Am inceput cu Internet Explorer dar a inceput sa-mi faca probleme, dupa care am ales Mozilla Firefox da' shi acest browser mai face foarte rar figuri, iar in prezent folosesc Opera shi nu am probleme cu el...Am incercat shi Safari da' ca shi primele doua am intalnit probleme la utilizarea lui shi l-am dezinstalat...
dupa mine mozilla si safari ar by far the best browsers ... nu am avut nici o problema cu nici unul dintre ele ... cum zicea si adi, stabile pe langa asta si un design klumea, accesibil, add-ons super utile, plus de asta nu am patit cu mozilla niciodata sa mi se inchida din senin k si ie-ul sau sa se blocheze (bine mi s-a intamplat de vreo 2 ori knd jucam literati pt k niste idioti carora nu le place sa piarda dupa ce s-a terminat jocul m-au bootat ... and that would be it), tabs (asta a fost un motiv in plus pt care adoram mozilla, iar dupa mine ie-ul a copiat ideea, totusi s-au trezit un pic cam tarziu, mozilla is already adored) si inca un lucru, ca tot mai fac si site-uri din cand in cand ... nu stiu ce problemele lu saracii are ie-ul ... dar stiu k la un momen dat cand lucram la un site a refuzat sa imi recunoasca niste "formatari" ale paginii pe care le-am specificat intr-un fisier css separat si l-am scris corect... in fine pana la urma am rezolvat problema ... si concluzia mea a fost "daca vrei sa faci o treaba mai mult decat buna nu te pui sa verifici munca in cel mai bun browser ci in cel mai prost (care nu "pricepe" prea multe) ca sa fi sigur ca functioneaza "perfect"/cum vrei" (sau ceva de genu ... am cam uitat ce am spus mai exact in ziua aia ... da oricum fratemeu s-a amuzat ... da cam asta ar fi ideea anyways)