa stie c chilotei porti nu? am fost azi in oras(evident cea mai proasta decizie p anu asta) si am ras d am crapat qm dadeau astia zapada soferii dadeau zapada d p masini in strada si aia q utilajele o dadeau p masini bai astia sunt stan si bran nu altcv si mi sa mai intamplat azi un lucru marfa p langa faptu k in fata la cora lujeru sunt nij buduroaie d beton acoperite q zapada p care leam luat in picioare si la intrare si la iesire si nici un taxi nu opreste am fost q catelu afara si am spalato(k p alcnva nu am p cn) si tampita sa invartit q lantu de picioarele mele si ma daramat si eram in papuci si in pijama pe langa asta am avut o zi d toata frmusetea cele mai neinspirate drumuri leam ales k am pantalonii fleasca iar d la metrou pana akasa am faq azi 20 d minute(de regula sunt maxim 10) deci i hate romania i hate basescu i hate bucharest
|
|
|
|
LaDy_D3viL
Hidden-nin
50.00 ryo
View Inventory
Send Money to LaDy_D3viL
-_-
|
|
« Reply #5045 on: January 03, 2008, 09:00:40 PM » |
|
am fost azi in oras(evident cea mai proasta decizie p anu asta) si am ras d am crapat qm dadeau astia zapada soferii dadeau zapada d p masini in strada si aia q utilajele o dadeau p masini bai astia sunt stan si bran nu altcv si mi sa mai intamplat azi un lucru marfa p langa faptu k in fata la cora lujeru sunt nij buduroaie d beton acoperite q zapada p care leam luat in picioare si la intrare si la iesire si nici un taxi nu opreste am fost q catelu afara si am spalato(k p alcnva nu am p cn) si tampita sa invartit q lantu de picioarele mele si ma daramat si eram in papuci si in pijama pe langa asta am avut o zi d toata frmusetea cele mai neinspirate drumuri leam ales k am pantalonii fleasca iar d la metrou pana akasa am faq azi 20 d minute(de regula sunt maxim 10) deci i hate romania i hate basescu i hate bucharest
..waai...saraca de tine... ce zi... Azi am avut o zi normala... Eh... nu chiar normala... Am crezut ca fac stop-cardiac cand mi-am dat seama ca am de facut 2 referate(la bio si la eng) si 9 compuneri la romana.. God save me!
|
|
|
|
Jiraya
Heil Stalin
ANBU (S-rank mission)
175.00 ryo
View Inventory
Send Money to Jiraya
|
|
« Reply #5046 on: January 03, 2008, 09:38:22 PM » |
|
Blestemata fie viata aluia care a facut fisierul "banc sec.vbs" ...the jackass owes me a few computer parts now exact.. in urma cacatului ala de fisier, mi s'a ars ceva prin sistem (posibil sursa, placa de baza, etc.)...de la asta mirosea azi dimineata a ars.. mie mi se suprasolicita ceva si eu nu stiam.. tare, nu?
daca dau vreodata de nelegiuitul care a facut fisierul ala, o sa ii sparg personal fata pentru fiecare leu cheltuit pe piese.
|
|
|
|
Aquarius
GET LOST
A N B U
Elite Jounin (S-rank mission)
Chakra: 726
341.00 ryo
View Inventory
Send Money to Aquarius
When the night comes that's when i'll come for you
|
|
« Reply #5047 on: January 03, 2008, 09:43:21 PM » |
|
shit happens, dude...bine ca l-ai reparat
|
|
|
|
LaDy_D3viL
Hidden-nin
50.00 ryo
View Inventory
Send Money to LaDy_D3viL
-_-
|
|
« Reply #5048 on: January 03, 2008, 09:43:39 PM » |
|
OMG! Si tu credeai ca de la imprinata care se afla langa calorifer, venea.... Cine e ala? Si de la un fisier poti sa patesti asa ceva?
|
|
|
|
voltaire
I see dead ppl...
