Title: Family Tree Animefan Post by: Jiraya on June 24, 2007, 02:08:12 AM Exact, cei de pe forumul englez stiu despre ce e vorba (daca ii spuneti ceva Enei, va bat) cum nu am ceva mai bun de facut, am decis sa dau roade unor chestii mai ciudate
Beeehold! (http://i62.photobucket.com/albums/h117/Adytza/copac.jpg) Title: Re: Family Tree Animefan Post by: Brolly_AF on June 24, 2007, 02:33:51 AM Mi se par interesante combinatile, chiar daca is insurat cu nepoata mea !!!
Title: Re: Family Tree Animefan Post by: RagnaroK on June 24, 2007, 10:06:20 AM Ce le-ai nimerit :| sunt mai in varsta decat "parintii mei".
Tu casatorit cu sora mea? :shock: cred ca te omoram de mult. Ar fi putut iesi mai interesant,puteai sa mai fi facut si altele nu doar copii si parinti. Mie nu imi place. Title: Re: Family Tree Animefan Post by: Archangel on June 24, 2007, 10:09:11 AM chiar asha beat am fost inkt nu tzin minte propria nunta?
Title: Re: Family Tree Animefan Post by: gabitzu on June 24, 2007, 10:13:50 AM si sa nu mai zic ca Lady_D3vil te mai si inseala cu nush cine :-'
si mie mi se spunea pedofil..... Title: Re: Family Tree Animefan Post by: Archangel on June 24, 2007, 10:25:03 AM that's what you call a happy family ^^
Title: Re: Family Tree Animefan Post by: gabitzu on June 24, 2007, 10:29:20 AM si scoate-o pe Evil^Peach de la copii lui brolly ca asta ar insemna ca e socru-miu...
SI NU E! sa nu mai vb ca Jane mi-ar deveni bunica..si u casatorit cu ea no way pal!! Title: Re: Family Tree Animefan Post by: LaDy_D3viL on June 24, 2007, 10:39:49 AM Ce e asta? Cand am auzim am ramas.. Ce gabitzu? Ai un motiv anume prin care insel pe cineva? Eu nu insel pe nimeni...><... Oricum.. M`am distrat grozav.. Cum de ti`a venit ideea aceasta?
Title: Re: Family Tree Animefan Post by: Jiraya on June 24, 2007, 10:56:21 AM mi'a trecut sub forma unui mic obiect de metal care trecea cu 100km/h prin capul meu
Title: Re: Family Tree Animefan Post by: Nefertiti on June 24, 2007, 11:24:12 AM =))=))=))=))=))=))=))=)) Doamne ce m-am mai distrat ! Eu ? Casatorita ? =))=))=))=))=))
Title: Re: Family Tree Animefan Post by: Jiraya on June 24, 2007, 11:29:45 AM da ce vroiai? la parnaie?
Title: Re: Family Tree Animefan Post by: shinigami on June 24, 2007, 12:01:34 PM Tare ... cel putin am parinti noi ... si frati :shock: ... si pe Jane, cumnata mea :shock: =))
Title: Re: Family Tree Animefan Post by: Akate on June 24, 2007, 12:07:06 PM Wow...f interesant, eu is casatorita cu unchiul meu :shock: (asta nu se chema incest?)
Title: Re: Family Tree Animefan Post by: Falcon on June 24, 2007, 12:17:12 PM WTF :shock: "Sharra Naght e casatorita cu Dreamskeeper
Copii: Aquarius, Falcon si Akate" Stau sa ma gandesc se pare ca ai combinat membrii dupa varsta si activitate :-? Si oricum e naspa ](*,) eu vreau sa ma insor care se combina cu mine :tongue: Title: Re: Family Tree Animefan Post by: DreamsKeeper on June 24, 2007, 12:19:43 PM macar am copii inteligenti =)) dar cea mai mare problema e ca nu mi am vazut nevasta de o saptamana :?
Title: Re: Family Tree Animefan Post by: RagnaroK on June 24, 2007, 12:48:08 PM macar am copii inteligenti =)) dar cea mai mare problema e ca nu mi am vazut nevasta de o saptamana :? Lasa ca ti-am vazut-o eu :wink: :roll:,in fiecare zi a saptamanii :PTitle: Re: Family Tree Animefan Post by: purple_angel on June 24, 2007, 01:05:51 PM Kyo is my dad?maaan! and Sakura is my mom...wow ce combinatie! E bine ca Peaceful e fratele meu...ca exact asa suntem si in viata reala...ne purtam mai rau ca fratii =))
Eh...dar eu cand o sa fiu indeajuns de mare ca sa ma "casatoresc"? :( O da..si Jitaya sa fie casatorit cu Jane...aha dream on! =)) =)) Title: Re: Family Tree Animefan Post by: Jiraya on June 24, 2007, 01:19:59 PM ba... asta nu inseamna ca toti sunteti rude...
zic asa: adicrst nu are nici o legatura cu Archy inteles? bine, ca de acolo s'a intersectat copacu la mine si jane e partea a doua p_a... ea a vrut :) si cand o sa vad o copie a buletinului Title: Re: Family Tree Animefan Post by: DreamsKeeper on June 24, 2007, 01:56:01 PM Dar bunici unde sant ?? sau nu avem =))
Title: Re: Family Tree Animefan Post by: Akate on June 24, 2007, 02:16:56 PM De cand mi-a devenit Ragnarok ginere? :shock:
Title: Re: Family Tree Animefan Post by: shinigami on June 24, 2007, 02:23:53 PM Eu am 3 frati din care 2 sunt casatoriti: Jiraya cu Jane si Kyo cu Sakura. Inseamna ca eu si cu andemon suntem cei mai mici din familie :|
Title: Re: Family Tree Animefan Post by: DreamsKeeper on June 24, 2007, 02:51:11 PM De cand mi-a devenit Ragnarok ginere? :shock: E casatorie aranjata fara sa sti tu Jane e casatorita cu Jiraya Copii: Brolly_AF, euuu, Magikano, sakura si Dreamskeeper =)) Jane si cu Jiraya =)) are cei mai multi copii =)) nea scos pe banda rulanta =)) uni dintre noi sant cu defecte ca nu au fost proiectati cum trebuie Title: Re: Family Tree Animefan Post by: LaDy_D3viL on June 24, 2007, 02:59:33 PM Atata am ras... Ce familie mare suntem.. E totusi o idee buna.. Eu nu ma supar si nici nu avem un motiv pentru care sa facem acest lucru.. E foarte nostim... =))
Title: Re: Family Tree Animefan Post by: RagnaroK on June 24, 2007, 03:06:03 PM De cand mi-a devenit Ragnarok ginere? :shock: E casatorie aranjata fara sa sti tu Jane e casatorita cu Jiraya Copii: Brolly_AF, euuu, Magikano, sakura si Dreamskeeper =)) Jane si cu Jiraya =)) are cei mai multi copii =)) nea scos pe banda rulanta =)) uni dintre noi sant cu defecte ca nu au fost proiectati cum trebuie Title: Re: Family Tree Animefan Post by: DreamsKeeper on June 24, 2007, 03:09:18 PM lasa ma ca gasesc si alta , o fi prin spania stiu si eu
Title: Re: Family Tree Animefan Post by: Nefertiti on June 24, 2007, 03:17:56 PM Mai, Jiraya 1 Stii ce-ai facut tu aici ?
Uite : Varul verii, nepotul lelii, custru Bucur, nea' cumatru', ia-l nevasta, baga-l in casa ! =))=))=)) Title: Re: Family Tree Animefan Post by: RagnaroK on June 24, 2007, 03:22:55 PM lasa ma ca gasesc si alta , o fi prin spania stiu si eu Nu ai inteles aluzia,lasa :wink:Title: Re: Family Tree Animefan Post by: sasuke on June 24, 2007, 03:23:59 PM super eu p_a si eaceful sunt sfrati daravem si o mama dragutza ca sakura
Title: Re: Family Tree Animefan Post by: Nefertiti on June 24, 2007, 03:31:27 PM super eu p_a si eaceful sunt sfrati daravem si o mama dragutza ca sakura Dragul meu, fa repede o traducere, ca pe forumul acesta nu se vorbeste in sanscrisa, ci in romaneste ! Habar n-am ce intelegi tu din ce-ai tastat ! Title: Re: Family Tree Animefan Post by: sasuke on June 24, 2007, 03:35:04 PM ziceam ca eu peaceful si purple_angel sunt frate si sora si ca avem o ama foarte frumoasa care ii sakura
Title: Re: Family Tree Animefan Post by: DreamsKeeper on June 24, 2007, 03:36:31 PM =)) ce aveti o arma ?? =)) ce vreti sa va sinucideti =))
Title: Re: Family Tree Animefan Post by: andemon on June 24, 2007, 03:38:03 PM haha, i'm single....go me!
da eu sa fiu al lui adi q arashi...weird. eu sunt orfanu forumului. Title: Re: Family Tree Animefan Post by: Jiraya on June 24, 2007, 04:25:09 PM make it stickyyyyyyy :D
Title: Re: Family Tree Animefan Post by: gabitzu on June 24, 2007, 06:20:06 PM acum m-a facut fiu lu ragnarok..te-ai gandit mult cand ai scris??
si pe ariadna nici nu o cunosc ce draq sunt eu copilu din flori?? Title: Re: Family Tree Animefan Post by: Brolly_AF on June 24, 2007, 06:26:14 PM Family Tree ar trebui combinat cu povestea forumului, Jiraya !!!
Title: Re: Family Tree Animefan Post by: Jiraya on June 24, 2007, 08:26:23 PM ma, tu imi hackuiesti calculatoru sau ce? :)))
Title: Re: Family Tree Animefan Post by: Archangel on June 24, 2007, 08:27:42 PM ok stop spaming now
Title: Re: Family Tree Animefan Post by: Jiraya on June 24, 2007, 08:29:18 PM acum m-a facut fiu lu ragnarok..te-ai gandit mult cand ai scris?? si pe ariadna nici nu o cunosc ce draq sunt eu copilu din flori?? ba... esti nebun? pana acum nu erai sorry archyyy :D Title: Re: Family Tree Animefan Post by: purple_angel on June 24, 2007, 08:39:09 PM OK.Mie imi place familia mea.pe bune!love it!
Oare cum va fii urmatoare tura de "Family tree Animefan" ? ... Jiraya cand o sa mai faci?si de data asta sa il casatoresti si pe Andemon =)) Title: Re: Family Tree Animefan Post by: Akate on June 24, 2007, 09:38:50 PM Dar au m-ai aparut useri pe forum, cred ca ar putea sa il casatoreasca pe Andemon cu cineva mai nou...
Title: Re: Family Tree Animefan Post by: shinigami on June 24, 2007, 09:53:12 PM Pe mine ma poti casatorii Jiraya, cu jupy k o acceptat sa fie cu mine :P, si copilul o sa nil facem noi singuri, NO PROBLEM =))
Title: Re: Family Tree Animefan Post by: Aquarius on June 24, 2007, 10:17:22 PM no bun.gata v-ati distrat destul :D
jiraya fa-l k lumea daca il faci sa ne radem de niste perechi ciudate si care sa nu fie rude intre ele :| pana atunci mai calmati-va cu spamu, ok? Title: Re: Family Tree Animefan Post by: andemon on June 25, 2007, 07:52:10 AM Jiraya cand o sa mai faci?si de data asta sa il casatoresti si pe Andemon =)) Dar au m-ai aparut useri pe forum, cred ca ar putea sa il casatoreasca pe Andemon cu cineva mai nou... what am i, damaged goods? xcum, ideea e ok...pot sa fac si eu un family tree?...plictiseala+inspiratie=capodopera...se zice Title: Re: Family Tree Animefan Post by: sasuke on June 25, 2007, 08:51:50 AM nu cred ca are nimeni inimc impotriva dar eu nu pot sa vb in numele la toti
Title: Re: Family Tree Animefan Post by: Akate on June 25, 2007, 09:06:57 AM Andemo, chiar asa, crezi ca are cineva ceva impotriva?...sunt curioasa sa vad ce "capodopera" creezi...
Title: Re: Family Tree Animefan Post by: LaDy_D3viL on June 25, 2007, 09:09:03 AM Deci? Ce vreti sa faceti? Sincer acum, nu m`am mai distrat asa de mult timp... Ce mai face sotul meu? Saracutul, trebuie sa`si dea examenele... Ouf, ouf... Ii tin pumnii.... ;)) Andemon, poti face si tu un familly tree... Macar ne mai distram un pic...
Title: Re: Family Tree Animefan Post by: andemon on June 25, 2007, 09:18:10 AM let the fun begin...
Adi impreuna q Jane. their majesties... their hell spawn: jirayia, sasuke si sakura arch q lady devil. copii: purple angel, smasher, ragnarok. kyo q nefertiti....hate and marriage => gabitzu, sungoddess, lady devil si dreamskeeper BROLLY ZA BOY q evil peach....copii inca neidentificati. si eu....o cer in casatorie pe sungoddess...kyo, dai binecuvantare? Title: Re: Family Tree Animefan Post by: sasuke on June 25, 2007, 09:27:52 AM super ti-au iesit chiar te picepi
Title: Re: Family Tree Animefan Post by: andemon on June 25, 2007, 09:40:44 AM macar tu nu te-ai suparat...te-am pus q toti pe kre ii cheama k in naruto..
stai sa vada restu... Title: Re: Family Tree Animefan Post by: LaDy_D3viL on June 25, 2007, 09:42:05 AM Tata e Kyo? Ce tare.. Si mama Nefer.. si mai bine... Se pare ca tot aceeasi casatorie am, dar alti copii....Si dintre copii, numai pe 2 ii cunosc... ;)) =)) nu mai pot... Ti`au iesit si tie destul de bine...
Title: Re: Family Tree Animefan Post by: sasuke on June 25, 2007, 09:47:54 AM macar tu nu te-ai suparat...te-am pus q toti pe kre ii cheama k in naruto.. stai sa vada restu... sunt sigur ca nu se vor supara Title: Re: Family Tree Animefan Post by: LaDy_D3viL on June 25, 2007, 09:48:51 AM N`ar avea de ce sa se supere.. Ai avut intentii bune... Noi glumim aici.... Doar se stie.. =))
Title: Re: Family Tree Animefan Post by: DreamsKeeper on June 25, 2007, 09:50:06 AM sa e toti ne distratm daia postam oricum e tare ideia
Title: Re: Family Tree Animefan Post by: Jiraya on June 25, 2007, 09:59:39 AM am numele lui tata :)))
Title: Re: Family Tree Animefan Post by: DreamsKeeper on June 25, 2007, 10:08:34 AM nu stiu ce azis adicrst de ideea asta sau cum a reactionat
va dati seama ca sa sculat tata si tr sa si aduca aminte ce afacut ieri =)) Title: Re: Family Tree Animefan Post by: LaDy_D3viL on June 25, 2007, 10:53:53 AM =)) Cu siguranta a vazut ce facem noi aici. Iti dai seama cum va reactona? Tatic cu 3 copii... Sotia e frumoasa ..;)... Deci e o happy familly.... =))
Title: Re: Family Tree Animefan Post by: Jiraya on June 25, 2007, 11:21:48 AM bun, si sper ca nu va veni la mine cu texte de genu "Jiraya, i am your father! so go get me a beer"
Title: Re: Family Tree Animefan Post by: DreamsKeeper on June 25, 2007, 11:32:42 AM bun, si sper ca nu va veni la mine cu texte de genu "Jiraya, i am your father! so go get me a beer" eu ma asteptam sa zica ca in razboiul stelelor cu un glas gros sufocant ''"Jiraya, i am your father!''' si tu zici ''NUuuuuuuuuuuu!!!'' =)) Title: Re: Family Tree Animefan Post by: Jiraya on June 25, 2007, 11:39:21 AM pai mai bine asa... ne scuteste de curtea maritala pentru incalcarea drepturilor de autor
Title: Re: Family Tree Animefan Post by: RagnaroK on June 25, 2007, 01:58:20 PM Pot sa fiu si eu pe aici macar infiat? :roll:
Title: Re: Family Tree Animefan Post by: Kyo on June 25, 2007, 04:28:37 PM ahem :| . jiraya doar a facut threadul, mi s'ar parea o privare de la dreptul la libera exprimare, dak nu ar avea voie userii sa faca ceva de genul.
am o nevasta superba, niste copii ascultatori, si foarte destepti, si al naibii de frumosi :D . ce imi mai pot dori? pe alinutza am privit'o mereu ca pe un copil de'al meu, pe sasuke ar trebui sa il mai educ putin :lol: . shinigami e foarte prietenos, si se pare ca e si foarte ocupat, din moment ce nu prea il vad p'acas :) Title: Re: Family Tree Animefan Post by: Kyo on June 25, 2007, 04:43:38 PM uite prima lectie de buna purtare va fi sa FII ATENT LA TASTATURA AIA CAND POSTEZI, ca sa mor de nu te duc la orfelinat :lol:
Title: Re: Family Tree Animefan Post by: Jiraya on June 25, 2007, 08:52:55 PM daca il faci mai ordonat, imi dai un pm cu el si il pun pe prima pagina
Title: Re: Family Tree Animefan Post by: DreamsKeeper on June 25, 2007, 09:29:07 PM Stai putin Kyo :shock: aveam sotie si copii si acum mai facut minor nu mi convine =))
Title: Re: Family Tree Animefan Post by: Kyo on June 25, 2007, 09:31:26 PM trebuie sa dovedesti ca esti capabil de a intretine o sotie :D . sa incepem prin multi ryo si o chakcra mai pozitiva :D
Title: Re: Family Tree Animefan Post by: Aquarius on June 25, 2007, 09:36:34 PM deci partenera mea din ANBU s-a lasat prada farmecelor mele si a accceptat sa ne continuam viata noastra de vanatori de outlaws impreuna.mishto. :D
Title: Re: Family Tree Animefan Post by: sasuke on June 25, 2007, 09:41:11 PM fac un pas in fata si o cer de casato rie pe lady devil ei accpeti daca tot facem parte din famili diferite pe f asa ca ce zici accepti? Title: Re: Family Tree Animefan Post by: Nashimo on June 25, 2007, 09:42:33 PM "Sot Sotie: Adicrst cu Peach
Copii: Nashimo, sungoddess" "Sot Sotie: Aquarius Jane Copii: Nashimo" cum se face ca am...patru parinti? :shock:.. btw,ma intretin mai bn.. =)) Title: Re: Family Tree Animefan Post by: LaDy_D3viL on June 25, 2007, 09:48:48 PM Cam asa Nashimo... =)) cu patru parinti, numai sa nu se certe intre ei... Deci pana la urma, a devenit taticul meu... Ce viata.. =)) Daca se mai apuca cineva sa scrie si o poveste, sunteti cei mai tari... =)) Dar sa fie o lista pe care sao respactam sa spunem asa.. :))
Title: Re: Family Tree Animefan Post by: DreamsKeeper on June 25, 2007, 09:50:17 PM poate ai un frate geaman si sa despartit Adicrist cu Jane si uite ca.....
Title: Re: Family Tree Animefan Post by: Kyo on June 25, 2007, 09:58:25 PM da, din exces de zel, am comis'o si eu, xcat de mult am incercat sa evit >.< . my bads....
Title: Re: Family Tree Animefan Post by: Jiraya on June 25, 2007, 10:01:55 PM ok, va fii un singur family tree, inteles?
nu ma intelegeti gresit, da sunt deja prea multi copaci si nu prea am chef sa aud texte de genu "aaa... pai ala din copacu tz vreau sa o cer pe X in casatorie si sa avem 7000 de copii" Title: Re: Family Tree Animefan Post by: Brolly_AF on June 25, 2007, 11:25:02 PM Primul family tree mi se pare cel mai reusit !!!
Title: Re: Family Tree Animefan Post by: Kyo on June 25, 2007, 11:32:49 PM si singurul de altfel :)
Title: Re: Family Tree Animefan Post by: Hiryuu_Hina on June 26, 2007, 06:43:56 AM lol , ca caterinca aici! Va distrati nu gluma . Pacat ca nu va cunosc in viata reala , ca sigur m-ati fi bagat in copacul familei .
Tot am pomenit de asta , ma intreb cu cine ma voi marita .Nu ma grabesc , vreau sa ma bucur de singuratate Title: Re: Family Tree Animefan Post by: LaDy_D3viL on June 26, 2007, 08:48:19 AM Cum spuneti voi.. Si faceti si o poveste acum? =)) Nu stiu ce am cu aceasta, dar am vazut pe un site, mai demult si era un familly tree ca la noi aici, dupa care s`a facut o poveste comica... Atata am ras, pacat ca nu`i cunosteam pe aceia...
Title: Re: Family Tree Animefan Post by: Jiraya on June 26, 2007, 10:10:03 AM ai verificat la artwork in fanfic? :D
Title: Re: Family Tree Animefan Post by: jupy on July 01, 2007, 03:34:12 PM e tare lume....vreau si eu familie :cry:
Title: Re: Family Tree Animefan Post by: gabitzu on July 01, 2007, 03:39:22 PM lol , ca caterinca aici! Va distrati nu gluma . Pacat ca nu va cunosc in viata reala , ca sigur m-ati fi bagat in copacul familei . poate cu mine =)) k vad k m-au lasat astia celibatar =))Tot am pomenit de asta , ma intreb cu cine ma voi marita .Nu ma grabesc , vreau sa ma bucur de singuratate da sa ai o varsta mai inaintata k poate iar ma trezesc k ma baga astia la corupere de minori :shock: Title: Re: Family Tree Animefan Post by: Kyo on July 01, 2007, 03:46:22 PM trebuie sa ii ceri voie lu taticu daca vrei sa te casatoresti gabitzu :cool:
Title: Re: Family Tree Animefan Post by: Aquarius on July 01, 2007, 07:31:06 PM inca unul care vrea sa isi strice viata.
a mea e bine mersi :cool: :cool: :cool: nu ma supar.numa sa nu vrea copii. ca eu sigur nu vreau.deocamdata. :lol: Title: Re: Family Tree Animefan Post by: Jiraya on July 01, 2007, 10:13:09 PM lol , ca caterinca aici! Va distrati nu gluma . Pacat ca nu va cunosc in viata reala , ca sigur m-ati fi bagat in copacul familei . poate cu mine =)) k vad k m-au lasat astia celibatar =))Tot am pomenit de asta , ma intreb cu cine ma voi marita .Nu ma grabesc , vreau sa ma bucur de singuratate da sa ai o varsta mai inaintata k poate iar ma trezesc k ma baga astia la corupere de minori :shock: daca nu iti convine, GTHO Title: Re: Family Tree Animefan Post by: RagnaroK on July 01, 2007, 10:15:15 PM Cand refaci family tree?
Title: Re: Family Tree Animefan Post by: Jiraya on July 01, 2007, 10:18:17 PM nush... cand o sa am chef si o sa fiu plictisit
Title: Re: Family Tree Animefan Post by: DreamsKeeper on July 01, 2007, 10:21:01 PM si asta fiid peste 4 ore cand incepe ochi sa cada in gura :wink:
Title: Re: Family Tree Animefan Post by: Aquarius on July 02, 2007, 06:32:16 PM da' de ce?
nu refa ma family treeu. lasa-l ca e bine :wink: Title: Re: Family Tree Animefan Post by: RagnaroK on July 02, 2007, 06:45:57 PM da' de ce? E bine de tine pentru ca nu esti casatorit.nu refa ma family treeu. lasa-l ca e bine :wink: Eu am o nevasta pe care nici nu o vad,am vorbit o singura data si atat :| Title: Re: Family Tree Animefan Post by: smasher on July 02, 2007, 07:24:13 PM hbashahahahahahahahahhaha acu vad ... =)) AHAHAHAHAHAHAH nu suntetzi normali XD =)) jiraya sau care a fost cu postul initzial ....
eu ma gandeam la desenele alea nebune cu personajele alea creizi happy tree friends =)) mwahhaha Title: Re: Family Tree Animefan Post by: Jiraya on July 02, 2007, 08:53:08 PM sa stii smasher ca abia astept sa iau o drujba si sa il omor pe cumnatu meu
Title: Re: Family Tree Animefan Post by: Aquarius on July 03, 2007, 11:40:06 AM CINE II ALA?ca vin si eu la blood.sa filmez. :cool:
Title: Re: Family Tree Animefan Post by: RagnaroK on July 03, 2007, 11:56:07 AM sa stii smasher ca abia astept sa iau o drujba si sa il omor pe cumnatu meu CINE II ALA?ca vin si eu la blood.sa filmez. :cool: Cred ca se referea la mine.Title: Re: Family Tree Animefan Post by: Nefertiti on July 03, 2007, 05:23:09 PM Dupa cum observ eu ca am inceput sa incurc lumea cu prezenta mea pe forum, eu cred ca sunt in prag de divort !
Title: Re: Family Tree Animefan Post by: Aquarius on July 03, 2007, 06:38:19 PM daca nu semneaza si adi actele, tot degeaba. :D
ramai a noastra. Title: Re: Family Tree Animefan Post by: Kyo on July 03, 2007, 10:29:08 PM de acord cu aqua :D . xcum, chiar dak ai vrea divort, am eu grija ca adi sa nu semneze. deci stai aci!
Title: Re: Family Tree Animefan Post by: sungoddess on July 05, 2007, 01:30:51 PM let the fun begin... =)) =))..asta e tare..Kyo is my dady... :D...hai tati..da-i odata binecuvantarea lui andemon! :lol:Adi impreuna q Jane. their majesties... their hell spawn: jirayia, sasuke si sakura arch q lady devil. copii: purple angel, smasher, ragnarok. kyo q nefertiti....hate and marriage => gabitzu, sungoddess, lady devil si dreamskeeper BROLLY ZA BOY q evil peach....copii inca neidentificati. si eu....o cer in casatorie pe sungoddess...kyo, dai binecuvantare? Title: Re: Family Tree Animefan Post by: Aquarius on July 05, 2007, 03:21:05 PM nu-i da, kyo.
sa vina tipu' cu zestrea, sa vedem ce are. [-( Title: Re: Family Tree Animefan Post by: Kyo on July 05, 2007, 07:00:00 PM aqua, tipu asta are talent! andemon e cel mai apropiat prieten al meu :P . asa ca ii dau cu incredere mana copilei mele scumpe, sungoddess. [tocmai am aflat ca sunt bigam, si ca am o gramada de copii]. sungoddess, imi trimiti mana prin posta, si o sa i'o inmanez eu lui andemon! :D
damn ce imi iubesc copilele... pe toate! si pe sasuke il apreciez... Title: Re: Family Tree Animefan Post by: sungoddess on July 05, 2007, 07:41:52 PM Tati...ce mana preferi..dreapta sau stanga?? =))
Title: Re: Family Tree Animefan Post by: Kyo on July 05, 2007, 07:51:12 PM pai in general este ceruta mana dreapta, caci acolo va sta verigheta, nu?
Title: Re: Family Tree Animefan Post by: sungoddess on July 05, 2007, 07:53:34 PM Io credeam ca pe stanga sta.... :D
Title: Re: Family Tree Animefan Post by: Jiraya on September 08, 2007, 02:01:36 AM hmm... cred ca am incendiat copacu...
Title: Re: Family Tree Animefan Post by: he0ky on September 08, 2007, 08:31:19 AM =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
chear e tare ideea ,pacat k nu apuc sa vad si vechile variante ale copacului strabunicul meu e kyo , avem eu o banuiala de ce il strigam nenea bujie brolly_af si cu mine cred k am face niste frati buni dark_leone si cu unchisu, gabitza :eh Title: Re: Family Tree Animefan Post by: Aquarius on September 08, 2007, 11:51:30 AM si ce foc fain o fost, nu jiraya?
Title: Re: Family Tree Animefan Post by: Jiraya on September 08, 2007, 12:45:56 PM da... si ce fain a fost sa te vad pe tine baut manga cand ai sarit in foc cu benzina aia pe tine :twisted: :twisted: :twisted:
Title: Re: Family Tree Animefan Post by: Aquarius on September 09, 2007, 02:16:14 PM si atunci oare de ce mai traiesc si postez?! :-?
