Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News : Va rugam sa ne acordati cateva secunde si sa votati pentru situl animefan in animetop list 50. Va multumim ! October 11, 2007, 06:39:28 AM
AnimeFan | Anime/Manga | Serii Anime | Dragon Ball | Topic: Goku vs Vegeta
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages 1 2
Author
Topic: Goku vs Vegeta  (Read 75 times)
andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Special Jounin (S-rank mission)

Chakra: 527

Nici prea personal...

« Reply #15 on: August 17, 2007, 11:55:33 AM »

in varianta funimation, goku pare penibil.
dar eu am vazut varianta originala, fara schimbari de replici. iar eu il prefer pe goku, pt felul in kre combina puterea, nobletea si umorul.
desi si vegeta are un umor...mai sadic.

MajinSenpai
Ashi Senpai
New promoted Chuunin (C-rank mission)

Chakra: -49

« Reply #16 on: September 13, 2007, 04:31:11 AM »

stai frate ca si in original version kakarotto e combinatia perfecta de inocentza si cretinitate grasa :))ca power level goku e net superior...fie ca imi place sa recunosc, fie ca nu. dar daca nenea kakarotto nu era za main character,  e a un nimeni...era primul mort...era mai rau decat krillin ! dar nah...asta e. cu toate astea, el e doar un side character pt mine. vegeta are rolul principal in dbz , preluand oarecum rolul bulmei din db
 -  de pers catalizator - .se vede clar ca atentia lui toriyama a fluctuat de la kakarotto la gohan, acesta din urma fiind abandonat in favoarea printului saiyan.iar asta a plusat mult, seria ne mai fiind doar sange si fillere slabe. partea psihologica  e geniala, evolutia lui vegeta fiind una din cele mai bine conturate din universul anime.

One Trouth . . . One Hate

andemon
A N B U

Nici prea personal...

« Reply #17 on: September 15, 2007, 02:45:13 PM »

asa e....vegeta se schimba pe parcurs...dar ideea in dbz..anime optimist ce e...e k dak crezi in tine, dak iti aperi idealurile, si dak faci toate astea fara a face rau altora, vei avea numai de castigat...ceea ce e intruchipat de goku. si de aia el poate sa fie ranit, taiat, spintecat, zdrobit, ucis, inviat, pulverizat si tot asa...el ramane castigatorul seriei...

Dante
Genin (D-rank mission)

Chakra: 4

am schimbat....

« Reply #18 on: September 21, 2007, 07:14:59 PM »

sunt de acord ca goku ar castiga intr-o lupta cu vegeta...doar el e personaju principal....dar tot vegeta este mai tare ca goku...in felu de a fi...e serios mai mereu si pregatit de o lupta...fata de goku...cand vegeta incepe ceva si termina...nu ga goku care pleaca din mijlocul turnamentuluii sal antreneze pe uub sii lasa pe toti cu gura calscata....goku e clovnul seriilor....pot spune...

Sa fii Domn e o'ntamplare,sa fii Om e lucru mare!

andemon
A N B U

Nici prea personal...

« Reply #19 on: September 21, 2007, 07:24:10 PM »

hai lol. goku nici macar nu lupta serios. e normal k si el isi urmarea scopul de a cauta un succesor. si tot ii promite lui veggie k o sa caute o planeta sa dea si ei un meci de septica.

he0ky
Fanclub Dragon Ball
Hidden-nin

Chakra: 24

Jabberwock/oare acuma fac pe plac cu avataru?

« Reply #20 on: September 23, 2007, 10:48:12 AM »

mai andemon explicati cum de toata lumea tzine cu vegeta
ce ne face pe noi sa fim fani vegeta?

andemon
A N B U

Nici prea personal...

« Reply #21 on: September 24, 2007, 04:46:39 PM »

proabil k nu vreti sa cadeti in ispita de a tine q pers principal...asa eu tin q goku, dar pe langa el imi place mult gohan, kiar dak o lasa mai moale dupa ce goku revine.
mie vegeta nu imi place decat k stil de lupta si sarcasm.

Pages 1 2
AnimeFan | Anime/Manga | Serii Anime | Dragon Ball | Topic: Goku vs Vegeta « previous next »
Jump to:  

Director Web Romania - Utilis.ro - Voteaza-ne