anarazell
ho know i have boobz??
Hidden-nin
Chakra: 105
OfflineFlag:
8.00 ryo
View Inventory
Send Money to anarazell
i like candy ^_^
|
|
« Reply #45 on: March 24, 2008, 07:47:03 PM » |
|
eu sunt cea mai mandra d telu meu am 2 caramizi una pt exterior si una pt interior un motorola q clapa da q camera d 1.3 c ...masii si un erixon t250i asta are radio:)) si am laptop akasa si mp3 si camera digitala deci d c sa mai am nevoie?? am dat si eu bani p tel si la o betie lam aruncat in sf ana....asa k....lasa unu dupa care sa nu plang daka il pierd/stric sau mi se fura:D
|
|
|
|
cristal356
Genin (D-rank mission)
Chakra: 4
27.00 ryo
View Inventory
Send Money to cristal356
|
|
« Reply #46 on: April 02, 2008, 10:54:36 PM » |
|
Pey am 2.. Nokia 6085 ...and....Nokia 6234....sunt multumita de amandoua...chiar daca 6234 e mai avansat si 6085 e destul de bun..
|
|
|
|
Kakashi the Copy Ninja
Genin (D-rank mission)
Chakra: 13
93.00 ryo
View Inventory
Send Money to Kakashi the Copy Ninja
Ninja who copied more than a 1000 techniques
|
|
« Reply #47 on: April 21, 2008, 10:44:27 PM » |
|
eu am un Samsung E250 si singurul lucru care nu imi place la el ii camera VGA da si asa scoate poze faine in rest merge pe asta am activat netu si vodafone live
|
|
« Last Edit: April 21, 2008, 11:33:53 PM by Kakashi the Copy Ninja »
|
|
The same jutsu won't work on me twice... Today I got lost on the road of life...
|
|
|
|
The Dark One
New promoted Genin (D-rank mission)
Chakra: 2
106.00 ryo
View Inventory
Send Money to The Dark One
The King of Darknes
|
|
« Reply #49 on: April 25, 2008, 01:37:22 PM » |
|
eu am un Nokia si sunt foarte multumit de el ca-l incarc odata pe saptamana....as vrea sa-mi iau un Soni Ericson (astea doua sunt cele mai bune marci din domeniu )
|
|
|
|
Aquarius
ANBU doesn't forgive nor forget... Watch your back
A N B U
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 828
53.00 ryo
View Inventory
Send Money to Aquarius
When the night comes that's when i'll come for you
|
|
« Reply #50 on: April 25, 2008, 08:29:33 PM » |
|
eu vreau sa-mi iau un sony ericsson w380i ce-i gfain ii ca ii la oferta la orange. numa 109 euro.da pana mea nu vrea maica-mea
|
|
|
|
The Dark One
106.00 ryo
View Inventory
The King of Darknes
|
|
« Reply #51 on: April 26, 2008, 02:42:30 PM » |
|
Ce tare!! Cand mai vad asa oameni ca tine Aquarius care vor aparaturi super scumpe si pline de functii pe care nu le vei folosi aproape niciodata... si partea cea mai tare e ca o faci pe banii parintilor Cand ai sa lucrezi si tu si o sa fi pe banii tai 100% ai sa-ti dai si tu seama cam ce inseamna sa dai pe un tel atatia bani...nu se merita
in schimb ai gusturi bune la telefoane. Sony-urile sunt cele mai bune si cele mai stabile teluri...dar asta e cam de fitze
PS. Mai verifica ofertele ptr ca e mai scump decat crezi tu
|
|
« Last Edit: April 26, 2008, 02:43:19 PM by The Dark One »
|
|
|
|
|
Aquarius
A N B U
ANBU (S-rank mission)
53.00 ryo
View Inventory
Send Money to Aquarius
|
|
« Reply #52 on: April 26, 2008, 02:46:25 PM » |
|
ii scump la liber poate. la abonament e 109 euro. last time i checked. si de obicei daca am un telefon il folosesc la maxim.majoritatea functiilor.nu prea intru pe net de pe tel. :p
|
|
|
|
The Dark One
106.00 ryo
View Inventory
The King of Darknes
|
|
« Reply #53 on: April 26, 2008, 07:08:59 PM » |
|
unu la mana, telul e 113 euro si nu il vad nicaieri la oferta. poate l-ai vazut la un dealer, dar la orange e doar la puncte thankyou cu prelungire de abonament de 2 ani. doi 113 euro inseamna pe undeva pe la 4 milioane si, iar mie asta mi se pare mult pentru un telefon. M-am uitat la functiile lui (a trebuit sa caut pe net, ca orange-ul si connexul nu am nimic despre el) si acum mi se pare slab. In afara de o camera nu isi face banii deloc. Are mp3-player si radio cu mem 14mb...poti sa-ti iei lejer cu sub un mil un mp3 player cu capacitate 2 gica,cu radio,cu stick,cu microfon ect.
Iar la camera...mi se pare cam stupid sa-ti iei un telefon pentru camera foto, pentru ca pozele vor iesi mereu de slaba calitate comparativ la un aparat pfoto normal(digital). in sensul asta mai bine iti iei un aparat foto decat un tel. si nici macar nu e performant la capitolul asta telul...are multe functii lipsa
plus ca daca vrei sa ai si spatiu pentru poze si muzica, trebuie sa-ti iei si un card de mem de min un gb, care sigur e peste un milion
NU se merita
singurul lui punct forte e ca tine mult bateria
|
|
|
|
Aquarius
A N B U
ANBU (S-rank mission)
53.00 ryo
View Inventory
Send Money to Aquarius
|
|
« Reply #54 on: April 26, 2008, 08:09:50 PM » |
|
dood chill out. am zis doar ca mi l-as fi luat daca aveam bani.nu am vrut sa dau o lovitura de stat. mp3 am, camera foto am reusit sa-mi iau de curand si telefonu eu zic ca isi merita banii. nu l-as luat pentru camera, sau pentru mp3, sau pentru memorie, ca de-aia le am (mai mult sau mai putin) pe fiecare separat.l-as lua ca mi se pare fiabil si arata si bine.
|
|
|
|
The Dark One
106.00 ryo
View Inventory
The King of Darknes
|
|
« Reply #55 on: April 26, 2008, 08:27:22 PM » |
|
ok ok...i got a little carried away there sorry
cum crezi tu, eu mi-am pus ochii pe alt tel, tot un sony..in general sunt cele mai bune, dar mai intai o sa-mi iau hard... ecran lcd... ram... si pe la coada e si telefonul la cheltuieli:P
ai gusturi bune la teluri, sorry ca am fost asa de agresiv
|
|
|
|
|