Welcome,
Guest
. Please
login
or
register
.
Did you miss your
activation email?
1 Hour
1 Day
1 Week
1 Month
Forever
Login with username, password and session length
Home
Forum
Help
Search
Calendar
Login
Register
News
: Va rugam sa ne acordati cateva secunde si sa votati pentru situl animefan in animetop list 50. Va multumim !
November 09, 2007, 07:04:32 PM
AnimeFan
|
Jocuri
|
Role Play
| Topic:
Fantasy World - The Epic Story
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
« previous
next »
Topic Tools
Search this topic
Pages
1
...
14
15
16
17
Author
Topic: Fantasy World - The Epic Story (Read 1664 times)
Kyo
You Must Unite What Has Been Set Asunder
A N B U
Special Jounin (S-rank mission)
Chakra: 135
Gamehamster
Re: Fantasy World - The Epic Story
«
Reply #225 on:
October 12, 2007, 07:59:45 PM »
"demon blestemat.... imi provoci interes!" daca m'ai facut sa imi arat arma mea, ce numai un adevarat adversar o poate vedea, inseamna ca intr'adevar meriti atentie... xanek, copilul meu, ai invatat multe..."
Xan: "nu sunt copilul tau! nu intelegi?! de ce imi zici asa mereu, ma calca pe nervi!"
Valsharess: "Hmhmhmhm, nici un demon nu recunoaste asta, desi ceva din tine iti spune clar ca am dreptate."
Xan isi spuse in gand: "progenitura asta nu minte... se vede ca am ceva din ea... sau are ceva din mine..."
Xanek: "Si cumva ai insinua ca exista o legatura intre mine si obiectivul final al quest-ului meu, Nekron?!"
Valsharess, raspunse sec: "Da"
Instant, Xanek urla, iar in jurul lui se creease o aura rosie puternic vizibila, din nou coarnele lui erau vizibile, de data asta mult mai strident, iar ochii lui devenira in totalitate rosii. Se repezi puternic, si infuriat spre valsharess dispus sa o taie in bucatele pt ca a indraznit sa insinueze ca ar fi frate cu nekron. Valsharess il prinse de gat cu mana dreapta, iar cu mana stanga ii luase coasa din mana aruncand'o in statuie, si paru ca si cand nu ar fi atins statuia, numai ca statueta absorbise coasa, aura ei transformandu'se la randul ei in culoarea rosie. valsharess il izbi de pamant pe demonul care se chinuia sa se elibereze din stransoare. Xan o aruncase cu picioarele departe de el, si se eliberase. incerca sa isi morfeze coasa, dar nu reusi.
Yazoo
Redeemer
Missing-nin
Chakra: 178
Wanted ~ Dead or Alive
«
Reply #226 on:
October 12, 2007, 08:48:12 PM »
Xan ridica mana in sus concentrandu-se puternic; o aura nearga se forma insa...disparu rapid.
Xanek: "ce ai facut vrajitoare-o?"
Valsh: "vai, ce s-a intamplat baiete, ti-am stricat jucaria? sa nu incepi sa plangi acum!' raspunse ea batjocoritor. Demonul abia se abtinea sa nu sara orbeste spre ea. Mainile si picioarele ii tremurau de nervi, iar drow-ul vedea asta, fiind foarte multumita, zambind larg. Xan stangea puternic din dinti privind-o cu ura. Se uita apoi la cum ii tremurau mainile.
Xanek: "
trebuie...trebuie sa ma ...calmez
!" Spunand asta, demonul isi trase un pumn in fata. Valsh facu ochii mari mirata. Xan indeparta mana stergandu-si din sangele ce-i dadu pe fata. Lasa mainile relaxate sa cada pe langa trup si respira adanc. "heh, frumoasa smecherie...chiar ca mi-ai facut-o!" zambi el.
Valsh: "inceteaza...sti ca nu a fost mare lucru!"
Xanek: "hahaha! ce bine e...simti?..."
Valsh: "poftim?! despre ce vorbesti?"
Xanek: "tre sa simti, sa simti cum sangele iti fierbe...cum arde de nerabdare...cum cloceste in asteptarea urmatorului atac..."
Valsh: "scuteste-ma cu prostiile tale." il intrerupse ea. "deja m-am lungit prea mult, e timpul sa termin ...!" se repezi ea spre demon. Xan statea insa calm.
Xanek: "binenteles ca nu intelegi, asta e diferenta dintre noi doi..." spuse acesta calm. Valsharess avansa rapid, ridica pumnul si pregati atacul. Ochii lui Xan sclipira, ridicand mana drapta in sus.
Valsh: "esti terminat, nu mai are rost..." striga drow-ul aruncand pumnul, insa fu instant lovita din stanga peste fata. Acesta fu prinsa din plin si aruncata la pamant. Ridica insa capul mirata, punandu-si mana pe orbazul lovit. Xan nu se miscase din acel loc; statea inca calm cu mana dreapta indreptata inainte. Nu stiu ce ai facut nenorocitule, dar sa nu crezi o sa-ti mai mearga odata. Acesta sari rapid in picioare si avansa din nou; intr-o clipa aparu in spatele lui incercand o lovitura cu piciorul. Insa inainte ca tinta sa fie atinsa, ea fu lovita in stomac fiind din nou trantita la pamant. De data acesta nu se grabi sa se ridice.
Valsh: "cred ca m-am prins." zise ea gafaind.
Xanek: "era si timpul!" zambi demonul.
Valsh: "...insa sa fi in satare sa manipulezi spatiul in felul acesta, chiar sunt impresionata. Mi s-a parut dupa primul pumn ca mana mi-a disparut insa am zis ca mi se pare. Mi-ai introdus pumnul intr-o alta dimensinue, redirectionadu-l instant spre fata mea. ingenios..."
Xanek: "nu vad ce te miri...nu a fost mare lucru!" incepu demonul sa rada.
~
The Great Age of Pirates
~
andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Elite Jounin (S-rank mission)
Chakra: 512
Nici prea personal...
«
Reply #227 on:
October 13, 2007, 10:45:40 AM »
ken o privea ingrijorat pe fata. simtea k ceva era diferit.
"nu stiu ce ti-a facut ala...dar acum, pt k planul de dinainte sa mearga, am nevoie de doua lucruri de la tine. viziunea si o flacara...poti face asta?"
kara se ridica in picioare hotarata..."cat timp e doar o mica flacara...da..."
"bun...acum sper k si Xanek isi tine cuvantul..."
in cealalta dimensiune, demonul si...mama lui stateau nemiscati.
