togmai l-am vazut
ok deci ma asteptam sa vad tipi super buni , muscaturi pasionale de gat , mda ....
Care care cat de frumos a fost , k doar deasta ne-am uitat, k doar fost laudat k are actori sexy actoru principal , deci ala nu mi se pare frumos , are privirea frumoasa cu genele alea lungi , dar barbia aia si botu ala , nu imi place deloc !!!
actritza principala parea cunoscuta , adik la trasaturi , mi-am chinuit ceva si am ajuns la concluzia k seamana la trasaturi cu Sigourney Weaver
astia aratau bine , si ea si el (dupa parerea mea el a fost cel mai dragutz urmat de ala care a murit, deoarece avea plete si am o chestie baieti cu paru lung )
Filmu in sine in primul rand wtf , vampiri cu sclipici , care se plang k sunt nu urati ,monstruosi , serios ma asteptam sa il vad batran , cu carnea topita etc , dar nu, el este acoperit in diamante , e atat de frumos , not , dar in fine gusturile nu se discuta
a mers ff greu povestea , foarte seaca , combinatzie intre un scurt metraj si .... eragon (k harry potter a fost ceva d capul lui ) , meciul ala a fost .... strident , adik dupa multa lalaiala , plictiseala , incep aia cu super puteri apar fulgere pe fundal , vin si tipi cei rai , ajung aia sa se maraie (urata scena , ziceai k erau handicapati cand se maraiau ) orcum nu au jucat ei prea bine
acum mi-am luat book reder pentru psp , mi-am trasc cartile , ma apuc sa citesc de acolo , pare promitzatoare povestea , dar imi e teama k o sa fie o mare dezamagire , dar de trebuie sa fiu in rand cu luamea , mai nou aud din stanga si dreapta k toate citesc cartea , sincer recomand mangaul
http://animefan.ro/ro/forums/index.php?topic=3041.0 , cat despre tipi sexy , google male models , sau gays