Welcome,
Guest
. Please
login
or
register
.
Did you miss your
activation email?
1 Hour
1 Day
1 Week
1 Month
Forever
Login with username, password and session length
Home
Forum
Help
Search
Calendar
Login
Register
News
: Va rugam sa ne acordati cateva secunde si sa votati pentru situl animefan in animetop list 50. Va multumim !
December 10, 2007, 10:11:46 PM
AnimeFan
|
Sectiunea Principala
|
Discutii Generale
| Topic:
Credetzi ca banii aduc fericirea?
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
« previous
next »
Topic Tools
Search this topic
Pages
1
2
3
4
Author
Topic: Credetzi ca banii aduc fericirea? (Read 283 times)
he0ky
Fanclub Dragon Ball
Hunter-nin (A-rank mission)
Chakra: 69
Jabberwock
Re: Credetzi ca banii aduc fericirea?
«
Reply #30 on:
August 16, 2007, 05:50:45 PM »
da , dak asi avea bani as putea sa imi cumpar ce imi doresc si atuncia asi fi fericita sa am tot ce imi doresc din punct de vedere material , cat despre planul sentimental ,cred k se poate si asa spre ex pot adopta un copil orfan si sa ii daruiesc toata doagostea lui
Jiraya
Heil Stalin
Hunter-nin (A-rank mission)
Chakra: 75
Cand o sa fiu mare, vreau sa fiu Michael Scofield!
«
Reply #31 on:
August 16, 2007, 05:58:10 PM »
stiti, vorba (mea) populara spune asa:
"Banii nu aduc fericirea, o cumpara gata facuta)
Quote from: Jiraya on September 09, 2007, 10:09:19 PM
uaaau... tocmai ai dat dovada ca esti un retardat...
Quote from: Jiraya on September 09, 2007, 10:09:19 PM
Ba tu vrei sa il vezi pe dracu'?
ciresica
Jounin (B-rank mission)
Chakra: 15
«
Reply #32 on:
August 20, 2007, 11:06:00 AM »
fiecare cu parerea lui..eu nu am bani dar sunt fericita
cei care cred ca banii aduc fericirea sunt acele persoane care se multzumesc cu lucruri materiale..pana la urma o mashina este o adunatura de fiare..sa nu mai vorbesc de hainele "de firme" shi multe alte chestii de genu.
eu nu sunt o persoana superficiala, pe mine ma multzumeshte faptul ca am ce manca shi unde locui!banii se fac shi se duc...fericirea legata de bani este la fel de trecatoare!
....white trash beautiful....
www.TrupaCaramel.ro
Aquarius
Stop Copying Me
A N B U
Elite Jounin (S-rank mission)
Chakra: 578
When the night comes that's when i'll come for you
«
Reply #33 on:
August 20, 2007, 11:08:10 AM »
da, dar daca banii ti-ar satisface nevoile materiale si ai fi fericita, nu ar insemna ca banii aduc fericirea?
ciresica
Jounin (B-rank mission)
«
Reply #34 on:
August 20, 2007, 11:49:26 AM »
Quote from: Aquarius on August 20, 2007, 11:08:10 AM
da, dar daca banii ti-ar satisface nevoile materiale si ai fi fericita, nu ar insemna ca banii aduc fericirea?
nope.. deoarece aici este vorba de fericirea adevarata!clar eshti fericit knd tzi-ai cumparat ceva ce-tzi doreai de mult..dar dupa ce uzezi acel ceva shi deja tzi-ai satisfacut nevoia..nu mai eshti asha fericit- deci- fericire trecatoare!
www.TrupaCaramel.ro
LaDy_D3viL
...Shut up....
Missing-nin
Chakra: 10
My life behinde a mask....
«
Reply #35 on:
August 20, 2007, 03:10:20 PM »
Banii sa aduca fericirea? Desi mi-e greu sa recunosc... Cam da.... Mai ales in zilele noastre, in care nici prieteniile nu mai sunt asa legate...
~Best friends are brothers that destiny forgot to give you~
kana_chan
Tensai nin (B-rank mission)
Chakra: 1
«
Reply #36 on:
August 23, 2007, 05:54:03 PM »
banii nu aduc decat o "budinca" din fericire si nenorociri. dak ai sufiecienti bani in ziua de azi esti happy cat de cat dak un ai deloc ai numai necazuri ca nu poti plati lumina curenut si toate alea sau ajungi in strada sa cersesti. eu nu am bani de-mi iese pe gat dar nici nu cersesc pe la colturi. fac tot posibilul sa am si eu parte de acea "fericire trecatoare"..dar nu bat din picior ca sa o am in acest moment ....toate la timpul lor ..pana atunci ma multumesc cu ce ma si sunt happy si asa
DreamsKeeper
d.v.i.k.
Advertising Staff
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 222
«
Reply #37 on:
August 25, 2007, 12:32:36 PM »
Bai copilasi voi astia care ziceti ca banii nu aduc fericirea sa ca spun eu ca voi ziceti asa ca aveti santeti bogati va permiteti
plus ca parinti vostri va face orce moft
Sami spuna si mie cati dintre voi vati cumparat un calculator din bani munciti de voi sau mancare sa ati platit intretinerea multe exemple
Cati din voi va cumparati un apartamen din baniii vostri
Tot parinti vostri va dau si ca sa fi un ex va da si cand va duceti la scoala va baga banii pe ascuns in buzunare va dati mari ca aveti bani munciti de voi .
