News: Shop-ul a fost reinstalat, va rugam sa aveti grija la furtul banilor si la chakra

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
June 03, 2008, 09:32:41 PM

Login with username, password and session length

Animefan - pentru toti fanii anime !
Descarcati ultimele animeuri aparute direct de pe animefan
Pages: 1 2 3 [4] 5   Go Down
  Print  
Author Topic: Emo  (Read 656 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
adicrst
.::Fondator AF::.
Legendary Sannin
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 444

110.00 ryo

View Inventory
Send Money to adicrst

Don't make me use the eye !

« Reply #45 on: May 19, 2008, 12:11:57 PM »

"daca o floare este putrezita, nu strici toata gradina", nu ? asa ca nu are rost sa compari o intreaga comunitate pt cretinismul unui singur individ

dark_leon
wtf mai vrei?
Advertising Staff
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 235

10.00 ryo

View Inventory
Send Money to dark_leon

pierduta in noaptea unei vieti de poezie

« Reply #46 on: May 19, 2008, 12:30:34 PM »

Hmm... Daca stai sa te gandesti mai bine, un pic de "emo" exista in fiecare. Fiecare din noi avem depresii, mai ales la varsta adolescentei, cand hormonii ni-o iau razna, si incepem sa credem ca nu avem niciun rost pe lume. Plictiseala e de vina. Asta este si cazul meu. Mor de plictiseala. Si asta e termenul cheie pentru copii emo... Se simt plictisiti de viata asta. Este si cazul meu, bineinteles.. Insa pe mine nu ma intereseaza sa ma sinucid, sau sa-mi ciopartzesc corpul. Pushtoaica aia de 12 ani n-avea minte. Si mie mi-a placut intr-o perioada de Bill (TH), insa mi-a trecut. In niciun caz nu m-as fi aruncat de la etajul 10 pentru un "zeu" al adolescentelor din ziua de azi. Si in primul rand, TH nu e emo :)). Nici MCR, nici FOB. De exemplu, formatiile pe care le ascult eu sunt: Bless The Fall, Armor For Sleep, Secondhand Serenade, AFI, Underoath, Bullet For My Valentine (desi e mai mult spre metal, are versuri "emo"), Hawthorne Heights, Alesana (emo screamo :)) ), Poison The Well, Anti Fitness Club, Eyes Set To Kill, Three Days Grace si lista poate continua. E adevarat ca emo kids sunt atenti la versurile melodiilor, dar sa-ti tai venele si sa te sinucizi, deja inseamna ca ai probleme grave. Apoi, ar mai fi campaniile astea anti-emo... Nu inteleg rostul lor.. Traim intr-o tara libera, in care fiecare poate fi ce vrea, nu? Atunci de ce se recurge la asemenea proteste? Chiar nu stiu. Oh, si sa va mai zic ceva, care m-a marcat pe viata... Intr-o zi, treceam pe langa cimitirul Eroilor (din bz) si acolo se aflau niste blackeri, care nu vreau sa imi imaginez ce faceau :)) ...Si unul dintre ei ma observa.. si ii striga pe ceilalti : "Uite am vazut o emo!".. Eu cand am auzit, m-am uitat spre ei, si observ ca se repezeau spre mine .. Si m-au alergat cateva sute de metri... Pentru ca sunt emo! La asa ceva nu ma asteptam. Ah, da... S mai exista si "posers"... Oameni "wannabe emo"... pe care cineva cu ochiul facut i-ar recunoaste imediat ;) ... Oricum. pe mine stirile de la TV si emisiunile, gen "Blestemul Emo", "Fenomenul Emo", "Feriti-va de Emo" , ma lasa rece. 
am vazut si eu prostia aia de pe zero tv.... au dat acolo la poze anime intr-una....
mama una doua m'a chemat si mi'a aratat prostia aia..ca ea imi tot zice sa ma las de anime-uri si sa imi vad de scoala,dar nimeni nu o baga in seama....
orice are o anumita influenta asupra ta)general..nu cineva de pe forum, in general adolescentii)...dar pana la urma tu decizi ce faci cu viata ta,iti apartineo ti in mainile tale si tu faci ce vrei cu ea... mai devreme sau mai tarziu tot vei muri.... acum daca iti iei singur viata..pe mine cel putin nu ma mai priveste chestia asta....
fiecare isi coordoneaza viata dupa propiile reguli, asa cum eu am regulile mele dupa care joc in viata asa are fiecare..cel putin asta e parerea mea..pana nu imi va fi demonstrat contrariul....
si asa cred ca toti stiti k in romania totul se exagereaza la maxim...mai ales pe zero tv... un exemplu bun ar fi disparitia elodiei care au ajuns la episodul 145 ..cred...si in curand o sa vedem tot pe zero tv  bleastemul emo ep 200.... nu stiu de ce ..dar ii cred in stare..
trebuie sa ne obisnuim ca traim in romania si nu prea avem cum shimba asta....aici orice ce e iesit putin din tipar e deja ceva foarte ciudat,satanist....ceva ce te catalogheza drept un ciudat si nebun....
NU sunt emo dar nici in potriva lor...fiecare poate sa abordeze ce stil vestimentar vrea el....si asculte ce muzica vrea el.... esti free intr-un cuvant.... *Smiley*

De ce-ai cântat?De ce te-am auzit?Tu te-ai duminicat cu mine vaporos nedespărţiţi în bolţi.Eu veneam de sus, tu veneai de jos.Tu veneai din vieţi,eu veneam din morţi

*sig găsit pe alt site,but I'm a dancer too *
DreamsKeeper
d.v.i.k.
Advertising Staff

Chakra: 60

15.00 ryo

View Inventory
Send Money to DreamsKeeper

« Reply #47 on: May 19, 2008, 12:41:56 PM »

Pe mine nu ma deranjeaza comportamentul lor ca sant inteligenti '' UNI '' stiu sa vb si asa mai departe.

Pe mine ma deramjeaza gandirea lor sinucigasa si vorbirea lor si ca sa va dau o dovada ;

M am inscris si eu pe forum la ei cu intentia sa vad cum vorbesc ei si am intrat in sectiunea BUN VENIT m am prezentat cum ma prezint eu deobicei si.... uni mi au urat bun venit alti alceva.. .

''a)uhm..hello...
b) bun venit si nu te mai crede aja "special" (aici nu ma deranjeaza)
c) coae, se scrie "sunt" nu "sant"  (din cate stiu eu se scrie cum vreau eu nu sant obligat sa scriu cu ''u'' si in plus scriu cu ''a'' cum se scria inainte) aici tr sa dau raspus ca e masa dar mai bine am lasat o moale.
d)welcome anyway
e)kidu u ii urezi bun venit si il mai si imbratisezi pe carnetu` asta
f)se crede prea smeker omu dar e un bulan spart la malul marii..

Va dati si voi seama ce comportament au ''uni'' emo..

Pe cate forumuri stau eu de 3-5 ani nu m au ''injurat'' nici o persoana indiferent ca am gresit mi au tras atentia si asa mai departe.Asa ca dai incolo mai bine isi pun capat vieti ''uni'' care habar nu au sa vb si se mai dau mari ''filozofi'' decat sa i mai vad la tv ca se plang ca lumea nu le inteleg sentimentele  ca ei duc o viata grea (la concerte si cu calculator acasa de platesc parintii pt ei cu IPoduri si telefoane bengoase, si care nu fac nimic doar sa stea in fata computer-ului)

Saraci de ei ...

dark_leon  ai DREPTATE AU ZIS CA ANIMATIILE SANT DE VINA

plus ca aia de la xero tv erau manelari se vedeau pe fata .
« Last Edit: May 19, 2008, 12:45:20 PM by DreamsKeeper » Logged

† † † Sancte Deus, defende nos in proelio; contra diaboli esto praesidium. † † †
he0ky
Fanclub Dragon Ball
Special Jounin (S-rank mission)

Chakra: 242

150.00 ryo

View Inventory
Send Money to he0ky

---

« Reply #48 on: May 19, 2008, 12:42:44 PM »

mia zis ioni despre un articol pe care la citit intr-un ziar aparut vinerea asta , era despre "emo" , interviul unui tip emo bla bla bla concluzia articolului era k sunt foarte multi wannabe emo si k adevarati emo isi taie venele   cum zicea shakura de la hormoni bla bla bla uni au depresi si se autodenumesc emo , cu toate k nu intzeleg 100% ce e aia , si dupai intervine frumos articolu care ii indeamna sa isi taie venele pt a demonstra k sunt cu adevarat emo

Ichimaru Gin, uhhh prea hot
adicrst
.::Fondator AF::.
Legendary Sannin

Chakra: 444

110.00 ryo

View Inventory
Send Money to adicrst

Don't make me use the eye !

« Reply #49 on: May 19, 2008, 01:02:41 PM »

asta inseamna 'manipularea masei'. Iddea este ca televiziunile defiecare data cand descopera un domeniu nou, au setea asta de a scoate ce-i mai rau in el si mai ales prostia de a intervieva numai persoanele 'limitate'. REPET: doar pt ca un cretin are in minte sa se omoare, nu inseamna ca restul lumii are acelasi gand. Doar nu suntem oi sa cadem orbeste in prapastie daca inaintea lor a mai cazut una.

he0ky
Fanclub Dragon Ball
Special Jounin (S-rank mission)

Chakra: 242

150.00 ryo

View Inventory
Send Money to he0ky

---

« Reply #50 on: May 19, 2008, 01:27:34 PM »

din cauza unui cretin ,desi cred k sunt mai multi decat unu ,lumea interpreteaza prost ce e aceea emo ,si lucrurile nu o sa se schimbe nici o data , e k faza cu rokari , de sunt considerati de uni nespalati sau satanisti 

Ichimaru Gin, uhhh prea hot
dark_leon
wtf mai vrei?
Advertising Staff

10.00 ryo

View Inventory
Send Money to dark_leon

« Reply #51 on: May 19, 2008, 02:18:51 PM »

asta inseamna 'manipularea masei'. Iddea este ca televiziunile defiecare data cand descopera un domeniu nou, au setea asta de a scoate ce-i mai rau in el si mai ales prostia de a intervieva numai persoanele 'limitate'. REPET: doar pt ca un cretin are in minte sa se omoare, nu inseamna ca restul lumii are acelasi gand. Doar nu suntem oi sa cadem orbeste in prapastie daca inaintea lor a mai cazut una.
da adi, nu toti sunt la fel....dar un exemplu este bun pt a influenta majoritatea lumii... tipa aceea de 12 ani care s-a sinucis i-a facut pe toti sa zica ca cei care se imbraca dark, sau sunt putini mai retrasi sunt emo si ciudati si mai au putin sa isi ia viata....
la mine in cls am niste cocalari...care cum au venit ziua urmatoare "au sarit in cap" la Dana(o colega,care e rockerita) ca , si aici il citez pe mr dobitoc care a spus asta "waoi,ma ati auzit ieri la stiri k s-a sinucis un emo?astai care se imbraca in negru si asculta numai rock sau muzica in stil emo se pot omora k nu-s normali,(aici se intorce sper colegamea),Dana tu nu vrei sa te arunci pe geam?(eu cu ea stam langa geam in baca)hai k poti sa fi si tu un emo tare k aia care s-o aruncat de la 10"
eu m'am nervat k si mie mi s-a adesat la fel, ca eu nu vreau sa ma arunc pe geam?
in roce caz un exemplu este destul ca sa influenteze prostimea... pe langa asta eu stiu un provreb vechi pe care mi-l tot repeta mama "un mar stricat printre merele bune, ce se intampla?marul stricat le srtica si pe celalte"
ieri sau acum vreo 2 zile a aparut o stire ca un tanar emo din Bihor s-a sinucis...

De ce-ai cântat?De ce te-am auzit?Tu te-ai duminicat cu mine vaporos nedespărţiţi în bolţi.Eu veneam de sus, tu veneai de jos.Tu veneai din vieţi,eu veneam din morţi

criss_suzana
Genin (D-rank mission)

Chakra: 12

83.00 ryo

View Inventory
Send Money to criss_suzana

J-rock's the best!!Just listen!!

