Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News : AF va prezinta primul duel in premiera intre Kyo si Yuki. Va asteptam pe toti sa votati si sa incurajam aprecierea amv-urilor pe AnimeFan December 26, 2007, 03:28:23 AM
AnimeFan | Sectiunea Principala | Discutii Generale | Topic: Stii ca esti un fan anime freak daca....
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages 1 2 3
Author
Topic: Stii ca esti un fan anime freak daca....  (Read 371 times)
sungoddess
just me..nobody special..it's you're business if you notice me or not..
Fanclub Kakashi
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 279

''even a devil may cry if he loses a loved one''

« Reply #30 on: October 16, 2007, 11:11:46 PM »

Hehe..io faceam desene cu Sailor Moon..devenisem chiar buna..inca le am intr-un caiet...ma mai uit la ele si rad..eh...amintirile 

Noua:Te simti jignit personal daca cineva zice ceva de animeul care iti place si te iei la bataie..devii o fiara absoluta..cand u defapt n-ai lovi o musca....dmc haters...i'll kill you...better repent..or run..muhaha..

[/URL]

~Ayumi~
Shinobi (D-rank mission)

Chakra: 6

~No feelings~

« Reply #31 on: October 17, 2007, 08:51:47 AM »

Devii un anime freak:
-daca ai vazut tote seriile posibile si imposibile de animeuri si te vaiti ca sunt prea putine
-incepi sa scrii intr-un caiet numele profilor sperand ca acestia sa moara
-discuti doar pe tema ce ar fi daca ai avea nush ce puteri sau daca animeurile ar fi reale
-prietena ta cea mai buna are de gand sa te transforme in personaj manga(this is real...>.> )
-petreci 24 din 24 de ore la calcultor uitandu-te la animeuri si-ti doresti sa fie ziua mai lunga...

No more pain inside my heart,
All the feelings fell apart,
And there's only just a mark
Left inside by the dark.

Kyo
You Must Unite What Has Been Set Asunder
A N B U
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 141

Gamehamster

« Reply #32 on: October 17, 2007, 10:12:13 AM »

-petreci 24 din 24 de ore la calcultor uitandu-te la animeuri si-ti doresti sa fie ziua mai lunga...

care 24 de ore, ca ceasu arata 24 de ore, dar in realitate sunt 16 ore de timp vital pe pamant.
pt cei kre nu s'au prins... asta a fost un off-topic

Miku
Meow! X3
Shinobi (D-rank mission)

Chakra: 7

Mikurianism, `tis a bliss :3

« Reply #33 on: October 17, 2007, 07:29:25 PM »

perla noua :))

- incepi sa alergi shinobi~style, in speranta ca vei economisi timp, si chiar vei reusi sa ajungi la prima ora XD si bineinteles, faci spectacol nevoie mare prin Victoriei, cu ocazia asta :)) si aproape cazi in nas pe scari, in timp ce cobori la pasaj

*am i good, or what? X3*

It all changes when you make it purr >.O Meow!~

anarazell
Missing-nin

Chakra: 43

« Reply #34 on: October 17, 2007, 07:41:37 PM »

oficial sunt un anime freak....run... am vazut un tip care samana exact q naruto:"> si am intrat in lume q ochii dupa el...secret eram la unirea la 7.45 dimineata:">naruto:X:X

andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 506

Nici prea personal...

« Reply #35 on: October 18, 2007, 01:01:25 PM »

care 24 de ore, ca ceasu arata 24 de ore, dar in realitate sunt 16 ore de timp vital pe pamant.
pt cei kre nu s'au prins... asta a fost un off-topic

freaky...e poanta cu rotirea pamantului si scurtarea timpului...e discutie bune de betie...
stii k esti animefreak dak atunci knd te doare iti tot spui in gand: itaiiii!

kana_chan
Tensai nin (B-rank mission)

Chakra: 2

« Reply #36 on: October 27, 2007, 10:34:32 AM »

-daca te bati cu cinva de la un persoanaj gen " ba eu sunt kagome am mai multe calitati is seman mai mult cu ea!!"
-daca iti consumi cartush in prostie ca sa sctoi nu stiu cate poze la imprimanta cu perosnaje anime.
-daca te rogi de maikta si taikatu sa te duci in japoinia ca sa-ti cumperi chestii si accesorii cu inuyasha si alte tampenii cu anime
-daca stai cu fundu continuu in scaun si te uiti la animeuri continuu fara sa te mai ridici de acolo si paoi te intrebi de ce te doare spatele si vezi incetosat.
-daca incepi sa scoti pe gura interjectii pisicesti ca in anime
- daca incepi sa e porti ca un personaj sau sa vb numa despre el

mie mi sa intaplat sa fiu disperata sau mai bine zis obsedata dupa kagome. voiam sami fac camera in roz si sami asez mobilierul ca in camera ei chiar daca mie numi palcea rozul  si sa port fuste si mocasini pe timp de toamna-iarna  si ma uitam la a
  • la inuyasha de cate ori a dat seria si reluarile de la 12 noaptea sau cat era ceasu atunci  bine k mia trecut si nu cred k o sa mai trec prin asta  [/i]

akimoto
Shinobi (D-rank mission)

Chakra: 5

« Reply #37 on: November 02, 2007, 05:52:25 PM »

-incepi sa scrii peste tot numele personajelor care iti plac(pe pereti pe banci la scoala)
-te uiti in oglinda si te gandesti cum ai arata cu ochii imensi
-incepi sa le dai nume ale personajelor preferate la prietenii tai in agenda de telefon
-le spui tuturor porecla ta pe care ai luat-o dintr-un anime
-telefonul ti-e plin cu imagini din anime decat cu tine
-de fiecare data cand te pui pe computer intri intai la forume anime  ca sa vezi ce mai e nou
-daca stai in banca langa un geam te uiti pe fereastra si iti aduce aminte de un personaj din anime care statea in banca la scoala si se uita pe geam si se gandea
-cateodata iti vine sa multumesti persoanelor cu Arigato!sau sai saluti cu Ohayo!

cucos_andrei94
Shinobi (D-rank mission)

Chakra: 4

« Reply #38 on: November 02, 2007, 07:45:34 PM »

de cateva ori am fost un anime freak atunci cand am dat un test si am crezut ca eram la examenul chuniin si alta data am incercat sa fiu calm si linistit gandinduma ca eu mis hiei(yuyu hakusho)si no  da amu nu mai is un anime freak sau poate maio is

Pages 1 2 3
AnimeFan | Sectiunea Principala | Discutii Generale | Topic: Stii ca esti un fan anime freak daca.... « previous next »
Jump to:  

Director Web Romania - Utilis.ro - Voteaza-ne