Plus voi nu stiiti ce inseamna munca si ce greu se castiga niste bani intrebati pe cei care lucreaza de la 5 dimineata pana la 10 noaptea
Stiu ca uni aveti parinti in afara si muncesc pe ruptelea pt voi nu conteaza ca uni fur si stau cu spaima in fiecare zi si sant paranoia pt uni dintre noi
Ducetiva la tara sa vedeti ce inseamna munca si se castiga 30 lei
----
Am vazut si oameni saraci care le erau rusine sa se descalte ca aveau sosetele murdare sau rupte sau le miroseau picoarea pur si simplu nu aveau bani pt parfumuri si alte haine de moda.si vedeam pusti de 15-22 de ani care radeau si faceau misto de ei ca ii sant marii inteligenti si daca le pui o intrebare nimic nu stiu .
---
Eu sincer banii aduc fericirea pt ca sant sarac eu nu sant in stare sa mi cumpar un calc care ma au ajutat ai mei
Bani aduc fericirea si dragostea nu ma credeti cate fete de pe acest forum ar vrea sa vina cu mine prin centru sau la o cafea eu sincer nu platesc nimic pt ca nu imi permit plus ca am sosetele ciuruite .nu mai vb ca arat ca un taran
--
ia intrebatio pe Nefertiti ce greu se castiga niste bani si cum se duc intrebati cei care mucesc de le sar ochi si au 2 slujbe ca nu pot sa se intretina
NU VA MAI DATI MARI CA BANII NU ADUC FERICIREA PT CA STIU FOARTE BINE
SA NU VA MAI AUD CA BANII NU ADUC FERICIREA pt ca nici nu stiti ce e munca
† † †
Sancte Deus, defende nos in proelio; contra diaboli esto praesidium.
† † †
LaDy_D3viL
...Shut up....
Missing-nin
«
Reply #38 on:
August 25, 2007, 12:45:56 PM »
DreamsKeeper, palaria jos!!! Ai totala dreptate. Am vorbit si eu cu Nefertiti si stiu ca e greu. Vad si la parintii mei cat se strufoaca sa ma intretina si sa-mi ofere tot ce-mi doresc. Cand ma gandesc ca vin de la servici, imi aduc mancare si apoi imi mai cumpara si ceva in plus, numai asa, ca sa ma bucure, ma simt :">, fiindca eu nu le pot multumi indeajuns... Pentru banii lucrezi pana la sudoare si se duc mult prea usor.... Si in plus de asta, dupa cum spune DreamsKeeper, foarte clar, banii aduc fericirea.
smasher
drama setter
Fanclub Kakashi
Missing-nin
Chakra: 338
loved by few hated by many respected by all
«
Reply #39 on:
August 25, 2007, 03:22:56 PM »
dramatizatzi degeaba... prietenii sunt muuuuuuuuuuult mai de pretz , nici nu potzi compara, decat banii... ca voi nu atzi avut parte de prieteni adevaratzi e alta treaba ... nah las' k la totzi n-i greu la unii mai muult la altzi mai puuutzin
Hardstyle
is the music i cant explain
Hardstyle
is the music running throu my veins
Hardstyle
is the music i cant explain
Hardstyle
is the music that makes me INSANE !
ciresica
Jounin (B-rank mission)
«
Reply #40 on:
August 27, 2007, 09:16:27 AM »
Quote from: DreamsKeeper on August 25, 2007, 12:32:36 PM
Bai copilasi voi astia care ziceti ca banii nu aduc fericirea sa ca spun eu ca voi ziceti asa ca aveti santeti bogati va permiteti
eu sunt unul din copilashi care a zis ca banii nu aduc fericirea shi crede-ma ca pana la varsta de 21 de ani am avut peste 4 joburi, primul fiind la sf clasei a 8-a!parintzii mei nu mi-ai facut toate mofturile pt ca eu nu am 2 parintzi, o am doar pe mama shi crede-ma ca i-a fost foarte greu sa creasca 2 copii singura!nimeni nu m-a ajutat sa-mi gasesc job, am facut totul singura!
asha ca dreamsKeeper daca vrei cu adevarat bani,trebuie sa munceshti!daca vrei multzi bani, trebuie sa shti ca nu-i vei avea din prima!iar daca banii te fac pe tine fericit, nu-i vei avea niciodata!
e cel mai greshit sa itzi bazezi fericirea pe ceva material!
«
Last Edit: August 27, 2007, 09:17:25 AM by ciresica
»
www.TrupaCaramel.ro
adicrst
.::Fondator AF::.
Legendary Sannin
Elite Jounin (S-rank mission)
Chakra: 298
Don't make me use the eye !