« Reply #52 on: May 19, 2008, 06:48:16 PM »

...eh ce coincidenta...chiar acum citesc articolul dintr-un ziar local (nu-i fac reclama  ) despre tanarul "EMO" care s-a sinucis din Bihor(ai mei tot cumpara ziaru' asta  )

Acum citez ceea ce scrie in ziar:

Tinerii EMO sunt numiti adolescentii fara zambet.Hiper sensibili si depresivi,au tendinta sa se urasca pe ei insisi,sa se considere inferiori,ajungand adesea sa se automutileze si sa se sinucida.De o vreme,"EMO" face ravagii in Romania.......etc etc 

Am ingrosat acel text pt a sublinia faptul ca eu am inteles ca nu curentul emo "impune" sinuciderea si mutilarea ......ci unii adolescenti foarte depresivi au tendinta(probabil au probleme grave la podul casei  ) de a se sinucid e si automultila......

Eh da.....fiecare face ce vrea cu viata lui....asta e adevarat...    insa totate idioteniile se raspandesc repede prin "plebea" adolescentina. 

(\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(")_(") signature to help him gain world dom
Ice_Andrei
Shinobi (D-rank mission)

Chakra: -7

15.00 ryo

View Inventory
Send Money to Ice_Andrei

*Summer returns !*

« Reply #53 on: May 19, 2008, 09:55:27 PM »

Tinerii EMO sunt numiti adolescentii fara zambet.Hiper sensibili si depresivi,au tendinta sa se urasca pe ei insisi,sa se considere inferiori,ajungand adesea sa se automutileze si sa se sinucida.De o vreme,"EMO" face ravagii in Romania...

Da, o gramada de surse care spun numai neadevaruri despre acest curent. Faza cu autotorturarea (spre exemplu, taiatul venelor) sau chiar sinuciderea este o perceptie negativa. Daca se va continua in modul asta, in 2020 vom disparea ca si dinozaurii. Ar fi bine ca lumea sa priveasca partea frumoasa a acestui curent. De fapt, emo sint adolescentii/tinerii care sint retrasi de ceilalti si asculta aceeasi muzica (Deth Punk/Emo; un subgen al rock-ului considerat ca ar fi aparut putin dupa 1990), se imbraca si machiaza la fel si isi petrec timpul pe skate-boards sau chiar in cimitire (odata chiar am vazut trecand pe drum in cimitir niste indivizi emoizi cu parul verde stand pe o piatra; cred ca era in jur de 22:00). Deasemenea, nu suporta sa fie deranjati de catre altcineva (asta cred ca este o cauza principala care conduce la torturare) sau sa aiba gauri in dragoste. Ii apreciez totusi pentru muzica si pentru freza. Make-up-ul e penibil; mai ales la baieti (putin cam gay).

criss_suzana
Genin (D-rank mission)

83.00 ryo

View Inventory
Send Money to criss_suzana

J-rock's the best!!Just listen!!

« Reply #54 on: May 19, 2008, 10:03:59 PM »

Eu stiu catvea personane care adopta stilul EMO (cunosc cateva) care  nu se gandesc niciodata la sinucidere si altele.Ei se gandesc la "o alta lume"(cel putin cei pe care ii cunosc) mai sociabila,mai buna unde ar putea trai mai bine si lumea i-ar intelege asa cum sunt ei si poate cu acest comportament s-ar putea trage si un semnal de alarma......pt ca e e foarte adevarat ca lumea asta e foarte cruda(cuosc cazuri reale din Franta unde parinti numai seara se intalnesc cu copiii lor....mananca dupa care se duc la culcare.....fara sa-i intrebe altceva  ......)
« Last Edit: May 19, 2008, 10:05:50 PM by criss_suzana » Logged

(\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(")_(") signature to help him gain world dom
Kyo
You Must Unite What Has Been Set Asunder
A N B U

Chakra: 141

53.00 ryo

View Inventory
Send Money to Kyo

Gamehamster

« Reply #55 on: May 19, 2008, 11:12:00 PM »

si eu as inchide acest thread... dar tribute copilei distruse care sa lansat de la etaju 10 in numele comunitatii emo din romania, ca sa capete si ei saracii mai multa atentie decat li se cuvine, poate nu se mai arunca nimeni daca sunt pupati in fund...

...respectul meu pt adi ma tine sa nu inchid threadu

dark_leon
wtf mai vrei?
Advertising Staff

10.00 ryo

View Inventory
Send Money to dark_leon

« Reply #56 on: May 20, 2008, 05:23:02 PM »

si eu as inchide acest thread... dar tribute copilei distruse care sa lansat de la etaju 10 in numele comunitatii emo din romania, ca sa capete si ei saracii mai multa atentie decat li se cuvine, poate nu se mai arunca nimeni daca sunt pupati in fund...
Direct la ţintă!!!!
Cum am mai zis... nu am nimic împotriva celor emo.....dar pe mine mă deranjează cel mai mult că la unii emo=anime ... asta mă exasperează.... inclusiv pe situl lor sunt poze anime pe care scrie mare emo.... wtf?de cand anime=emo? sau m-am trezit eu după 100 de ani şi totul s-a schimbat? O_O
« Last Edit: May 20, 2008, 05:23:52 PM by dark_leon » Logged

Jiraya
One Piece Fan
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 29

126.00 ryo

View Inventory
Send Money to Jiraya

Cand o sa fiu mare, vreau sa fiu Michael Scofield!

« Reply #57 on: May 20, 2008, 09:24:11 PM »

Cum am mai zis... nu am nimic împotriva celor emo.....dar pe mine mă deranjează cel mai mult că la unii emo=anime ... asta mă exasperează.... inclusiv pe situl lor sunt poze anime pe care scrie mare emo.... wtf?de cand anime=emo? sau m-am trezit eu după 100 de ani şi totul s-a schimbat? O_O

uhm.. nu.

le place cum arata personaju or smth si scrie ca e gay pe poza.

...ma iertati. emuist.

...nici acum? emoid.
(not gonna say it)

le: BUNA ZIUA DARK LEON!!!

TripleH: http://emo-kids.ro/forum/viewtopic.php?t=2136
TripleH: IA GHICI CINE E ACOLO )))))))))))))))))))))))))))))
Bujie: done!
Bujie: ))))))))
« Last Edit: May 20, 2008, 09:34:44 PM by Jiraya » Logged

They call me Craazy Looop
Gotta be Craazy Looop
Gotta get a LIFE

ToRnAdO
Tensai nin (B-rank mission)

122.00 ryo

View Inventory
Send Money to ToRnAdO

« Reply #58 on: May 21, 2008, 10:27:49 AM »

din moment ce si al 2-lea topic a fost inchis, trebuie sa dam sansa membrilor sa se exprime.

