mie nu prea imi place stilu asta mistocar...gluma e gluma, da tu o dai in insulta. ai grija ce zici de acum incolo sa nu iei warn pe bune....
Repet, siteul nu e facut ca sa te mangaie la ochi ci ca sa iti transmita o informatie... it's an e-book dude.
Si nu ma supar deloc daca imi dai warn pentru insulte... oricum am facuto intentionat, stiind ca incalc regulamentul.
Dar daca imi dai mie warn pentru ce am zis atunci:
am gasit un site intresant in limba romana saracuta incearca sa faca ceva dar abia reuseste si plus ca un design dezastros
LINK dar pana la urma nu este intresanta
Va trebui sa-i dai si desteptului asta fiindca a incalcat regula PRIMA regula a acestui forum:
"1.Fara publicitate catre alte siteuri pe forum (Nu ma voi deranja sa va dau ban, o sa va sterg contul imediat!)"
Nu specifica ce fel de publicitate, asa ca DreamsKeeper a facut publicitate, chiar daca ea era proasta.
Pe urma:
retards deserve no attention. nu'l/o baga in seama.. poate pleaca
vad ca acum se da pe la reguli.. asta trebuia sa o faci INAINTE sa postezi genius!
Si mai ales desteptului asta pentru ca a incalct regula "3.Retineti-va de la injurat si remarci rasiste." (nu e chiar injurat dar e atac la persoana, eu cel putzin am fost mai diplomat.. )
@ Jiraya: Nu-tzi face griji nu "m-am dat pe la reguli" pentru ca nu le stiam. Scopul a fost... Il vezi mai sus.