aoleu asa sunt romani sarbatoresc valentin's day in loc de dragobete , halloween e sarbatoare de la americani , nu e a romanilor , miar place si mie sa ma costumez si sa ma prostesc imbracata in vreun animal , sa bat la oameni la usa si sa primesc bomboane , mdaaaa..... avem deja faza cu colindatori , incearcam sa copiem traditile altora , in fostul liceu stateam in clasa si scobeam dovlei cu ocazia bostaniadei , era super fun dar ............... uite de ce nu o am si in liceu in care sunt acuma (si mai aveam si valentin's day ,unde luoau pe cel mai gras tip din liceu il imbracau cu colanti si mergea prin clasa dadanduse de cupidon , livrand cadourile pe care "indragostitele anonime" le lasau la cancelarie cu bilet pt baiatul X de la clasa Y sau baieti fetelor ,era super fun dar nu e traditie romaneasca )
in afara de partea cu americani sunt de acord cu ea...nu e vb k nu e o traditie romana, ci k multi se imbraca in costume, cer bomboane si cred k serbeaza ceva...eu pot face asta in xce zi a anului!
si "alll hallows eve", desi suna misto, si merita sa te documentezi, nu e ceva ce eu as SARBATORI.
P.S.:o sa imi iau costum din piele de canapea turca...