asta inseamna a fi emo

------------

O zi din viatza unui emo kid

5:00- M-a trezit surioara mai mica, iarasi a venit beata. Stie doar sa bea sis a mearga la concerte, ea nu ma iubeste… Eu cand eram de varsta ei aveam colectie de timbre. Iarasi nu pot sa adorm, va trebui sa-mi rod lacul de pe unghii.
6:00- Imi rod lacul de pe unghii.
7:00- A proape ca m-a vazut maicamea ca imi rod lacul de pe unghii. Mi- azis sa imi ridic din pat fundul de poponar necajit sis a ma duc la scoala. She makes me cry.
7:05- Am inceput sa ma pregatesc de scoala, mi-am imbreacat pantalonii, stramti. Mai multe insigne, mai multe, mai multe. Fuck! Mi-a pierdut o insigna! I hate this stupide world. Sa nu imi uit caciula si sa-mi fac ochii cat mai negri.
7:20- M-a vazut sormea. A inceput sa rada. Punkista dracului!
7:21- Mi-a cazut o insigna. Am agatat-o la loc.
7:28- Mi-a cazut o insigna. Am agatat-o la loc.
7:35- Mi-am pus caciula in cap, ies din casa si observ ca imi lipseste o insigna. Am gasit-o,am agatato la loc.
7:50- Mi-am pus un ciorap pe cap, nu caciula(ma gandeam de ce ma strange atat de rau caciula asta).!@#$ happens. M-am intors acasa, mi-am luat caciula, m-am dus la scoala.
8:20- Am intarziat la ora, nu m-au lasat sa intru in clasa,stau pe hol. Plang.
8:41- S-a terminatora, am intrat in clasa, mi-am aruncat geanta, am iesit pe sala si stateam trist.
8:43- I hate my life. Stam cu emokids in cinci, plangem.
9:00- Stau la ora si plang.
9:10- M-au dat afara de la ora, stau pe sala, plang.
9:15- M-m dus la baie.
9:16- Am ajuns la baie sa ma pis. Am inceput sa plang, am uitat sa ma pis.
9:17- Iesind de la baie mi-a cazut o insigna. In buda. L-am luat, l-am agatat la loc.
9:18- Ma uit in oglinda, sunt dragut. Ar trebui sa-mi fac o poza.
9:31- (pauza) Au venit emokids si au zis ca sunt tru. Trecea sormea pe langa mine si a inceput sa rada. I-am zis ca e rea. Ea mi-a dat un bocanc in fata. She makes me cry.
9:35- Emokids i-au zis ca nu are dreptate. A inceput sa ii bata pe toti cu bocancii.
9:37- Am vrut sa fug, m-a batut din nou.
9:44- Stau la ora , ma dor venele.
10:10- Am scris scrisoarea de ramas bun pe banca.
10:12- M-a vazut profa, m-a dat afara de la ora. Stau si plang.
10:21- Stau la cantina. Am inceput sa plang, am uitat sa mananc. A trecut sormea pe langa mine si mi-a dat un capac. Iesind de la cantina mi-a cazut o insigna in vasul cu resturi. L-am luat, l-am agatat la loc.
10:29- M-au vazut emokids si au zis ca sunt tru.
10.40- Stau la ora, imi scriu scrisoarea de ramas bun. Inca fara sange. Da-l in plm de sange, principal e sa fie cat mai trista.
10:50- Am terminat de scris, am incercat sa citesc si profa m-a dat afara. Iesind din clasa mi-a cazut o insigna, a cazut dupa calorifer, am ridicat-o si am agatato la loc.
11:11- (pauza) Emo kids au vazut insigna, auzis ca sunt tru. Le-am dat si lor sa citeasca scrisoarea. Au zis ca sunt si ma tru. Trece fratimiu, a citit si el scrisoarea si mi-a zis ca sunt un idiot, si ca ce fac nu e tru. Eu l-am intrebat ce e tru? El mi-a dat mp3-ul sa ascult la ore. Ramones si Sex Pistols.
12:30- Ascultam muzica la ore si m-am speriat, am inceput sa plang! Am fugit din clasa. (eu steam ca fratimiu asculta cacaturi, dar nu credeam ca atat de oribile). In timp ce fugeam mi-a cazut o insigna. Al ridicat-o, am pus-o la loc. M-a ajuns profu din urma, m-a luat de guler, m-a adus in clasa si mi-a spus ca sunt poponar. Dupa m-a dat afar ape sala.
12:45- Stau si plang.
12:50- (pauza) le-am dat baietilor sa asculte si ei la mp3. Costica  a lesinat, vasile a inceput sa planga, Vova ne-a marturisit ca a ramas fara oja roz, si a intrat intr-o depresie, Lionia in tipete a fugit, i-a cazut o insigna. Fratimiu a vazut aceasta scena, mi-a luat mp3-ul , mi-a spart fata si a zis ca suntem…
13:00- Am inceput sa ma dau la Svetlana, mi-a zis ca sunt un poponar infect. Upi! Ma place! Stau si plang de bucurie.
13:20- M-a dat afara profu din clasa.