«
Reply #41 on:
August 27, 2007, 09:40:25 AM »
Quote from: ciresica on August 27, 2007, 09:16:27 AM
Quote from: DreamsKeeper on August 25, 2007, 12:32:36 PM
eu sunt unul din copilashi care a zis ca banii nu aduc fericirea shi crede-ma ca pana la varsta de 21 de ani am avut peste 4 joburi, primul fiind la sf clasei a 8-a!parintzii mei nu mi-ai facut toate mofturile pt ca eu nu am 2 parintzi, o am doar pe mama shi crede-ma ca i-a fost foarte greu sa creasca 2 copii singura!nimeni nu m-a ajutat sa-mi gasesc job, am facut totul singura!
asha ca dreamsKeeper daca vrei cu adevarat bani,trebuie sa munceshti!daca vrei multzi bani, trebuie sa shti ca nu-i vei avea din prima!iar daca banii te fac pe tine fericit, nu-i vei avea niciodata!
e cel mai greshit sa itzi bazezi fericirea pe ceva material!
true true....nu poti avea bani multi pe propriile forte dintr-o data si ca sa-i faci trebuie sa muncesti mult si sa faci sacrificii, ceea ce inseamna ca va trebui sa uiti de placerea de a trai si vei trai pt a face bani. Nici eu nu am bani dar am ajuns singur la concluzia ca banii sunt o chestie materiala si sunt lucruri mai importante decat banii. Este adevarat ca si eu as vrea sa am 10000000000000000000000 miliarde, dar daca ar fi de-odata sa ma pot bucura de viata cu ei, nu sa imi transform viata intr-o mina de bani
«
Last Edit: August 27, 2007, 09:41:42 AM by adicrst
»
LaDy_D3viL
...Shut up....
Missing-nin
«
Reply #42 on:
August 27, 2007, 01:11:44 PM »
Adevarat, adi! Banii aduc fericirea, dar nu pe deplin. Si dupa cum spune si ciresica: "e cel mai greshit sa itzi bazezi fericirea pe ceva material!" Dreptate va dau la amandoi
angelik_engel_angel
Shinobi (D-rank mission)
Chakra: 3
«
Reply #43 on:
August 27, 2007, 05:13:34 PM »
multe persoane mor din cauza ca nu au bani sa plateasca o operatzie sau medicamente si chestii de genul asta....si atunci potzi sa zici ca banii nu aduc fericirea.....?din punctul asta de vedere banii aduc fericirea dar pe partea cealalta cum spune si ciresica "e cel mai greshit sa itzi bazezi fericirea pe ceva material!"
sasuke
I am an avenger
Fanclub Dragon Ball
Special Jounin (S-rank mission)
Chakra: 117
I am the powerfull
«
Reply #44 on:
August 27, 2007, 08:28:57 PM »
Quote from: LaDy_D3viL on August 20, 2007, 03:10:20 PM
Banii sa aduca fericirea? Desi mi-e greu sa recunosc... Cam da.... Mai ales in zilele noastre, in care nici prieteniile nu mai sunt asa legate...
nu sunt de acord cu tine lady_d3vil am prieteni desi is mai bogati ca mine ma inteleg super bine cu ei si ne mai facem si cinste unul la altul cand cineva are mai multi banii la el de ci te contrazic s chiar daca ne certam in ziua urmatoare sau chiar in aceeasi ne si impacam da sunt de aord ca fetele nu se uita la un tip cu bani dar asta se intampla la unele eu am avut trei prieteni care au tinut la mine pentru ceea ce sunt nu pentru cee ce am in portofel
Pages
1
2
3
4
AnimeFan
|
Sectiunea Principala
|
Discutii Generale
| Topic:
Credetzi ca banii aduc fericirea?
« previous
next »
Jump to:
Please select a destination:
-----------------------------
AnimeFan Media
=> Media
===> Animefan Media
===> Reportati Linkurile Stricate
===> Cereri Media
=> Revista Animefan
Sectiunea Principala
=> Reguli
=> Anunturi
=> Introduceri
=> Discutii Generale
=> Feedback
=> Quiz
=> Voteaza
Anime/Manga
=> Discutii Generale Despre Animeuri
=> Discutii Generale Despre Manga
=> Serii Anime
===> Alte animeuri
===> . hack//
===> Bleach
===> Death Note
===> Devil May Cry
===> D.Gray-man
===> Dragon Ball
===> History's Strongest Disciple Kenichi
===> Inuyasha
===> Naruto
===> Rurouni Kenshin/Samurai X
===> Shakugan no Shana
===> Yuyu Hakusho
GFX
=> Ajutor GFX
=> Rendere
=> Semnaturi
=> Avataruri
=> AMV-uri
=> Wallpapere
=> Artwork & Fanfiction
=> Foto
Muzica/Filme
=> Muzica din Animeuri
=> Muzica - Generalitati
=> Filme
Jocuri
=> Competitiile AF
=> Jocuri
=> Jocuri pe Forum
=> Provocari
=> Role Play
Fan-Cluburi
=> Discutii generale despre FanCluburi
=> FanClubs
Cereri
=> Cereri
Ichisoarea AF
=> Shinobi Capturati
Print
Advanced search
Page created in 0.19 seconds with 15 queries.