OMG am a ghost. YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEY Title: Re: Family Tree Animefan Post by: Kimino_Mitsuke on September 12, 2007, 04:22:25 PM as vrea si eu sa am familie...dar ma mai bucur inca de singuratate si oricum ma tavalesc pe jos cand citesc ce scrieti =)) =))
Title: Re: Family Tree Animefan Post by: LaDy_D3viL on September 12, 2007, 06:24:23 PM Ai vrea o familie?:-? Pacat ca nu se mai ocupa nimeni de copacel :D... Eu te primesc la mine in familie, daca vrei? =))
Title: Re: Family Tree Animefan Post by: gabitzu on September 12, 2007, 06:31:17 PM am vrut sa vad ce fel de ruda sunt cu kyo si se pare ca el e tatal mamei sotiei mele :D
cati ani inseamna ca are? :lol: ce mai faci mosule? :) Title: Re: Family Tree Animefan Post by: LaDy_D3viL on September 12, 2007, 06:42:12 PM Mi-a placut faza cu mosule =)) E tare batran in orice caz....=))
Title: Re: Family Tree Animefan Post by: Aquarius on September 12, 2007, 07:00:34 PM pai nu degeaba ii zice he0ky nene bujie :P
Title: Re: Family Tree Animefan Post by: Kyo on September 12, 2007, 11:07:44 PM am vrut sa vad ce fel de ruda sunt cu kyo si se pare ca el e tatal mamei sotiei mele :D cati ani inseamna ca are? :lol: ce mai faci mosule? :) io's mama lor mah, ce stiti voi :lol: fata ma tradeaza, dar eu sunt de fapt, The Elder :twisted: Title: Re: Family Tree Animefan Post by: Aquarius on September 12, 2007, 11:39:43 PM dude i thought u were a guy :|
Title: Re: Family Tree Animefan Post by: RagnaroK on September 13, 2007, 01:23:32 AM dude i thought u were a guy :| Dude,credeam k esti admin si nu faci spam.Title: Re: Family Tree Animefan Post by: he0ky on September 13, 2007, 08:01:23 AM pai nenea bujie e starbunicul meu dupa copacel, acuma macar am motiv sa il strg asa :D
numi place k ioni e fratele lu bunicul meu , :shock: ,ce mai gusturi la barbati am , e si batran imi e si ruda :roll: Title: Re: Family Tree Animefan Post by: Kyo on September 13, 2007, 01:23:13 PM dude i thought u were a guy :| scria mare la sfarsit, The Elder :wink: Title: Re: Family Tree Animefan Post by: Aquarius on September 13, 2007, 02:30:43 PM io's mama lor mah, ce stiti voi :lol: aici ai zis ca esti mama lor ... :| acuma care esti ? =)) Title: Re: Family Tree Animefan Post by: dark_leon on September 13, 2007, 02:58:12 PM wow, abia acum m-am pus sa citesc si eu acest thead si am ramas :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
NO COMENT! acum nu ma mai pot opri din ras :))=))=)) Title: Re: Family Tree Animefan Post by: Kyo on September 13, 2007, 06:04:17 PM io's mama lor mah, ce stiti voi :lol: dude i thought u were a guy :| scria mare la sfarsit, The Elder :wink: aici ai zis ca esti mama lor ... :| acuma care esti ? =)) ba Gigele, nu stii sa citesti post-ul pana la capat? =)) uite, iti arat iar: am vrut sa vad ce fel de ruda sunt cu kyo si se pare ca el e tatal mamei sotiei mele :D cati ani inseamna ca are? :lol: ce mai faci mosule? :) io's mama lor mah, ce stiti voi :lol: fata ma tradeaza, dar eu sunt de fapt, The Elder :twisted: Title: Re: Family Tree Animefan Post by: kana_chan on September 13, 2007, 09:29:34 PM interesanta familia :lol:. poi sa o inmultiti cat mai repede poate deniv si eu tusa sau nasa :P
Title: Re: Family Tree Animefan Post by: dark_leon on September 16, 2007, 06:59:11 PM mai face cineva arborele genealogic al Af-ului? k abia astept sa mai rad cum am ras cand am citit prima data ce a facut Jiraya =))
Title: Re: Family Tree Animefan Post by: Death_Angel_Apocalipse on September 16, 2007, 07:35:50 PM Daca l-ar face cineva ar fi exagerat de mare,la cati is acum.
Va dati seama cati de stra ar trebui sa pun inainte de bunic ca sa exprin ce ar fi adi pt mine Title: Re: Family Tree Animefan Post by: DreamsKeeper on September 29, 2007, 10:39:50 PM aoleu ! de cand nu am mai dat pe aici vad ca ne pus si un arbore pe prima pagina de unde ne tragem vad ca acum sant cu sakura
eu cu sakura tr sa fim frati acum santem soti ... !? !? Title: Re: Family Tree Animefan Post by: andemon on October 01, 2007, 09:06:55 AM hmm, ia sa imi testez situatia k tot nu am ce face.
