Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News : Daca vreti sa ajutati site-ul animefan, va rugam sa faceti o mica donatie... January 30, 2008, 02:31:43 AM
AnimeFan | Sectiunea Principala | Voteaza | Topic: Best browser
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Poll
Question: ce browser folositi ? De ce ?
Internet Explorer
Opera
Safari
Mozilla Firefox
altele

Pages 1 2
Author
Topic: Best browser  (Read 112 times)
adicrst
.::Fondator AF::.
Legendary Sannin
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 392

Don't make me use the eye !

« Reply #15 on: January 27, 2008, 05:41:25 PM »

la ce fel de probleme te referi ?

Cr1571n4
Punk's not dead!
Fanclub Yaoi
Missing-nin

Chakra: 29

« Reply #16 on: January 27, 2008, 05:58:39 PM »

In timp ce le foloseam imi aparea Internet Explorer/ Mozilla Firefox/ Safari has encountered a problem... shi restul poeziei...Sau mi se blocau...
« Last Edit: January 27, 2008, 06:09:37 PM by Cr1571n4 » Logged

sakura
Image is not important! so don't u STARE!
A N B U
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 121

« Reply #17 on: January 27, 2008, 06:00:05 PM »

Am inceput cu Internet Explorer dar a inceput sa-mi faca probleme, dupa care am ales Mozilla Firefox da' shi acest browser mai face foarte rar figuri, iar in prezent folosesc Opera shi nu am probleme cu el...Am incercat shi Safari da' ca shi primele doua am intalnit probleme la utilizarea lui shi l-am dezinstalat...
dupa mine mozilla si safari ar by far the best browsers ... nu am avut nici o problema cu nici unul dintre ele ... cum zicea si adi, stabile pe langa asta si un design klumea, accesibil, add-ons super utile, plus de asta nu am patit cu mozilla niciodata sa mi se inchida din senin k si ie-ul sau sa se blocheze (bine mi s-a intamplat de vreo 2 ori knd jucam literati pt k niste idioti carora nu le place sa piarda dupa ce s-a terminat jocul m-au bootat ... and that would be it), tabs (asta a fost un motiv in plus pt care adoram mozilla, iar dupa mine ie-ul a copiat ideea, totusi s-au trezit un pic cam tarziu, mozilla is already adored) si inca un lucru, ca tot mai fac si site-uri din cand in cand ... nu stiu ce problemele lu saracii are ie-ul ... dar stiu k la un momen dat cand lucram la un site a refuzat sa imi recunoasca niste "formatari" ale paginii pe care le-am specificat intr-un fisier css separat si l-am scris corect... in fine pana la urma am rezolvat problema ... si concluzia mea a fost "daca vrei sa faci o treaba mai mult decat buna nu te pui sa verifici munca in cel mai bun browser ci in cel mai prost (care nu "pricepe" prea multe) ca sa fi sigur ca functioneaza "perfect"/cum vrei" (sau ceva de genu ... am cam uitat ce am spus mai exact in ziua aia ... da oricum fratemeu s-a amuzat ... da cam asta ar fi ideea anyways)

"Taina existentei umane nu sta in a trai, ci a sti pentru ce traiesti." Nicolae Iorga
"yami ni madoi shi aware na kage yo... hito wo kizutsuke toshimetem tsumi ni obore shigyou no tamashii... ippen shin de miru?" - Enma Ai

Crow
Jounin (B-rank mission)

Chakra: 26

I am darkness, I am your end

« Reply #18 on: January 29, 2008, 04:35:49 PM »

nu pot spune ca e cel mai bun sau ca merge grozav, dar m-am obisnuit cu mozilla si mi se pare mai usor de folosit

Pages 1 2
AnimeFan | Sectiunea Principala | Voteaza | Topic: Best browser « previous next »
Jump to:  

Director Web Romania - Utilis.ro - Voteaza-ne