"hai...stiu k ai gasit deja o cale sa treci de bariera asta...nu?" intreba el batjocoritor.
femeia nu isi pierduse nici rabdarea nici puterea...isi stranse pumnul, si il privi cu ura pe Xan.
"nu te astepta sa functioneze din nou acel truc..."
ea se repezi spre demon cu o rapiditate.
"acum!" gandi xanek. el se lasa lovit de pumn, o apuca strans de brat, si apoi ii spuse privind-o. "acelasi truc...alta aplicare!" cu mana libera el deschise un portal spre unde fusese inainte sa fie luat de ea. o trase inauntru. cei doi fura aruncati pe holul unde ken, kara si restul asteptau. Valsh fu rapida, se elibera si il arunca pe Xanek in perete. apoi, se uita in jur...
"voi...ce aveti de gand? doar stiti k nu ma puteti prinde...."
ken ramase tacut si o privi zambind. Valsh avea de gand sa profite de aceasta ocazie si sa il ucida pe baiat. se facu imediat invizibila si inainta cu rapiditate spre el. ken sari, se propti in tavan, se rasuci in aer si ateriza departe de locul unde fusese. "acrobatii inutile..."gandi valsh. se rasuci si ea, si il tinti din nou pe ken. acesta statea cu spatele la ea, parca cerand sa fie atacat. "si unul s-a dus...." gandi femeia pregatindu-se sa ii strapunga pieptul.
insa, din partea cealalta a holului se auzi un strigat...nu...o incantatie: flarea naga! un val de flacari, nu puternic dar luminos o inconjura pe Valsh. "ce e asta? doar nu se asteapta ca flacarile astea sa ma....ooo..nuuuu!" ken se repezi imediat spre silueta inflacarata. o prinse de guler, si o trase spre el. "hai noroc!" zise el zambind. Valsh nu avu timp sa reactioneze. ken o lovi cu piciorul in burta, apoi o prinse cu bratul de dupa gat si o tranti de zid.
"mare greseala copile...acum esti al meu!" valsh lansa un val de magie puternic spre ken, de la mica distanta kre se alfa intre ei. ken insa ramase nemiscat si neatins. "nu! nu poti....". ken ridica capul si ii zise: "stiu ce pot si ce nu...nu te pot invinge de unul singur...dar cand ataci un membru al aliantei, ne ataci pe toti." el o impinse cu si mai multa putere in zid. valsh nu se putea misca. "youjutsu ougi! youtsuiken![demon hammer punch!]" ken trecu imediat in forma de demon, stranse emergie in pumnul liber si o lovi pe demonita cu putere. aceasta fu aruncata prin zid, la mare departare de turn, si disparu in zare zbierand....
ken isi stinse aura de demon si privi in zare. angel si dermod se apropiara..."cum ati reusit asta?"
ken se intoarse si izbucni in ras..."sincer...nici eu nu stiu." fetele tuturor se intinsera de mirare. kara intervenii..."deci a mers mica ta smecherie...dar puteam fi toti morti acum..."
"da, asa se intampla knd mizezi pe altii...dar de aia e bine sa ai si incredere."
kara incuvinta din cap. Xanek se apropie si el. ken continua: "tipa era invizibila pt noi...si o maestra a vrajilor. nici unul din noi nu o putea invinge, decat sacrificandu-si viata. insa kay putea vedea acum....si avea si o metoda de a mi-o arata si mie..."
"flacarile magice..." intervenii fata.
"insa aveam nevoie k femeia sa fie adusa aici..."
"si aici am intervenit eu..." spuse xanek iritat k nu daduse el lovitura finala.
"deci...am scapat de ea?" intreba angel, strangand bratul lui Xan.
"nici vorba...." zise demonul. "e mult prea incapatanata sa moara asa usor...ar acum se va mai gandi pana se ne atace in grup. dar ma mir k pustiul a ales un plan kre sa implice mai multi versus unul...ce s-a intamplat cu corectitudinea ta?"
"e tot aici..." zise ken zambind. "numai k tipa aia ne-a inselat si ne-a ucis doi prieteni. in plus, tie, Xan, nu iti pasa de metode cat timp rezultatul e acelasi...asta era calea cea mai rapida. asa te-am si convins sa ne ajuti..."
"avem lucruri mai importante de facut...eu si cu ea...o vom rezolva alta data. acum nu e timp de dispute vechi."
grupul era acum usurat...o amenintare trecuse.
Kyo
A N B U
Gamehamster
«
Reply #228 on:
October 13, 2007, 12:02:03 PM »
...sau cel putin asa crezusera cei din alianta.
valsh isi crease un portal inter-dimensional in golul in care se avanta in afara turnului, si o scoase in drumul aliantei, la departare. "Mda, bun teamplay, dar cheia lor este elfa aia, care mereu a fost jenanta pt treburile mele... Se pare ca voi practica trucul invatat de la odrasla mea. astfel nu voi mai fi nevoita sa consum si multa energie si sa ma pastrez pt demonii aia 2 nesuferiti."
Valsh se cufunda din nou in portal...
Ca de obicei Kara mergea inainte, in fata grupului, iar ken cu xan discutau in spate de valsharess fiind asistati de dermod si angelus.
Valsharess se ivi in spatele karei, o lovi in crestet, lasand'o inconstienta, si disparu iar in portal. ceilalti nu observara ce se intampla.
Ken: "huh? acum a bushit'o somnu?"
Valsh, ivindu'se in fata lor prin portal: "De fapt nu cred... nu am nimic cu ea, deci e doar inconstienta. cu voi restul am treaba, ea era cea care ma impiedica sa pot lupta corect cu voi, desi sunteti 4."
Ken: "Aha, si crezi ca fara kay nu te putem bate?"
Valsh, raspunse iar sec: "hmhmhmhmhm... Nu"
Xanek: "O sa fiu mai mult decat bucuros sa continuu ce am inceput dincolo, la statuie!" si incercase sa isi morfeze coasa. insa coasa lui se afla dincolo, in statuie.
Valsh: "Demonule, omiti ceva?"
Xan se incrunta si disparu printr'un portal dimensional.
Valsharess: "Cat timp se duce dupa coasa, am timp sa iti platesc loviturile alea primite mai devreme!"
Ken, adoptand o pozitie de lupta: "Sa te vad!"
Valsh: "Hmhmhmhm..." *Casts Greater Planar Binding*. Un nor abia vizibil o ridica in aer, facand'o mult mai usoara si subtila in miscari.
Ken incerca sa o loveasca, cu o lovitura rapida. ratase. vru sa isi intoarca piciorul, nevrand sa o lase pe regina sa scape fara o lovitura. valsh ii prinse piciorul si il arunca peste dermod.