Hunter-nin (A-rank mission)
Chakra: 111
115.00 ryo
View Inventory
Send Money to voltaire
Ma indoiesc de Univers :\
|
|
« Reply #5049 on: January 04, 2008, 12:15:47 PM » |
|
Mi-a venit preotul sa sfinteasca aparttamentul, mi-a dat cu apa pe piele....cred ca se topeste...
|
|
|
|
Aleera
shhh, counting the flees
Fanclub Yu-Gi-Oh!
Hidden-nin
Chakra: 74
170.00 ryo
View Inventory
Send Money to Aleera
think you interesting? ....guess again
|
|
« Reply #5050 on: January 04, 2008, 12:23:36 PM » |
|
Mi-a venit preotul sa sfinteasca aparttamentul, mi-a dat cu apa pe piele....cred ca se topeste...
a inceput sa vina popii? e bn cam cainele lu colega, nu mai intra ala nici gand , mereu am urat cand ma pune sa pun icoana aia, cine stie cate sute de persoane au mai pupat-o si eu iau cine stie ce germeni
|
Foaie verde liliac, Profu’ e aurolac. Foaie verde frunza-ndunga, Cand ii vad borasc in punga. Foaie verde ghiocel, Diriga-i ca un puricel. Foaie verde hop-si-asa Asta-i viata-n scoala mea!
|
|
|
Jiraya
Heil Stalin
ANBU (S-rank mission)
175.00 ryo
View Inventory
Send Money to Jiraya
|
|
« Reply #5051 on: January 04, 2008, 12:43:03 PM » |
|
@aqua
pe dracu am reparat. traiasca laptopu lu taica'mio
|
|
|
|
Cr1571n4
Punk's not dead!
Fanclub Yaoi
Hidden-nin
Chakra: 35
160.00 ryo
View Inventory
Send Money to Cr1571n4
|
|
« Reply #5052 on: January 04, 2008, 12:46:39 PM » |
|
mereu am urat cand ma pune sa pun icoana aia, cine stie cate sute de persoane au mai pupat-o si eu iau cine stie ce germeni
OMFG Niciodata nu m-am gandit la asta Deci e clar, cand vine ma ascund undeva bine de tot... Pe mine ma enerveaza ca-mi stropeshte peretzii shi am impresia ca o sa ramana patatzi, atunci sa vezi ce-l aduc inapoi sa-mi zugraveasca camera (scuzatzi cacofonia )
|
|
|
|
Jiraya
Heil Stalin
ANBU (S-rank mission)
175.00 ryo
View Inventory
Send Money to Jiraya
|
|
« Reply #5053 on: January 04, 2008, 12:55:44 PM » |
|
io am impresia ca aveti ceva traume din copilarie cu preotii... v'au scapat in cap in cazanu cu apa la botez sau ce? v'ati intalnit cu un preot catolic? ce naiba ati patit?
|
|
|
|
Aleera
shhh, counting the flees
Fanclub Yu-Gi-Oh!
Hidden-nin
Chakra: 74
170.00 ryo
View Inventory
Send Money to Aleera
think you interesting? ....guess again
|
|
« Reply #5054 on: January 04, 2008, 01:06:46 PM » |
|
io am impresia ca aveti ceva traume din copilarie cu preotii... v'au scapat in cap in cazanu cu apa la botez sau ce? v'ati intalnit cu un preot catolic? ce naiba ati patit?
era sa ma incece in cazanu cu apa la botez, deci am ceva traume cu ei, de-atuncia cu forta mai calc in biserici, plus ca odata ma facuse poseda unul, ca sunt copilul lui satana -_-* ( ce are machiajul negru? )
|
Foaie verde liliac, Profu’ e aurolac. Foaie verde frunza-ndunga, Cand ii vad borasc in punga. Foaie verde ghiocel, Diriga-i ca un puricel. Foaie verde hop-si-asa Asta-i viata-n scoala mea!
|
|
|
|