News: Va rugam sa ne acordati cateva secunde si sa votati pentru situl animefan in animetop list 50. Va multumim !

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
May 27, 2008, 09:36:54 PM

Login with username, password and session length

Animefan - pentru toti fanii anime !
Descarcati ultimele animeuri aparute direct de pe animefan
Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: Naruto online  (Read 296 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
XxXAngelXxX
don't worry..don't cry.. take Ecstazy and fly
Chuunin (C-rank mission)

Chakra: -25

6.00 ryo

View Inventory
Send Money to XxXAngelXxX

« Reply #15 on: January 15, 2008, 06:16:14 PM »

e naspa credeam k e ceva mai misto dar.... nu merita jucat ;))

l3o_gaby0
Genin (D-rank mission)

Chakra: 5

5.00 ryo

View Inventory
Send Money to l3o_gaby0

« Reply #16 on: January 17, 2008, 11:44:46 PM »

jy yo ma gandeam k e cv mai q lupta,sau stil arcade...dar sa mutzi nijte imagini,sau sa faci nuj ce(nu lam prea intzeles) e prea ...nui gasesc alt cuvant mai potrivit dekt najpa

hitmanasasin
plictisit....tot timpul plictisit...... Ce sai faci asta-i viatza(:|
Tensai nin (B-rank mission)

Chakra: 36

46.00 ryo

View Inventory
Send Money to hitmanasasin

Justice will prevail.... !! sper

« Reply #17 on: January 27, 2008, 12:38:45 AM »

ehhh haidati ca nui asa greu defpt tre sa pui la bataie putina concentrare mai beu o cafeluta shi asa am reushit sa ajung la stadiul de legendary sanin shi sa termin toete ce le 3 grupuri de misiuni parca erau D si C sia am terminat shi B shi mai am putin shi termin shi A(is bun) Faza naspa ii ca is faze cu disconect from server shi nici na puci sa iti faci miscarea ca ai shi pirdut

Yazoo
Do I look like I care?
Hidden-nin

Chakra: 311

95.00 ryo

View Inventory
Send Money to Yazoo

~ [Singrave Legacy] ~

« Reply #18 on: April 02, 2008, 07:00:03 PM »

Ok, nu stiu ce mi-a venit azi la labul de arhitectura, cred ca m-a coplesit plictiseala, ca m-am inregistrat si io pentru joculetul asta. Un coleg din fata juca de zor si mi-am zis sa vad si io cum sta treaba, ca mai auzisem de el~

In primul rand, jocul e destul de random; cu faza cu chakra ca ti-o da dupa cum vor ei [cate +1 random pentru fiecare personaj], mi se pare aiurea deoarece nu iti poti face o strategie deoarece nu sti ce-ti va da [mai ales cand ai 0, 0, 0... si astepti ceva anume]. Banuiesc ca de aia s-a implementat faza cu Random Chakra folosita in multe atacuri, dar parca totusi nu e de ajuns. In fine...
Altceva: FRATEEE, stau unii minute intregi sa-si faca tura. Ce draq? Inteleg ca gandesti ce sa faci, strategii, tactici, dar asta nu e sah, in 25 de secunde maxim iti poti face lejer o tura dashteapta daca te duce capul. And also, w00t the hell is with some players? Le omori un caracter si imediat pleaca! Tin minte ca prima victorie care am avut-o, am ramas doar cu Sakura si ii pocneam pe rand pe fiecare [ca tot aveau viata putina]. That was funny as hell! xD Dar am mai prins cativa, au dat surrender dupa primul kill. WTF?!
N-am jucat cine stie ce, 11 meciuri pana acum [9 wins - 2 losses] si sunt Genin. Cu misiunile nu m-am complicat. Sincer, cu echipa Naruto + Saskay + Sakura m-a descurcat de minune pana acum.
Pentru un Browser-game, joculetu e bunicel.

~
Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to: