News: Daca vreti sa ajutati site-ul animefan, va rugam sa faceti o mica donatie...

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
July 02, 2008, 01:34:01 AM

Login with username, password and session length

Animefan - pentru toti fanii anime !
Descarcati ultimele animeuri aparute direct de pe animefan
Pages: 1 ... 87 88 [89]   Go Down
  Print  
Author Topic: Poza Voastra  (Read 15846 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
dulce_kaname
Chuunin (C-rank mission)

Chakra: 6

82.00 ryo

View Inventory
Send Money to dulce_kaname

***bE mInE***

« Reply #1320 on: July 01, 2008, 01:09:43 AM »

and you 2 sungoddess....dar imi pari cunoscuta ....in ce oras stai?
in poluatul bucuresti ..   

*dar :)) oke ..ai fost vreodata prin hunedoara?
daca nu..am vedeni 

sungoddess
ignited!!!
Fanclub Kakashi
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 378

65.00 ryo

View Inventory
Send Money to sungoddess

never say ever

« Reply #1321 on: July 01, 2008, 10:49:00 AM »

nu..n-am fost..    poate era o sosie..o dublura..cik fiecare persoana pe pamantu asta are pe cnv identic...? io stiu..

The Dark One
Chuunin (C-rank mission)

Chakra: 5

21.00 ryo

View Inventory
Send Money to The Dark One

The King of Darknes

« Reply #1322 on: July 01, 2008, 10:54:48 AM »

da...pana acum mie mi s-au gasit 2 persoane care-mi seamana: un tip in bucuresti, si o tipa in buzau  (ask kyo)

anyways....mel, superba poza frumoasa ca-n totdeauna 

Dulce_kaname

daca vrei sa-ti dau mai multe info legate de belciugul ala, o sa treb sa ai putina rabdare sa termin sesiunea si cu tot balamucul de intors acasa:P

in principal, e faza ca tesutul acela,mucoasa pe care ai perforat-o e una dintre cele mai sensibile chestii. E un tesut care nu poate sa se transforme din tzesut interior in tesut exterior (gen piele), iar tu asta i-ai facut. Ai perforat-o si o tii perforata. Tesutul acela nu se poate cauteriza si sa devina tesut exterior niciodata. Asa ca, indiferent cat de steril a fost acul cu care te-ai gaurit, tu o sa ai o rana permanent deschisa = invitatie pentru infectie. Intrebarea nu e daca te infectezi, ci cand. Si nu doar asta e pericolul, tesutul acela se degradeaza in timp daca il tii in rana deschisa pentru mult timp.
ti-am zis, dc vrei mai multe info, vorbim mai tarziu
« Last Edit: July 01, 2008, 11:01:21 AM by The Dark One » Logged

dulce_kaname
Chuunin (C-rank mission)

Chakra: 6

82.00 ryo

View Inventory
Send Money to dulce_kaname

***bE mInE***

« Reply #1323 on: July 01, 2008, 01:48:13 PM »

Dulce_kaname

daca vrei sa-ti dau mai multe info legate de belciugul ala, o sa treb sa ai putina rabdare sa termin sesiunea si cu tot balamucul de intors acasa:P

in principal, e faza ca tesutul acela,mucoasa pe care ai perforat-o e una dintre cele mai sensibile chestii. E un tesut care nu poate sa se transforme din tzesut interior in tesut exterior (gen piele), iar tu asta i-ai facut. Ai perforat-o si o tii perforata. Tesutul acela nu se poate cauteriza si sa devina tesut exterior niciodata. Asa ca, indiferent cat de steril a fost acul cu care te-ai gaurit, tu o sa ai o rana permanent deschisa = invitatie pentru infectie. Intrebarea nu e daca te infectezi, ci cand. Si nu doar asta e pericolul, tesutul acela se degradeaza in timp daca il tii in rana deschisa pentru mult timp.
ti-am zis, dc vrei mai multe info, vorbim mai tarziu

eh ..astept ...

*:)) atunci chiar am vazut eu rau ... desi nu e prima data cand mi se intampla

he0ky
Fanclub Dragon Ball
Special Jounin (S-rank mission)

Chakra: 241

26.00 ryo

View Inventory
Send Money to he0ky

---

« Reply #1324 on: July 01, 2008, 07:53:42 PM »

fiecare cu ce ii place ,singura prob ar fi k peste cativa ani poate o sa ai si u un job care sa impuna o tinuta mai eleganta , si atunci nu merge sa ai gauri mai ales p fatza

lavi  o sa caut poza cu profa mea de eng frate cat semanati (deabea acuma am obs k a trebuit sa trec p la ore sa imi inchid media ) :* esti o dulce

melisa cred k am fost si eu la un botez in acelas local , e fix langa guitar shop ?

Ichimaru Gin, uhhh prea hot
Pages: 1 ... 87 88 [89]   Go Up
  Print  

Jump to: