News: Daca vreti sa ajutati site-ul animefan, va rugam sa faceti o mica donatie...

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
May 05, 2009, 02:05:24 AM

Login with username, password and session length

ANIME

26.04.2024
700 MB
11
24.04.2024
145 MB
9
24.04.2024
292 MB
0
24.04.2024
195 MB
3
22.04.2024
170 MB
4
21.04.2024
177 MB
2
...vezi mai multe
Animefan - pentru toti fanii anime !
Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: Twilight  (Read 207 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
sakura
Image is not important! so don't u STARE!
A N B U
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 138

262.00 ryo

View Inventory
Send Money to sakura

« Reply #15 on: January 15, 2009, 07:21:32 PM »

ok ... deci nu are rost sa ma obosesc sa il vad ... well obsesia mea pt vampiri, din nou dezamagita

"Omul si-a dat in cap cand si-a pus conducatori!"
"Taina existentei umane nu sta in a trai, ci a sti pentru ce traiesti." Nicolae Iorga
"yami ni madoi shi aware na kage yo... hito wo kizutsuke toshimetem tsumi ni obore shigyou no tamashii... ippen shin de miru?" - Enma Ai
he0ky
Fanclub Dragon Ball
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 200

237.00 ryo

View Inventory
Send Money to he0ky

---

« Reply #16 on: April 22, 2009, 05:18:46 AM »

togmai l-am vazut
ok deci ma asteptam sa vad tipi super buni , muscaturi pasionale de gat , mda ....

Care care cat de frumos a fost , k doar deasta ne-am uitat, k doar fost laudat k are actori sexy

actoru principal , deci ala nu mi se pare frumos , are privirea frumoasa cu genele alea lungi , dar barbia aia si botu ala , nu imi place deloc !!!

actritza principala parea cunoscuta , adik la trasaturi , mi-am chinuit ceva si am ajuns la concluzia k seamana la trasaturi cu Sigourney Weaver

astia aratau bine , si ea si el (dupa parerea mea el a fost cel mai dragutz urmat de ala care a murit, deoarece avea plete si am o chestie baieti cu paru lung )

Filmu in sine

in primul rand wtf , vampiri cu sclipici , care se plang k sunt nu urati ,monstruosi , serios ma asteptam sa il vad batran , cu carnea topita etc , dar nu, el este acoperit in diamante , e atat de frumos , not , dar in fine gusturile nu se discuta

a mers ff greu povestea , foarte seaca , combinatzie intre un scurt metraj si .... eragon (k harry potter a fost ceva d capul lui )  , meciul ala a fost .... strident , adik dupa multa lalaiala , plictiseala , incep aia cu super puteri apar fulgere pe fundal , vin si tipi cei rai , ajung aia sa se maraie (urata scena , ziceai k erau handicapati cand se maraiau ) orcum nu au jucat ei prea bine

acum mi-am luat book reder pentru psp , mi-am trasc cartile , ma apuc sa citesc de acolo , pare promitzatoare povestea , dar imi e teama k o sa fie o mare dezamagire , dar de trebuie sa fiu in rand cu luamea , mai nou aud din stanga si dreapta k toate citesc cartea , sincer recomand mangaul http://animefan.ro/ro/forums/index.php?topic=3041.0 , cat despre tipi sexy , google male models , sau gays
« Last Edit: April 22, 2009, 02:07:10 PM by he0ky » Logged

DreamsKeeper
<(o.O)>
Advertising Staff
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 148

210.00 ryo

View Inventory
Send Money to DreamsKeeper

« Reply #17 on: April 22, 2009, 10:27:04 AM »

Pai da oameni bun acest gen de film este pentru copii de 8-16 ani care se sperie si de umbra lor, Sa fim serios acum, filmul este romantic. ce sa vezi in el doar topaie de 5 ori, se stramba de 8 ori, mai plange aiaide 3 ori si gata au scos filmul.

Uitativa la actor cat de pedofil arata... si actrita abia se screme sa joace, Se vede ca sau culcat cu toata echipa de filmare , ca sa ajunga si ea in film.

Ii dau dreptate lui he0ky mai bine baga perechea asta ca actori principali

« Last Edit: April 22, 2009, 10:27:54 AM by DreamsKeeper » Logged

My blog -> http://dvik.blogspot.com

† † † Sancte Deus, defende nos in proelio; contra diaboli esto praesidium. † † †
he0ky
Fanclub Dragon Ball
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 200

237.00 ryo

View Inventory
Send Money to he0ky

---

« Reply #18 on: April 22, 2009, 02:08:31 PM »

da ce parere ai , nu seamana aia cu Sigourney Weaver

Pages: 1 [2]   Go Up
  Print