Valsh: "Acum s'a terminat" *Casts Improved Invisibility*
Ken se ridicase, il ridicase si pe dermod:
Dermod: "Frate, ziceai ca ai slabit?"
Ken: "Mai taci! Nu vezi k am treaba?! in loc sa stai sa te holbezi poate ai incerca sa faci un teamplay!"
Dermod: --_--''
Ken: "Wha?! Unde e? sa nu imi spui ca iar s'a dus dupa batranu ala cu incheieturi rancede!"
Valsh zambi in sinea ei... Fix in acel moment in care ken terminase fraza se arcui cu fundul in spate, drept dovada ca primise o lovitura in burta. apoi capul ii zbura in sus, cazand iar pe spate.
Ken: "Ce naiba... nu ii pot simti miscarile!"
Din spate se auzi o incantatie [valsh casts Negative Energy Blow].
Ken: "Credeai ca vrajile de atac functioneaza impotriva mea?! DIVINER!" ken se relaxase, asteptand sa vina vraja spre el. Impactul se produse. sfera fuse acoperita intr'o energie neagra, micsorand dimensiunea sferei Diviner-ului pana cand ken scoase un urlet de agonie cazand la pamant a 3a oara.
Valsh, disipand magia care o invaluise: "NU te poti pune impotriva mea. nici nu vreau sa ranesc, ca nu am venit aici cu scopul de a'i omori pe cei care vor sa il omoare pe fiul meu ce s'a rasculat impotriva ordinelor mele! si acela nu e xanek, deoarece eu l'am lasat sa plece fara sa il opresc! nekron a evadat din imperiul meu, prea insetat de putere!!!"
Yazoo
Redeemer
Missing-nin
Wanted ~ Dead or Alive
«
Reply #229 on:
October 13, 2007, 11:33:08 PM »
Era liniste, nimeni nu indraznea sa zica ceva sau sa miste. Insa deodata...
Zexius: "Doamna Valsharess! nu credeam ca va veti implica in asta." Drow-ul introarse capul nepasatoare, recunoscand vocea.
Valsh: "tu ce cauti aici?" spuse ea batjocoritor. "inca nu ai murit prin vreoun razboi stupid?"
Zexius: "stiu ca niciodata nu m-ati placut, mai ales din cauza faptului ca Xan imi era prieten."
Valsh: "exact vierme; de aia a devenit asa slab...de cand i-ati bagat prostiile astea despre prietenie in cap ..."
Angel: "NU!" striga ea din spate. Valsh o privi amenitator!
Valsh: "tu vorbesti?...tu...draga mea Angelus, ai ce-a mai mare vina in toata povestea asta. sa nu crezi ca voi uita de tine." zambi aceasta. "stiam ca armatele tale de dragoni nu te vor proteja la infinit!"
Angel: "inceteaza. nu sti nimic!"
Valsh: "poftim?!?"
Angel: "nu...nu sti nimic despre Xan! el nu e ca tine, desi are multa putere, are totusi o inima buna si..."
Valsh: "prosti!" o intrerupse brusc drow-ul. "destinul lui Xanek a fost sa fie cel mai bun general al demonworld-ului, iar apoi sa ia tronul si sa ne duca rasa intr-o noua era intunecata si infloritoare. razboiul vostru l-a schimbat. tu l-ai schimbat!" indrepta ea degetul amenintator spre ea. Angel lasa capul in jos. "ce regina mai esti daca numai sa plangi sti..?"
Angel: "ignoranta este o binecuntare nu Valsharess?" spuse dintr-odata pe un ton rece.
Valsh: "ce-ai zis nenorocit-o???" zbiera aceasta infuriata.
Angel: "nimeni nu l-a schimbat pe Xan! pentru tine a fost doar o masina de ucis...un mod de a avansa in rang prin munca altora...ai fost oarba sa vezi adevarul despre el! sau ai fost prea ingamfata si prea proasta sa-l accepti..." insa fu intrerupta cand Valsh aparu langa ea plesnindu-i o palma ce-o trimise la pamant. Angel se ridica incet. Parea ca abia se mai tine pe picioare.
Valsh: "fetito, nu am vrut sa fac asta, insa mi-ai fortat mana..." zise in timp ce isi morfa biciul, incepand sa-l invarte. Incorda mana si il lansa spre ea.
Ken: "ai grija...!" zbiera semi-demonul. Insa, inainte ca biciul sa o atinga, o bariera de foc se forma in jurul ei! Intensitatea flacarilor era atat de mare incat atacul fu oprit.
Valsh: "ce?" spuse parand mirata. Bariera cobori, iar Angel o privea cu ochii ei rosii [note: ochii ei nu sunt normal rosii ci albastri].
Angel *cu o voce groasa rasunand terifiant* [note: voce de dragon]: "acum...arzi!" ochii ei sclipira. Ridica mana spre Valsh lansand o uriasa bila de foc. Valsh se uita neimpresionata la atacul ce venea spre ea. Bila lovi locul explodand violent innegrind pamantul. Valsh aparu ceva mai departe nevatamata.
Valsh: "doar nu credeai ca un atac asa penibil va fi un pericol pentru mine, nu?"
Angel: "nu..." zambi ea. "era doar incalzirea! Skies of Fire, hear my call....METEOR!" Valsh observa mirata ca sub ea aparura umbre multiple. Se uita repede in sus; zeci de bile de foc cadeau aspura ei cu o viteza incredibila. [note: acestia se alfa intr-o incapere inalta, deci bilele se formau cam la nivelul tavanului. distanta fiind destul de mica pana la podea.]
Ken: "adapostirea!" striga acesta. Dermod o lua pe Kara in brate si fugi. Zexius la fel. Valsh era impietrita. Bilele erau prea multe, prea rapide... sari din locul unde 3 bile explodara, aterizand mai departe; nu statu nici o secunda si sari din nou, alte 4 bile explodara instant. Se roti in aer evitand alte cateva atacuri, insa o bila totusi o atinse, explodandu-i pe spate. Ea cazu in genunchi la pamant fumegand...insa sari repede in picioare din calea altora. Bilele de foc cadeau cu neincetare. Nu trecu mult si fu lovita din nou...apoi din nou. Cazu intinsa pe pamant insa atacul nu se sfarsi. Cateva zeci de bile continuara sa cada in acel loc. Dupa ceva vreme acestea incetara. Podeaua distrusa ardea puternic formand un fum negru gros si innecacios. Angel privea locul; lasa mana in jos expirand usurata. In acel moment Valsh aparu in fata ei si-o lovi cu pumnul in burta. Aceasta cazu la pamant tusind.
Valsh: "bun atac fetito! chiar nu ma asteptam la asa ceva de la tine. sunt inpresionata...insa..." isi morfa din nou biciul, transformandu-l in sabie "pana aici ti-a f..." Aceasta se opri cand pe umar ii fu asezata coasa, cu lama spre gat.
~
The Great Age of Pirates
~
sungoddess
just me..nobody special..it's you're business if you notice me or not..
Fanclub Kakashi
Hunter-nin (A-rank mission)
Chakra: 277
''even a devil may cry if he loses a loved one''
«
Reply #230 on:
October 14, 2007, 04:42:58 PM »
-Ti-am zis si te-am avertizat,spuse pe un ton glacial Xanek,atinge-te de ea si nu mai ai scapare oriunde ai fugi.
Cand Xan vorbeste despre Angel,amenintarile lui devin de cel mai mare perico.Valsharess stia asta,mai ales ca stia de ce este capabil fiul ei.Kara se ridica repede,doar o lovitura nu avea s-o puna la pamant mult timp,simtise energia ei,insa nu avu timp s-o evite.Fara alte adugiri...Fire..infinite protection!!!!! ..o bariera o inconjura pe Valsharess repede.
-Credeam ca v-ati invatat ca o bariera amarata din foc si o coasa ,nu o sa ma opreasca!? zise ea batjocoritor.Kara zambi.
-Poti sa-ti creezi portalul si sa fugi daca vrei,insa rezultatul va fi acelasi!Valsharess incerca sa para neimpresionata.
-Adica?
-Adica...ce ai tu in jurul tau este un ceas cu bomba si o protectie .Incearca sa te teleportezi dar scutul va fi la fel de rapid ca tine,si va exploda pe partea cealalta daca il atingi.Si chiar daca reusesti sa te teleportezi scutul va bloca intrarea ta in locul asta de pe partea cealalta....singura ta sansa este sa intri prin el..dar cu riscul sa fii pulverizata.
-Wow...Kay poate sa faca asta? se freca ken in cap mirat.Ce i-a luat atata?
''Nu stiu cum..insa..puterea parca revine incet incet..daca ar sti ca merg la cacealma as fi moarta.Inca n-am destula fortza sa pun o astfel de bariera.''
gandi Kara incercand sa pastreze aparentza de incredere in sine si un zambet victorios.
Valsharess parea sa cugete.
Peste cateva clipe zambi cu jumate de gura.Toti pareau surprinsi.
-Imi place cum joci elfo....insa...,ridica un deget si il indrepta spre bariera.Kara incerca sa ramana calma.
-E viata ta,zise ea ranjind.
Valsharess atinse bariera si instantaneu deschise portalul.Ceilalti impietrira.Al doilea portal se deschise exact unde era Kara.Elfa ingheta.
-E si viata ta!zise Valsahress ranjind .Elibereaza bariera,sau...daca tot ce spui e real..locul unde ma voi teleporta va exploda de asemenea,adica...si tu vei exploda cu mine.Pe Kara o apucasera transpiratziile.Hai sa vedem..zis ea si instantaneu se teleporta langa ea.Nimic nu se intampla..bariera era inca acolo unde fusese cu cateva clipe inainte Valsharess.
-Exact cum banuiam!murmura ea.Kara se indeparta repede.Pierduse.Valsharess vazuse prin trucul ei.
-Mi-a placut jocul asta elfo!Insa...nu ai atata putere sa faci aceasta bariera,mai ales acum...Recunosc..o clipa..m-am ingrijorat...era o posibilitate la fel de buna,sa fie real ce spui..insa..era putin probabil.Se pare ca am banuit bine,concluziona ea si disparu printr-un portal.
Acum aparuse cu totul in afara turnului si il privi din departare.
''Nu cred totusi ca le pot face fatza,mai ales unitzi..insa...idiotul ala de Ajaar ar fi trebuit sa scape de fata aia.Noroc ca stiam ca era slabita,altfel..nu puteam sa ma bazez ca ceea ce spunea nu era real.Interesant.''
Kara cazu in genunchi.Toti se apropiara de ea.Ken o luade umar.
-Wow..un joc...super tare fato!Nici ca am...insa Kara ii dadu mana la o parte.Parul ii acoperea fatza .
-Am pierdut!daca..Daca chiar vroia...ma putea omori atunci.
-Erai slabita prostutzo!Insa..nu stiam ca poti face o astfel de vraja!continua ken mirat.
-Nu pot!ridica ea tonul suparata.Am lucrat la aceasta vraja de ceva timp,insa,nu am reusit-o s-o controlez.Daca nici cu Phoenixul n-o pot controla..atunci..Dermod ii puse mana pe umar.
-Phoenixul are puteri nelimitate...o sa vina un moment in care si puterea ta va creste.Continua sa exersezi vraja,sigur o sa izbutesti,ii zise el sincer.
-Exact asta vroiam sa spun si io,zise ken fulgerandu-l cu privirea pe vegetarian.Nu numai ca nu mananca carne...da probabil ia si mancarea altora din fatza lor.
andemon
A N B U
Nici prea personal...
«
Reply #231 on:
October 15, 2007, 10:00:52 AM »
ken o ridica pe kara in picioare si se scutura de praf...era vizibil iritat...nu de propria slabiciune ci de continua prezenta a demonitei.
el se uita spre fata..."kay...esti bine? ti-au revenit puterile?"
ken intrebase asta fara sa zambeasca si pe un ton grav. elfa se simti nevoita sa raspunda prompt : "oarecum...dar inca nu..."
"am inteles...xan! angel e in regula?"
demonul il privi oarecum mirat..."nu as lasa pe nimeni sa ii faca rau. nu uita asta...piti.."
ken ii intoarse spatele. "vad k tu nu ai nimic....bun...putem continua."
xan se apropie si il apuca de umar. "de cand dai tu ordine?!"
ken se intoarse spre el si il privi cu ochii sau aurii, lucind intens. "nimanui...."
kara se apropie si ea de el..."spune mai repede ce ai patit, k sa putem continua..."
ken lasa privirea in jos...pt o clipa, o urma de zambet ii aparu pe fata..."mi-am dat seama de ceva...de ce vreau eu cu adevarat, si de ce vrea si draga de hoasca kre ne tot ataca."
"si de aia te comporti asa ciudat?" intreba elfa iritata pregatindu-se sa ii dea inca o palma din lungul sir ce il primise pana acum....insa ken o privi in ochi. si atunci kara isi dadu seama. ken nu era nici suparat nici trist...era nerabdator. nerabdator sa se mai lupte o data cu Valsharess.
ken trase aer in piept adanc si zise: "stiu k cer prea mult din partea voastra...dar as vrea sa mai lupt o data cu ea singur...."
toti fura uimiti...xanek fu primul kre grai:"confunzi curajul cu prostia si abilitatea cu dorinta...nu ai cum sa o invingi!"
kara intervenii si ea: "nici macar nu o poti vedea! cum crezi k ii poti face fata?"
"nu stiu...dar stiu k asta vreau. ea spune k il urmareste pe nekron...nu pe noi...si totusi ne-a ucis doi prieteni. mai mult decat atat, a vrut sa te omoare si pe tine, kay!"
"si crezi k ego-ul tau de a-i proteja pe altii te va apara? o putem bate doar impreuna...in plus, nici nu ai un plan pt a te lupta cu ea!"
ken privi in sus...pierdut in ganduri si zise..."nu...nu am. dar stiu k nu ma voi lasa invins asa...i-am vazut deja puterile. punctul ei forte...nu e atacul frontal. xcum...sansele sunt mici sa am ocazia sa ma lupt cu ea...probabil k va fugi knd va vedea k pierde...dar asta e doar ce vreau eu acum...nu spun k o pot bate...spun doar k vreau sa lupt."
ken se intoarse spre ceilalti..."dar nu voi lasa asta sa ne stea in cale. de acum am garda la maxim. nu va putea sa isi mai foloseasca trucurile pe mine. va trebui sa lupte corp la corp!"
Kyo
A N B U
Gamehamster
«
Reply #232 on:
October 15, 2007, 03:08:07 PM »
de nicaieri se auzi vocea drow-ului: "ma plictisiti cu totii... daca nu pot continua ce am inceput cu fiul meu, voi cauta alta ocazie pt a o face... si de data asta cine intervine va muri! mhmhmhmhm... vedeti ce faceti cu fiul meu tradator, nekron..."
valsharess se indeparta, tocurile cizmelor ei facand zgomot de pasi, lasand intentionat sa se intample acest lucru.
Ken: "NU VEI MAI SCAPA INCA ODATA!" si stiind exact unde se afla, se napusti asupra drow-ului. aceasta se ferise cu un pas la stanga, apoi dandu'i un pumn in crestet il lasa inconstient. apoi se retrase din peisaj...
sungoddess
Fanclub Kakashi
«
Reply #233 on:
October 15, 2007, 04:13:32 PM »
Cand ken isi reveni toti erau in jurul lui .Desi Kara era probabil cea mai ingrijorata,de asemenea fu si cea mai dura dintre toti.
-Sper ca ti-a intrat in cap ca aceasta lupta nu se poate duce de unul singur,oricare ar fi motivul,zise ea privindu-l de sus.Ochii ei pareau mai fulgeratori ca oricand.Pentru prima data baiatul ramase trasnit si se ridica repede.
-Stii ca nu ma poti opri daca imi intra ceva in cap,zise el mai in gluma.Kara nu paru sa guste .
-Nu Ken,eu te pot opri..insa tu nu te poti opri!zise ea tare si raspicat.
-Cum adica? incepu el sa se aprinda.
Adica.....,zise ea facand o pauza,m-am saturat sa tot pleci si sa ne lasi..doar fiindca ai un simt al onoarei mai mare!striga ea mai mult trista decat nervoasa.Ken incepu sa gesticuleze din degete:
-Uuu..Kara's gettin emo!zise el nemaistiind ce alta replica sa-i dea fetei.Stia in sufletul lui ca are dreptate.dar ,deh..era un defect care il avea in sange de la taica-su....dorintza de a pleca mereu singur pe campul de lupta...de a nu ii implica pe altii si de a-i proteja pe cei la care tine indepartandu-i de el.
O palma veni pe obrazul stang..dar de data asta..fu asa puternica ca il izbi de peretele turnului.
-Gata!Pana aici! izbi ea cu piciorul in pamant.Daca asa zici de cineva care...care...nu conteaza...du-te si mori..daca asta vrei....zise ea mai trista si o lua la pas mai repede spre nivelul superior.
andemon
A N B U
Nici prea personal...
«
Reply #234 on:
October 15, 2007, 04:35:20 PM »
ken isi coji capul din gaura pe care o facuse in perete...nu isi freca obrazul, nu is duse pana la cap. statea acolo, privind-o uimit. pana si lucirea aurie ii disparuse din ochi. el incepu sa paseasca usor spre kara. privirea sa, desi oarecum lipsita de vlaga, o tintuia pe elfa. ea la randul ei statea nemiscata, hotarata sa ii infrunte privirea. cei doi ajunsera fata in fata. xan si restul grupului erau tacuti. numai dermod intervenii: "nu credeti k...?"
kara si ken, fara sa il priveasca, rastira: "NU ACUM!" elful tacu malc, incercand sa se calmeze...
kara era chitita sa nu zica nimic pana ce ken nu isi cere scuze...nici un cuvant! ken era inca buimacit...dupa rusinea infrangerii, si umilirea demonitei, acum avea de a face cu o situatie nemaintalnita de el. el trase aer in piept, o privi pe fata in ochi. acum, desi privirea nu ii mai lucea de nerabdare, acea senzatie fusese inlocuita cu sinceritate. ken deshise gura...sovai...si apoi grai cu jumatate de glas: "pt cineva crescut k mine....onoarea, lupta si puterea ar trebui sa fie totul...au fost totul. am invatat pe propria piele k atunci knd esti slab, cei din jurul tau sufera. tot timpul am incercat sa ii apar pe cei apropiati, negandindu-ma la siguranta mea. dar se pare k aparandu-i de ceea ce le putea face rau din exterior, le raneam inima si nu le consideram sentimentele...asta am facut si acum...cu tine, kay. cu tine, pe kre te cunosc dinainte k lumea sa ajunga asa. desi mi-a fost mereu greu sa te vad k pe un partener, cel putin speram k putem fi prieteni...dar eu m-am comportat acum k un strain."
kara nu clintea..si nici nu isi schimba privirea de la el. ken continua: "cu toate astea, tu nu m-ai tratat k pe un strain niciodata...kiar si lovitura de adineaori a fost felul tau de a-mi spune k putem fi si prieteni si parteneri....camarazi. mi-am dat seama k moartea in sine nu e trista...doar am trecut prin asta...insa e trist knd cei pe kre ii lasi in urma sufera. de aceea nu vreau sa mai vad pe nimeni murind. si de aceea, nu te voi mai lasa sa fii abatuta din cauza mea. desi as vrea sa spun k imi pare rau, nu ar avea rost dak as continua k si pana acum....sa tin cont, in mod egoist doar de dorinta mea de a lupta...si de a castiga. important acum nu e sa castigam...ci sa nu pierdem...sa nu pierdem lupta cu nekron...sa nu pierdem calea spre salvare...si pt mine, cel mai important acum e sa nu va pierd pe voi...sa nu te pierd pe tine, kay. vom merge impreuna...pe drumul victoriei, dar si al infrangerii....pe cel al fericirii, dar si pe cel al durerii....impreuna...."
ken dadu se plece, insa elfa ii puse mana pe umar....
«
Last Edit: October 16, 2007, 08:33:27 PM by Kyo
»
sungoddess
Fanclub Kakashi
«
Reply #235 on:
October 15, 2007, 08:24:29 PM »
-Mersi,apreciez sinceritatea,zise elfa chinuindu-se sa-si lumineze fata.Dermod privi stramb.Xan intoarse capul plictisit si-i dadu o palma zdravana pe spinare.Angel chicoti.
-Tare as vrea sa stiu ce e asa amuzant,sopti Xanek spre fata.
-Pai..presupun ca micul conflict s-a rezolvat,zise Angel urmand-o indeaproape pe Kara.
-''Micul''?repeta Xanek uimit.Era cat pe ce sa se transforme in macel,n-am vazut asa ceva nici pe campul de lupta .
-Te doare?auzi Ken o voce in spate.Dermod isi calcula pasul cu cel al semi-demonului.
-Glumesti?intreba ken uimit.Uita-te la fatza mea...elfa asta o sa-mi faca contuzie intr-o zi...si acum sunt spirit..si tot doare de mor.
-Ma intreb ce doare mai tare,mutra ta pocita,sau sufletul ei,si grabi pasul.
-Pocita??sari Ken nervos.Macar io mananc sanatos!!
-Mananci carne in dracie...cum poate fi sanatos?intreba Dermod calm.
-Gata voi doi!striga Xan din fatza...fac ciuperca in ureche daca mai continuati.
Kara ajunse in fata unor usi mari din stejar .
-Ei bine?intreba Xanek asteptand verdictul fetei.
-Avem iluzii inauntru,zise ea scurt.Nu pot fi sigura pana nu sunt fata in fata cu problema.
Xan si Dermod impinsera usile care scartaira puternic.Dinauntru veni un aer rece si umed care ii facu Karei pielea de gaina.Era intuneric total.
-E un fel de labirint,3 intrari...grupe de cate 2,zise Kara serioasa.
-3?Nu vad nimic,zise Zexius mijind ochii .
-Si nici n-ai sa vezi..totul e intuneric,zise Kara.
-Nu avem de ales..trebuie sa trecem mai departe,si usa asta este singura de la capatul holului,oricum mor de curiozitate sa vad ce e in turnul asta,zise Xan entuziasmat.Angel!?zise el si ridica bratzul ca o invitatzie.Fata il stranse puternic si intrara.
-Grozav..porumbeii intra primii,glumi ken.Ce zici Kay...intram?
Kara se duse si il lua pe Dermod de brat.
-Prefer sa merg cu el,zise ea rece.Dermod se uita confuz,la fel si ken.
-Ha??Ce?apoi se intoarse si realiza ca Zexius era singurul ramas.Poftim??Eu raman cu uriasul??intreba el revoltat.Zexius zambi si il lua de gat.
-Nu te teme...o sa te protejez.
''Freaky dude'' gandi Ken.Deja il apucau transpiratiile.
«
Last Edit: October 16, 2007, 08:35:33 PM by Kyo
»
Yazoo
Redeemer
Missing-nin
Wanted ~ Dead or Alive
«
Reply #236 on:
October 15, 2007, 11:13:17 PM »
Coridorul era intunecat, insa:
Xanek: "Angel, putina lumina te rog!"
Angel: "Imediat!" zise ea ridicand o mana. Rosti repede o incantie, creand o mica insa puternica flacara. Cu calea acum luminata cei doi isi continuara drumul.
Xanek: "sti...am uitat sa-ti spun, insa te-ai descurcat de minune impotriva ei." spuse Xan, insa aceasta intoarse capul.
Angel: "nu cred ca a fost o decizie prea inteleapta. pur si simplu am avut noroc ca am luat-o prin surprindere, altfel..." se stranse aceasta si mai tare de el.
Xanek: "altfel nimic...stiu ca daca nu interveneam ai fi omorat-o cu bariera ta de flacari fix in momentul in care se pregatea sa atace!" zambi demonul.
Angel: "atunci de ce....?" Demonul ridica insa capul.
Xanek: "hahaha...si eu as vrea sa stiu asta." incepu el sa rada. "cand o vad, singurul lucru care imi vine in minte este s-o omor; sa curat lumea de aceasta plaga...insa...chiar asta imi doresc?"
Angel: "calatoria asta te-a schimbat mult Xan...sunt sigura ca iti vei gasi toate raspunsurile la final!" zambi ea cald tragandu-l de brat.
Coridorul parea sa se termine, in fata lor, calea de iesire era puternic luminata! ...
~
The Great Age of Pirates
~
andemon
A N B U
Nici prea personal...
«
Reply #237 on:
October 16, 2007, 07:46:38 AM »
ken si zexius urmau indearoape...baiatul incercand sa se elibereze din stransoare, si zexius tinand tot mai strans.
"ho! pauza!" ken se dadu in laturi, frecandu-si grumazul..."nu vi se pare k am mers cam mult fara sa se intample nimic?"
kara ii intoarse o privire ascutita. "ce parte din vedere divina nu pricepi?! dak e ceva....voi vedea eu."
"la fel cum ai vazut-o si pe batrana inainte sa ma plesneasca..." murmura baiatul.
kara nu il baga in seama. xanek era si el iritat de lipsa de actiune. pasea repede, dar cu grija, desi nu vedea nici un motiv sa fie precaut. la scurt timp insa, kara il batu pe umar pe xanek...ii arata din gesturi un punct din spatele celor doi, ken si zexius. xanek ridica mana stanga, disparu in aer, aparu in spatele lor, si la pamant cazu cadavrul unei creaturi osoase, mici si hidoase.
toti sarira k arsi...."de cat timp i-ai vazut?" intreba demonul pe elfa..."de curand..sunt multi, iar holul e ingust. de fapt...." zisea ea privind in jur "ne-au inconjurat...."
zexius, ken, xanek, kara si dermod se pusera spate in spate. toti incordati si gata de lupta. "elfo, avem nevoie de tine sa faci trucul cu flacarile...macar pe unii sa ii vedem." kara se grabi sa rosteasca vraja, si un inel de foc ii inconjura, tocmai in momentul in kre bestiile atacau. o data ce luasera foc, deveneau vizibile. xanek zambi si se avanta, taind in stanga si in dreapta fara cel mam mic efort. kara ii lua pe rand, strapungandu-i cu pumnalele sale. zexius si ken stateau inca spate in spate, lovind fiecare silueta inflacarata kre venea spre ei. avantajul suprizei si cel numeric al creaturilor fusese facut inutil.
la un moment dat, kara fu atacata din trei directii. ea se roti gratios si respinse atacul. insa un al 4-lea monstru o ataca de sus. ken vazu si se grabi sa o ajute, insa bestia fu strapunsa iute de o sageata si pironita de perete. dermod tragea acum cu cate 4 sageti, fiecare lovindu-si tinta, in timp ce kara le tinea pe bestii departe de el. ken privi deznadajduit spre cei doi, regretand din nou greseala sa. "fii atent la lupta, copile!" zbiera zexius, aparandu-l pe ken de un atac din spate. baiatul isi reveni brusc. "toata lumea sa sara spre usa acum!" urla el. cei patru il ascultara si isi schimbara imediat pozitia. ken isis concentra energia in pumn si lovi cu putere podeaua, producand o imensa unda de soc. se auzi o crapatura, si podeaua se prabusi, luand cu ea majoritatea creaturilor. ken sarea de pe una pe alta, incercand sa ajunga la capat. dermod il ajuta, sagetand de la distanta orice inamic. ken se prinse cu mana de margine, gata sa cada, si tocmai atunci ultima creatura sagetata de dermod il zgarie pe spate in timp ce cadea moarta. "ah! ma miram sa scap asa usor..." zexius il trase pe baiat si il ajuta sa se ridice. "trebuie sa ai grija...." ken il privi zambind usor..."iti raman dator....ti..pu...le...." deodata ken simti o durere puternica in spate, insa nu putea scoate nici un cuvant. se lasa moale in mainile demonului si lesina. toti il priveau uimiti.
"el sa lesine?! asta e nou..." zise xanek oarecum amuzat. kara nu spunea nimic. dermod insa sesiza problema. "doamna angel, veniti va rog!" ea se apropie de baiat. "priviti-i rana." privi si isi dadu imediat seama. "e grav!" spuse ea ingrijorata. "a fost otravit!" adauga aratand spre rana de pe spatele lui ken, acum verde si colcaind de infectie.
sungoddess
Fanclub Kakashi
«
Reply #238 on:
October 16, 2007, 03:52:49 PM »
-Nu e bine,zise Angel privind rana care parea sa se extinda usor.Toti pareau ingrijorati.
-Credeam ca e spirit...cum de e ranit?intreba Xan serios.
-Este un spirit,dar este materializat,prin urmare,corpul sau poate fi distrus,in plus..aceasta otrava este...de alta natura...simt o unda de energie magica.Angel se schimba brusc la fata.Chipul ei delicat si plin de viata pali considerabil.
-Care e problema?intreba Kara mascandu-si grija.
-Nu...nu pot vindeca asa ceva.Nu ii cunosc natura.Focul meu nu vindeca decat rani fizice..insa..daca trupul lui este astral atunci...nu am destula fortza,zise ea lasand capul in jos.Kara simti un gol mare in stomac.
Dermod o privi cu coada ochiului pe elfa.Kara tresari instantaneu si arunca pumnalul in spate.O alta creatura cazuse inproscand sange alb pe jos.
-Mai sunt??zise mirat Zexius.
-Proasta sincronizare,zise xanek morfandu-si coasa.Cat mai rezista pustiul?intreba el pe Angel.
-Nu stiu!admise ea grabita.Dermod trase 3 sagetzi si nimeri pe cei mai apropiati demoni.O lua pe Kara de brat.
-Stii ce ai de facut!zise el privind-o in ochi cu o profunzime nemaivazuta.kara simti ca i se pune un nod in gat.
-Nu..nu pot!zise ea speriata.Stiu la ce te gandesti..insa...puterea vindecatoare a Phoenixului...nu am destula fortza..n-am incercat niciodata si..
-Nesiguranta nu aduce decat necazuri..mai ales cand adevarata putere izvoraste din suflet,nu din forta bruta.kara simtea ca acele vorbe ii distrugeau orice armura ridicata .Zambi elfului in semn de multumire si se indrepta spre Angel,omorand tot ce-i sarea in cale.
-Am nevoie de puterea ta!zise Kara sigura pe vorbele ei.Xan,Zexius....Dermod,va rog....luptati cu ei pana rezolvam aici ,zise ea si arunca flacari in incapere,lovind creaturile cAre se retrasera speriate pentru o clipa.
-Grabeste-te!zise Xanek si incepu sa loveasca cu putere.
-Ce facem?intreba Angel privind rana.
-Nu am destula putere ca sa vindec,de aceea am nevoie de puterea ta.Kara puse mainile usor pe rana lui Ken si Angel le puse chiar deasupra fetei.
-Impreuna,va avea efect dublu,explica ea.Angel incuviinta.
Lumina lui Angel sclipi,si caldura energiei ei parea sa-i patrunda Karei in suflet,nu numai in corp.Nu stia cum sa activeze puterea povestita de Dermod,puterea vindecarii,insa...nici nu trebuia.Cum auzise odata vorbele unei femei care o vindecase doar prin simpla caldura a casei ei si prin suportul moral,prin simpla tinere stransa a mainii in moment de suferintza:
''-Caldura sufletului incalzeste orice rana,si scoate orice parazit....atata timp cat rugaciunea este facuta din suflet.Un elf ca tine ar trebui sa stie ca vindecarea porneste din suflet,nu din medicamente sau leacuri vrajitoresti.''
Kara fusese egoista,nu fiindca il certase pe baiat,ci fiindca incerca sa se inchida in supararea ei.
Creaturi mici si prapadite au facut fapte mari prin uniunea si increderea lor.
''Daca pot sa-mi ofer din putere,pentru o cauza nobile..nu voi refuza''
gandi ea si isi directiona instinctual toata energia folosita pentru vindecarea ranilor in Ken.Cu ajutorul lui Angel care mentinea contactul si ii regenera usor fortzele Karei,rana incepu usor sa se inchida,ca si cum nu fusese niciodata acolo.
Dupa ce rana se inchise de tot,Kara isi tinu respiratzia si astepta confirmarea lui Angel.
-Nu...nu inteleg de ce nu se trezeste!zise fata panicata.Nu fusese de ajuns?Mai ar fi trebuit sa mentina contactul?Sau...
Kara se apleca putin ZZZzzzzz!!!!!!!!
-Nenorocitul!gandi ea si...Zbangg!!!!!!! una in cap!Ken incepu sa se roteasca si sa se smiorcaie tinandu-se cu mainile disperat de cap.
-Operatzie...contuzie!urla el...unde e vraciul...fac tumoare Kay!
Daca nu era fericita ca era bine,putem spune ca de data aceasta Ken chiar ar fi avut nevoie de un vraci.
-Tu dormi dus!Fac pariu ca nici macar nu erai otravit,ai lesinat doar ca sa tragi un pui de somn!zise ea iritata.Si eu imi rup creierul incercand sa te salvez!
Angel se sterse la frunte.
-Pfiu...Slava Cerului,zise ea fericita.
-Ce ziceti sa ne ajutati?striga Xan lovind cu coasa.Astia is mai multi ca furnicile.
-Felicitari domnisoara De-Gesel,striga Dermod,tocmai ai reusit sa folosesti ceea ce ti se parea imposibil...puterea vindecarii.
''Doar fiindca mi-am folosit si eu sufletul nu mintea.. iti multumesc!''
Poate ca puterea adevarata sta in suflet si determinare..nu in muschi sau tactici complicate.
-Um...curcanule!zise ea cam balbaita...regret,daca am fost..sti tu,se codi ea,prea...dura..sa zicem,da nu-mi retrag cuvintele..adik..nu asta zic..doar ca...mersi ,concluziona ea dupa ce se balbai o saptamana.Sa isi ceara scuze nu e deloc punctul ei forte....mai ales cadn stie ca si ea a gresit.
-Asta..inseamna ca posibilul macel s-a terminat?intreba Zexius scarpinandu-se in cap.
-Nu...doar ca am revenit la normal,zise Xan,si asta inseamna..ca macelul a fost amanat..pana cand iar o sa calce stramb unul din ei si iar se vor lua la cearta.Binenteles...Kara o sa fie de vina.
-Angel...cred ca Xan merita o scatoalca din cand in cand,zise Kara pufnind.
-Nu prea stiu,rosi fata.
-Lasa..te invat eu.Doar am experientza .
«
Last Edit: October 16, 2007, 04:11:43 PM by sungoddess
»
Yazoo
Redeemer
Missing-nin
Wanted ~ Dead or Alive
«
Reply #239 on:
October 16, 2007, 09:46:02 PM »
Ultimul monstru fu rapus, iar tipatul lui de durere se auzi puternic in toata incaperea.
Zexius: "acela a fost ultimul, nu credeam ca se mai termina vreodata." spuse demonul gafaind dizolvandu-si sulita. Toti cercetau atenti din priviri camera pentru a fi siguri.
Xanek: "Se pare ca Kron inca se joaca cu noi!" spuse acesta scuturandu-si sangele de pe coasa. "acesta nu a fost o incercare de a scapa de noi, creaturile acelea au fost prea slabe...incearca sa ne intarzie."
Kara: "sa ne intarzie, oare ce planuieste?" intreba elfa mirata.
Xanek: "hmm...cine stie, poate planul lui diabolic de cucerire a lumii...sau...poate pur si simplu inca isi mai linge ranile dupa ultima noastra intalnire; oricum, intentionez sa nu mai pierd vremea pe aici."
Ken: "si sa nu uitam si de prietena noastra care ne-ar putea sari in cap in orice clipa.." in momentul acela se facu liniste ca de mormant; toti se uitau atenti imprejur. Ken se uita un pic mirat la ei apoi izbucni in ras "hahahaha...ce fete ati facut...hahahaha..." <<ZBANG>> Ken facu cunostinta cu podeaua.
Kara: "eu te-am facut bine, eu te bag in spital daca te mai prostesti mult." flutura elfa pumnul spre semidemonul ce vedea stele verzi.
Dermod: "si in plus...mai e cineva...nu?" se uita acesta atent spre Kara. Aceasta isi dadu imediat seama despre cine vorbeste.
Kara: "Intr-adevar." incuviinta ea "magul acela nu pare genul care sa se de-a batut cu una cu doua; iar acum ca mi-au mai revenit din puteri, sigur va atenta la puterea Phoenix-ului incaodata."
Xanek: "hehe...devine din ce in ca mai bine. Asta da aventura...sa simti cum fierbe adrenalina in asteptarea urmatoare-i lupte; nu piticule?" se uita demonul spre Ken care statea in fund pe podea. Ken il privi, apoi intoarse capul spre Kara care inca flutura pumnul spre el. Lasa capul in jos introcandu-l tremurand si-i facu demonului semn ca se abtine de la comentarii. "pfff...atunci ce mai asteptam?! nu-l putem lasa pe Kron sa se plictiseasca..."
~
The Great Age of Pirates
~
Pages
1
...
14
15
16
17
AnimeFan
|
Jocuri
|
Role Play
| Topic:
Fantasy World - The Epic Story
« previous
next »
Jump to:
Please select a destination:
-----------------------------
AnimeFan Media
=> Media
===> Animefan Media
===> Reportati Linkurile Stricate
===> Cereri Media
=> Revista Animefan
Sectiunea Principala
=> Reguli
=> Anunturi
=> Introduceri
=> Discutii Generale
=> Feedback
=> Quiz
=> Voteaza
Anime/Manga
=> Discutii Generale Despre Animeuri
=> Discutii Generale Despre Manga
=> Serii Anime
===> Alte animeuri
===> . hack//
===> Bleach
===> Death Note
===> Devil May Cry
===> D.Gray-man
===> Dragon Ball
===> History's Strongest Disciple Kenichi
===> Inuyasha
===> Naruto
===> Rurouni Kenshin/Samurai X
===> Shakugan no Shana
===> Yuyu Hakusho
GFX
=> Ajutor GFX
=> Rendere
=> Semnaturi
=> Avataruri
=> AMV-uri
=> Wallpapere
=> Artwork & Fanfiction
=> Foto
Muzica/Filme
=> Muzica din Animeuri
=> Muzica - Generalitati
=> Filme
Jocuri
=> Competitiile AF
=> Jocuri
=> Jocuri pe Forum
=> Provocari
=> Role Play
Fan-Cluburi
=> Discutii generale despre FanCluburi
=> FanClubs
Cereri
=> Cereri
Ichisoarea AF
=> Shinobi Capturati
Print
Advanced search
Page created in 0.679 seconds with 15 queries.