eu nu vreau sa fiu tatal nimanui, k nu ma consider asa matur, asa k pornesc de la mine: eu, kyo, sungoddess, yazoo, jiraya-frati-copii lu' Arch si ai lu Lady Devil kyo si maou=>forever si cristina arch si adi sunt frati, fii lui brolly si al unei demonite misterioase si puternice. uciha sasuke, sinedd, katassj6-copiii nimanui dreams, sasuke, aleera-copiii lui heoky si ai lu ioni si am ramas fara.... Title: Re: Family Tree Animefan Post by: Kyo on October 01, 2007, 10:10:14 AM eu, kyo, sungoddess, yazoo, jiraya-frati-copii lu' Arch si ai lu Lady Devil no really... frate, macar daca era mai apropiata de varsta ca sa scurtam sf-ul... sau macar nu o puneai pe lady devil acolo, k nu am nici o gara cu ea :) uciha sasuke, sinedd, katassj6-copiii nimanui Thumbs up :kk [ =)) =)) =)) AHAHAHAHAHAHAH!!!! =)) =)) =)) ] Title: Re: Family Tree Animefan Post by: sungoddess on October 01, 2007, 10:26:37 AM Bei..andemone..park ma cereai in casatorie mah...si kyo trebuia sa-ti dea mana.. :lol:
Title: Re: Family Tree Animefan Post by: Jiraya on October 01, 2007, 06:11:22 PM Quote vreau sa ramana un singur copac cu topicul meu.. va rog nu mai faceti plagiari. ne'am inteles andemoane? Title: Re: Family Tree Animefan Post by: andemon on October 01, 2007, 06:33:55 PM da vere....my bad.
mel, pai am cerut o data...kyo mi-a dat. inca am mana ta in frigider...da acu stau in bucuresti asa k nu pot sa ti-o cer si pe aialalta...in plus, fara 2 maini, cum mai joci tu DMC3? Title: Re: Family Tree Animefan Post by: Cr1571n4 on October 06, 2007, 03:58:11 PM kyo si maou=>forever si cristina Ce paradoxal... :roll: Un simtz al umorului foarte dezvoltat... :lol:Title: Re: Family Tree Animefan Post by: Kyo on October 06, 2007, 04:12:01 PM Quote vreau sa ramana un singur copac cu topicul meu.. va rog nu mai faceti plagiari. ne'am inteles andemoane? e forum public, fiecare are dreptul sa isi spuna parerea in limita bunului simt si a regulilor impuse. Title: Re: Family Tree Animefan Post by: Jiraya on October 06, 2007, 04:30:44 PM Quote vreau sa ramana un singur copac cu topicul meu.. va rog nu mai faceti plagiari. ne'am inteles andemoane? e forum public, fiecare are dreptul sa isi spuna parerea in limita bunului simt si a regulilor impuse. forum public o fii.. da eu nu il fac de caterinca.. si macar al meu e organizat.. ..daca vrea si el, sa isi faca topicul lui :) ..this is mine Title: Re: Family Tree Animefan Post by: voltaire on October 06, 2007, 04:49:10 PM eu macar am scapat :twisted:
Title: Re: Family Tree Animefan Post by: Kyo on October 06, 2007, 05:11:01 PM lol, ce ar fi sa isi faca fiecare thread pt chestia asta! prima a fost parerea ta, si a fost organizata, si el isi poate face parerea lui, total diferita de parerea ta, fara sa deranjeze pe cineva. plus, nu ai de ce sa fii atat de ofensat, avand in vedere ca sunt chestii pur subiective.
Title: Re: Family Tree Animefan Post by: sakura on October 06, 2007, 05:22:42 PM si dak e sa o luam asa jiraya ai cam "preluat" ideea de pe partea eng ...
Title: Re: Family Tree Animefan Post by: Jiraya on October 06, 2007, 06:26:13 PM lol, ce ar fi sa isi faca fiecare thread pt chestia asta! prima a fost parerea ta, si a fost organizata, si el isi poate face parerea lui, total diferita de parerea ta, fara sa deranjeze pe cineva. plus, nu ai de ce sa fii atat de ofensat, avand in vedere ca sunt chestii pur subiective. not my problem.. din partea mea sa apara 70000000000000 de thread-uri.. e ca si cum ti'ai face tu threadu pt sigs si vin eu sa postez tot ce am facut acolo... asa ca, 1 Tree, or 1 locked. @sakura si ce? ..nu prea vad legatura cu subiectu Title: Re: Family Tree Animefan Post by: sakura on October 06, 2007, 06:30:59 PM well ... ideea era k ... din mom ce nu e tocmai 100% ideea ta nu vad de ce sa te superi k se mai da careva cu parerea pe aici ... k nu s-a pus sa reconstruiasca tree-ul de la inceput la coada ... si nu cred k o va face careva ... cel putin nu prea curand ... asa k tot topicul tau e ... i see no problem ... dar poate si eu as fi reactionat la fel k tine ... da dak nu se poate da nimeni cu parerea pe aici nu mai vad rostul topicului va ajunge "parasit" mai devreme sau mai tarziu ... si atunci cred k ar putea fi inchis ... ar fi risipa ... sa nu fie folosit ... dak intelegi ce vreau sa spun
Title: Re: Family Tree Animefan Post by: Kyo on October 07, 2007, 11:39:41 AM atunci, din moment ce ai facut tree-ul, pot la fel de bine sa iti inchid thread-ul da? din moment ce nu putem sa facem si noi ce faci tu, pt k e IDEEA TA, atunci nu mai vad rostul de postare la acest thread, deoarece am dat'o in spam cam de mult timp.
THREAD CLOSED [si voi deschide eu altu in care lumea va posta family tree ca lumea.] |