13:40- S-au terminat orele. I-am asteptat pe emokids. Pe rand scapand insigne si ridicadu-le ne-am dus spre casa. Ne-am inteles san e intalnim pe la 4.
14:00- Am ajuns acasa, nu era nimeni, asa ca am pus Tokio Hotel, stau, imi rod lacul de pe unghii.
14:20- A venit sormea si mi-a oprit casetofonul, s-a culcat.
14:40- Am pornit casetofonul si am trezit-o pe sormea… Mi-a spart fata, am incercat sa ripostez…
14:50- AAAA!!! She makes me cry.
15:00- Stau legat de calorifer cu un ciorap in gura, cu castile in urechi. Canta ceva oribil! I want to die.
15:10- pe la sormea au trecut niste tovarasi, am pus gecile pe mine si am inceput sa ma bata cu piciorele.
15:20- A venit mama, a dat cu piciorul in gramada de haine si dupa gemetele scoase de mine si-a dat seama ca e cineva acolo
15:30- Mama m-a dezlegat si m-a trimis dupa paine.
16:00- Stau la alimentara la coada, langa mine stau niste baieti cheliosi si se uita ciudat la mine. (cred ca ma invidiaza ca am atatea insigne tari)
16:10- M-au batut, mi-au luat banii, am incercat sa ma ridic , mi-a cazut o insigna, am agatat-o la loc.
16:20- Am ajuns acasa, mama m-a batut si s-a dus dupa paine. @!#$ happens.
16:30- Am intarziat la intalnirea cu emokids.
16:35- Emokids au zis ca nu mai sunt tru.
16:37- Mi-a cazut o insigna.
16:40- Ne-am impacat cu emokids. Stam si plangem.
16:55- A trecut un punkist pe langa noi. I-am zis ca e un dobitoc si sa se duca in p***** noastre. Si tot grupul nostrum (25 de personae) l-am batut! Ce adevarati suntem!!!
17:10- Au venit 10 punkisti si ne-au batut rau de tot.  ce prosti, oricum noi suntem mai tru!!!
17:30- Adunam marunt pentru bere. (upi! Ce tru suntem)
17:32- Vanzatoarea nu vroia sa ne dea bere.
17:35- Am reusit sa o convingem pe vanzatoare sa ne dea bere, am luat 2 litri. (upi! Suntem mai tru de cat toti!)
17:50-  Vroiam sa deschidem, a venit sora mea si inca 4 punkisti, ne-au luat berea.
18:00- Treceau trei tipe pe strada, am inceput sa ma dau la ele, au venit in spre mine si mi-au zis ca sunt un virgin neputincios , si sa le las in pace de poponar infect ce sunt… ce sexy sunt, ele sigur ma vor si ma invidiaza, ptentru ca am machiajul mai tru!!!
18:15- Vova ne-a zis ca e virgin si a intrat in depresie.
18:20- Am vazut o nunta, alexandru a zisca mireasa e imbracata in alb pentru ca e… (am hotarat san e imbracam de maine numai in alb).
18:30- Am ajuns acasa, am mancat, si m-am dus sa ma uit la desene.
17:00- S-au terminat desenele si m-am asezat sa imi scriu ultimul ravas.
17:20- Ascult tokio hotel, e o formatie emo…
19:00- a venit surioara mea mai mica, m-a batut si a plecat…
21:00- Mama mi-a zis sa ma culc. “mama am deja 17 ani, pot sa ma rad pe picioare?”
21:05- M-a batut mama la fund. Stau in pat si incerc  sa adorm. @!#$!!
21:10- Nu pot sa adorm, unde-mi sunt unghiile alea vopsite?
21:15- Mi-am ros lacul de pe unghii. Am adormit.
"by Mishock"

Aha....daca vrei sa fi emo rebuie sa ai :
a.lac de unghii
b.lac de unghii
c.lac de unghii
d.sa fii batut de toti 
@Jiraya
You are God.
@dark_leon
So....emo or anti-emo.....
cred ca esti neutra o.o
off topic ( 100% )
un emo , doi emo....de ce e emo masculin , si p***s e neutru 

Google rock's !!!
sungoddess
ignited!!!
Fanclub Kakashi
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 377

128.00 ryo

View Inventory
Send Money to sungoddess

never say ever

« Reply #59 on: May 21, 2008, 11:30:37 AM »

Deja devine ridicol .... ....ppl..fiecare cu personalitatea lui..nu inteleg ce-i asa big deal..dac vrea sa  isi puna capat zilelor..sa-si puna..dac nu..nu...e viata lui..problema lui..cat o sa mai despicam firul in patru? cum a zis si criss...ceea ce se spune este o exagerare ...si nu neaparat aia care adopta stilul EMO se sinucid si alte chestii d-alea...cati s-au sinucis si nu se presupunea cu vreo 2 zile inainte nici in ruptul capului ca erau emo sau cv de genul...

Pages: 1 2 3 [4] 5   Go Up
  Print  

Jump to: