News: Daca vreti sa ajutati site-ul animefan, va rugam sa faceti o mica donatie...

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
May 06, 2008, 10:03:05 AM

Login with username, password and session length

Animefan - pentru toti fanii anime !
Descarcati ultimele animeuri aparute direct de pe animefan
Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: Fixurisi obsesii a nativior din zodia...  (Read 136 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
RagnaroK
Sieghardt
Fanclub Kakashi
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 74

37.00 ryo

View Inventory
Send Money to RagnaroK

Dark Avenger FTW

« Reply #15 on: April 05, 2008, 03:45:15 AM »

Io nu cred ca e mereu adevarat..fiecare persoana e diferita..nu poti clasifica toti dintr-o zodie la fel...dar cred ca orice zodie are anumite trasaturi de baza care sunt intr-o anumita proportie...la unii desi zodia lor zice ca-s mandri ei poate nu sunt..la altii din aceeasi zodie e adevarat..la altii tot din aceeasi zodie nu e chiar asa mult....adik..difera..nu tre sa traim oricum dupa zodii..dar e ok sa stii anumite chestii de baza cred....adik..spre ex..nu am intalnit inca un leu care sa nu aiba ''putin'' mai multa  mandrie decat altii..chiar dac unii explodau de mandrie..altii nu..
Eu as zice ca in fiecare zodie se gasesc trasaturi care pot caracteriza orice persoana ;)

Romanian Girls are HOOOOOOT and the boys are NOOOOOOOT
dark_leon
wtf mai vrei?
Advertising Staff
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 251

115.00 ryo

View Inventory
Send Money to dark_leon

pierduta in noaptea unei vieti de poezie

« Reply #16 on: April 05, 2008, 09:34:27 PM »

dar de ce e bold-at scorpionu? :))
sa subliniez faptu k eu sunt scorpion

Baka Kitsune
fuzzy llama ^^
Shinobi (D-rank mission)

Chakra: 6

18.00 ryo

View Inventory
Send Money to Baka Kitsune

Lav <3

« Reply #17 on: April 06, 2008, 05:19:15 PM »

Pesti - "DEPINDE..."

Cum e zodia asta? Enigmatici, evazivi, irationali si impredictibili, Pestii sunt cei mai derutanti produsi ai zodiacului.
Ce "PASARELE" are? "Functioneaza" numai pe baza de emotii, perceptii, impresii si intuitii. Majoritatea sunt atinsi de "sidromul relativitatii" (Einstein a fost Peste!). Ei stiu ca realitatea nu e niciodata una singura, ci ca are foarte multe fatete. Sunt maestri in "arta aburirii". Pentru unii alunecosi, pentru altii fascinanti, Pestii sunt plini de toane si de mici manii inofensive. Au fixurile lor legate de lumea misticului, fantasticului, superstitiei si magiei. Cu toate astea, sunt persoane maleabile, compasive si ingaduitoare, care mai degraba incearca sa-i inteleaga pe ceilalti, decat sa-i judece. Chiar daca sufera, sunt gata sa ierte si au o imensa capacitate de iubire si devotament.
Cand face urat? Avand o viziune global-intuitiva a lucrurilor, se enerveaza sau se inchid in sine cand li se cer explicatii si argumente logice.

Yap, that's me  :-' Ciudat cum zodia iti poate influenta caracterul O.o

You said that if you could fly
You'd never come back down
You only have eyes

For that blue, blue, sky...

Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to: