Yazoo
Do I look like I care?
Hidden-nin
Chakra: 311
95.00 ryo
View Inventory
Send Money to Yazoo
~ [Singrave Legacy] ~
|
|
« Reply #18 on: April 02, 2008, 07:00:03 PM » |
|
Ok, nu stiu ce mi-a venit azi la labul de arhitectura, cred ca m-a coplesit plictiseala, ca m-am inregistrat si io pentru joculetul asta. Un coleg din fata juca de zor si mi-am zis sa vad si io cum sta treaba, ca mai auzisem de el~
In primul rand, jocul e destul de random; cu faza cu chakra ca ti-o da dupa cum vor ei [cate +1 random pentru fiecare personaj], mi se pare aiurea deoarece nu iti poti face o strategie deoarece nu sti ce-ti va da [mai ales cand ai 0, 0, 0... si astepti ceva anume]. Banuiesc ca de aia s-a implementat faza cu Random Chakra folosita in multe atacuri, dar parca totusi nu e de ajuns. In fine... Altceva: FRATEEE, stau unii minute intregi sa-si faca tura. Ce draq? Inteleg ca gandesti ce sa faci, strategii, tactici, dar asta nu e sah, in 25 de secunde maxim iti poti face lejer o tura dashteapta daca te duce capul. And also, w00t the hell is with some players? Le omori un caracter si imediat pleaca! Tin minte ca prima victorie care am avut-o, am ramas doar cu Sakura si ii pocneam pe rand pe fiecare [ca tot aveau viata putina]. That was funny as hell! xD Dar am mai prins cativa, au dat surrender dupa primul kill. WTF?! N-am jucat cine stie ce, 11 meciuri pana acum [9 wins - 2 losses] si sunt Genin. Cu misiunile nu m-am complicat. Sincer, cu echipa Naruto + Saskay + Sakura m-a descurcat de minune pana acum. Pentru un Browser-game, joculetu e bunicel.
|